kizlar merhaba,
uzun zamandir yazmadim yogunluktan dolayi. son derece sorunsuz bir hamilelik sonrasinda oglusum 5 Martta dünyaya geldi. bekledigimizden 3 hafta önce olmasina ragmen 3200 gram ve 51 cm'le yer sey yolundaydi. simdi neredeyse 11.ci haftanin sonuna geliyoruz ve oglusum 6 kiloyu buldu boyu ise gurur verici 61 cm. Allahim hepimize yasadigimiz bu güzel duygulari nasip eylesin.
kocamla bir basimizayiz gurbette. cok korktuk napacaz nasil basa cikacaz diye ama oglusumuz bize cok yardimci oluyor bizi hic üzmüyor :) Mutterschutz bitti ve esim benim Elternzeit'a cikti bende ise baslayali 2 hafta oldu, normalde yorgunluktan düsüp bayilmam gerekiyor, gece uyku bölünüyor ise gtmek icin 5.30'da kalkiyor ve aksama kadar calisiyorum. ama oglusumun yüzüne bakinca, bana bir gülümsediginde, hele hele bütün gün özleyip eve gidince kokusunu icime cekince tüm dertlerim yorgunluklarim kayboluyor.
her gün dualarimdasiniz. Allahim hicbirimizin emeklerini bosa cikartmasin. Umarim hepiniz en kisa zamanda annelik duygusunu tadarsiniz. Yüce Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin.
hepinizi sevgiyle kucakliyorum :)