Doğuma Hazırlık almanyada dogum ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

egal

RÜZGAR ÇOK SERT ESECEK...
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
771
7
46
Almanya
MERHABA,

ben almanyada yasiyorum.. 32 haftalik hamileyim yavas yavas yaklasiyorum doguma ve merak ettigim seyler var.. öncelikle hastahaneye ne zaman (kac haftalikken) kayit yaptirmam gerek.. dogum parasini krankenkasse (sigortami) karsiliyor.. doguma giderken yanima ne almam lazim.. onun gibi seyler tecrübeli hanimlarin cevabini bekliyorum simdiden cok tesekkür ederimm:49::49::49::49:

canım bende almanya dayım ve benim ilk bebegim oldugu icin ve daha cok yeni oldugu icinmaalesef bilgim yok

bende almanyada hamilelik diye biir konu acmıstım ama sanırım fazla kişşi yok :50:

umarım sana yazanlar ollur bende konunu takip ederim.

nerede yasıyorsun ben münih tarafındayım

bnmde ilk dogumum ve hic tecrübem yok ama duydum kadari cok bisi almana gerek yokmus orda veriolarmis sadece cikis icin alsan yeter kiyafet felan

selam canim ben kizimi almanyada dogurdum.ikincide insallah kismet olur.hastaneye kayit yaptirmayi bilmiyorum.burda bir cok arkadasim dogum yapti.onlarda sanci geldigi an en yakin hasteye bas vurdular.hastaneye giderken.yanina her seyini al havlunu,dis fircani,sampuan,gecelik.filan iste ne kullaniyorsan yani.bebek icin birsey almiyorsun.her seyini hastane karsiliyor.sadece cikacagin gun icin.bebise bir sey leer al.body,ustluk bir sey,mützen,battaniye.usumesin bebis.ama sen yinede arastir.bizde boyle oldu.tum arkadaslarimdada.hayirli dogumlar,insallah yardimci olmusumdur

Back
X