- 5 Ekim 2012
- 683
- 222
- 83
- Konu Sahibi gulguzeli89
- #1.421
maasallah gözün aydin. cok sevindim. saglikla büyüt insallah oglusunu. öp kokla yerimize minik melegi.
ise erken baslamissin. is yerinde mi böyle istedi sen mi böyle karar verdin? yanlis anlama sakin benim de bu konuyla ilgili bi karar vermem gerekiyor bu yüzdem fikir almak istedim :)
Sevgili Spring,
hamileligine cok cok sevindim. Insallah harika da bir dogum olur. Ben 2 kez Heidelberg'te tedavi gördüm. Prof Strowitzki'de ama hic memnun kalmadim. 1 kez de Darmstadt'ta Aysen Hanimin hastasi oldum. her ne kadar pozitif bir sonuca ulasamamis olsam da Darmstadt'tan cok cok memnun kaldim. Ilgi alaka harikaydi. ben mutlu sona Cek Cumhuriyetinde ulastim. Öncelikle acaba donasyon mu yapalim diye yola cikmistik ki kendi yumurtamla kismet oldu. kismet. donasyon olsaydi da oglumu daha az sevmezdim :)
Bu arada ben dogumu Sankt Elizabeth'te yaptim ve cok memnun kaldim. bir tek dogum sonrasinda ufak tefek sikayetlerim var ama doktorum biraz zaman tanimami söyledi. ama klinikteki ilgi cok güzel. biz Salem'in Info Gecesine de katilmistik ama Elizabeth'te karar verdik.
benim is durumum biraz enteresan. yeni ise basladigimda 10 haftalik hamileydim ve cok güzel bir isim var. kazancim cok iyi ve yaptigim isi de seviyorum. esimle beraber en büyük hayalimiz bebegimizin olmasiydi ve onun hayalinde bebege bakmak da vardi. her dakikayi onunla gecirmek istiyordu. böylelikle hem onun hayali gerceklesti hem de finansal olarak cok yipranmamis olduk. cünkü benim icin elterngeld son derece düsük olurdu. limitin bir hayli üzerindeyim...
zor mu her ikisi. evet gercekten zor. ama iyi bir ekip calismasi ile yapilabilir. oglumu gün icerisinde cok özlüyorum ama babasinin yaninda oldugunu bilmek beni rahatlatiyor. sonra bana günde en az bir selfie gönderiyorlar ve vakit bulduklarinda da Facetime üzerinden 2 dakika da olsa görüntülü konusuyoruz. aksam da oglumla doyasiya kucaklasiyorum. babamiz da biraz dinleniyor.
baska nasil yardimci olabilirsem nolur söyle. bu arada vaktin varsa pazar günü Bebek Mevlüdümüz var bekleriz :)
Sevgilerle...