Almanyada dogup büyümüs biri ve izmirde yasayan, kökeni mardin olan bir Polis :)

Erkek arkadaşınızla yüz yüze görüşemiyorsunuz o zaman pek. Konuşma ve yazışmayla uzaktan uzağa tanıdığınızı düşünüyorsanız bu çok güvenilir olmayabilir. Bunu hesaba katmışsınızdır gerçi. Sizin başınızdan bir evlilik geçtiğine karşı tutumu nasıl. Bunu ailesine açıklayabilir mi onlar nasıl karşılar. Hani ailesinin hayat görüşü hakkında da bir fikir edinirsiniz. Ailesi İzmir’de mi Mardin’de mi, kaç kardeşler bunlar önemsiz gibi gözükse de önemli detaylar. İlerde nerede yaşayacağınız, çocuğunuz olurda nerde büyütmek isteyeceğiniz gibi konularda konuşmanız nasıl şekil alıyor. Orta yol bulunabilecek birisi mi. Hem duygularınıza hem mantığınıza göre karar vermeniz gerekir. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben de farklı kültürden biriyle evlilik yaptım ve şu an boşanma aşamasındayım. İyi birisi ve birbirimizi seviyoruz demiştim ama evlilikte bu ikisi yetmiyormuş. Başınızdan bir de evlilik geçmişken her şeyiyle içinize sinmeden birisiyle evliliğe cesaret etmek bence riskli.

Erkek arkadaşınızla yüz yüze görüşemiyorsunuz o zaman pek. Konuşma ve yazışmayla uzaktan uzağa tanıdığınızı düşünüyorsanız bu çok güvenilir olmayabilir. Bunu hesaba katmışsınızdır gerçi. Sizin başınızdan bir evlilik geçtiğine karşı tutumu nasıl. Bunu ailesine açıklayabilir mi onlar nasıl karşılar. Hani ailesinin hayat görüşü hakkında da bir fikir edinirsiniz. Ailesi İzmir’de mi Mardin’de mi, kaç kardeşler bunlar önemsiz gibi gözükse de önemli detaylar. İlerde nerede yaşayacağınız, çocuğunuz olurda nerde büyütmek isteyeceğiniz gibi konularda konuşmanız nasıl şekil alıyor. Orta yol bulunabilecek birisi mi. Hem duygularınıza hem mantığınıza göre karar vermeniz gerekir. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben de farklı kültürden biriyle evlilik yaptım ve şu an boşanma aşamasındayım. İyi birisi ve birbirimizi seviyoruz demiştim ama evlilikte bu ikisi yetmiyormuş. Başınızdan bir de evlilik geçmişken her şeyiyle içinize sinmeden birisiyle evliliğe cesaret etmek bence riskli.

Ailesi bosandigimi biliyor, bu konuda sorun yok. Ailesi izmirde yaziyor.
Evet haklisiniz, herseyi, her konuya iyi düsünüp tartmak lazim. Sizin icin üzüldüm. Sizinde hakkinizda hayirlisi olsun. :(

Almanyadan tatile Türkiyeye gelmekle Türkiyeye yerleşmek arasında dağlar kadar fark var bilmiyorum belki gelip uzun süre kalmışlığınız vardır ama çok zor herşeyden önce bunla başa çıkman gerekecek. İkincisi mesleğine burda devam edebilir misin edemezsen evde yapabilir misin düşünülmesi gereken çok detay var hakkında hayırlısı olsun.

Canim biz de farklı kültürden evlendik eşimle ama 3 ay oldu ve ben şu an boşanmanın esigindeyim fakat kendinden ve partnerinden eminsen ve pişman olmam diyorsan öyle karar ver fakat ailenin de düşüncelerini kale al derim bir de doğulu ya boşanmam sonra emin ol sıkıntı olabilir ilk başta her iliski tozpembe ta kievlenip dort duvar arasinda kalana kadar insallah senin icin hayirlisi neyse o olur canim benim:KK66:

Back
X