almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Benim ikinci bu bugun yeni oldu transferim ulm de iyi doktorlar var benim ilk denememde tuttu fakat benim dikkatsizligim sonu kaybettim bebegimi 2 haftalik simdi tekrar denedik hayirlisi bakaklim

Merhaba canim tedavin hangi asamda insallahbBu sefer yuzun guler kendine iyi bak canim

Merhaba kizlar.cok caresizim.umarim benimle birkaciniz deneyimini paylasir. Benim iki tüpüm de kapali. Iki hafta önce tüp bebege basladik. Fakat maalesef gecen hafta persembe yarida birkma zorunda kaldik :( cok üzgünüm. Transefere bile gelemeden birakmakda cok aci. Hic yumurtam büyümemis..Yasim 28. Amh degerim düsü 0,8. FSH normal dediler. Her ay normalde yumurtlamam oluyor. Fakat neden birtane bile büyümedi anlam veremedi doktor. Ilgilenmedi bile. 1 ay sonrasina randevu verdi. Artik oraya gitmek istemiyorum :(

Frankfurt'a yakın oturuyoruz.sen neredesin abla ?ve sen de Darmstadtta tedavidesin demi?

5,5 aya girdiğimden geçti bulantım ilk 3 ayda vardı ama çok şükür şimdi ıyım ama ayak şişmelerim başladı malesef ama yeterki gelsin bebeğim herşeye razıyım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim benim ne kadar sevindim anlatamam. Yüce Rabbim bebegini kucagina aldigin günleri de göstersin. cok mücadele ettin artik meyvelerini toplama zamani geldi. :KK15:

Merhaba canim çoktan beri girmiyordimvtopige insallH tedavi bebisini getirmiştir sana Allah hakkımızda hayirlisini versin

Cok uzun zaman kullanmadım zaten 3-4 ay arayla tedaviye gittik biz tedavi süresinde kullanmadım Türkiye'deki doktora sordum götürmüştüm yanımda oda estrojen hormonu takviye ediyor bu kullanmana gerek yok biz zaten gerekli takviyeyi yapıyoruz dedi biliyorsun bandlar,iğneler,ilaçlar hepsinde var.ozaman kullanmadım sonra düşük yaptıktan sonra zaten adet düzensizliğim var dogru düzgün adet olmam ben ilaçta kullanmadım kendi haline bırakmıştım ama önceleri hep dogum kontrol ilacı kullanırdım adet olmak için artık bıkmıştım herşeyi kendi haline bıraktım düşükten Sonra tek bu ilacı alıyordum öyle yani sonrada hamile kalmışım umarım bu vesile olmuştur yada bana düşüğün faydası oldu ve duaların:)

İnşallah sana bu şekilde faydası olur..
Sana sormadım aama sizdemi problem neydi ve yaşın kaç?

Merhaba arkadasim nasilsin kac aylık oldun yada Bebis dünyaya geldimi Allah gonlune gore versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Q

Merhaba Arkadaşlar, bende Frankfurtta yaşıyorum. Dün iğnelere başladım. 5. Denemem bu. Ilk 3 ü Wetzlar da oldu 4. Wiesbaden 5. Için Darmstadt ta karar kıldık. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah. Banada duâlarınızda yer verirmisiniz

Merhaba Arkadaşlar, bende Frankfurtta yaşıyorum. Dün iğnelere başladım. 5. Denemem bu. Ilk 3 ü Wetzlar da oldu 4. Wiesbaden 5. Için Darmstadt ta karar kıldık. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah. Banada duâlarınızda yer verirmisiniz
canim allah yardimcin olsun insallah bu sefer bebisini kucagina alirsin.
Darmstadtda hangi doktordasin? Haftaya persembe benimde orda görüsmem olucak kismetse. ve sorun neydi?

canim allah yardimcin olsun insallah bu sefer bebisini kucagina alirsin.
Darmstadtda hangi doktordasin? Haftaya persembe benimde orda görüsmem olucak kismetse. ve sorun neydi?

Allah razı olsun. Doktorum bilgiçyıldırım. haftaya Perşembe benimde Ultrasonum var kaç yumurta oluşmuş ona bakılacak☺Bizde sorun azosperm ve bende de kan pıhtılaşması. Ama kan pıhtılaşmasını daha önceki merkezler bulamamıştı. Ayşen hanım 4 deneme tutmadığı için gen testi istedi o şekilde öğrendik. Her şeyin hayırlısı inşallah. Ilk görüşmemi olacak sizin. Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah

Allah razı olsun. Doktorum bilgiçyıldırım. haftaya Perşembe benimde Ultrasonum var kaç yumurta oluşmuş ona bakılacak☺Bizde sorun azosperm ve bende de kan pıhtılaşması. Ama kan pıhtılaşmasını daha önceki merkezler bulamamıştı. Ayşen hanım 4 deneme tutmadığı için gen testi istedi o şekilde öğrendik. Her şeyin hayırlısı inşallah. Ilk görüşmemi olacak sizin. Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah
Bizde aysen hanim ile görüscez. bendede erken yumurta yetmezliginden dolayi genetik test yapildi ama bisey cikmadi.
insallah bol bol saglikli yumos olusmustur.
Ranedvunuz kacta? Bizim 15:30

Bizde aysen hanim ile görüscez. bendede erken yumurta yetmezliginden dolayi genetik test yapildi ama bisey cikmadi.
insallah bol bol saglikli yumos olusmustur.
Ranedvunuz kacta? Bizim 15:30

bizim 8.30da canım. Ama daha yumurta toplama ve inşallah transfer olur belki karşılaşırız. Siz ne aşamadasınız . Allah dermansız dert vermemiş bu günlerde gelir geçer inşallah

bizim 8.30da canım. Ama daha yumurta toplama ve inşallah transfer olur belki karşılaşırız. Siz ne aşamadasınız . Allah dermansız dert vermemiş bu günlerde gelir geçer inşallah
insallah canim. allahim kimsenin kucagini bos birakmasin.
dün pek yumos göremedi Heidelbergdeki doktorum. Regl olmami bekliyorum. bugün yarin gelir. Kan vericem E2 ve FSH degerlerime bakicak. Uygunsa tekrar ignelerle denicez. Bu sefer Menogon yazdi günde 4 ampül.

yumoslari kac günde bir kontrole gidiyosun?

Daha dün iğnelere başladım. Cuma kan vermeye gidicem. Haftaya salı perşembe de ultrasona. Planda bunlar var başka gerek duyarmı bilmiyorum. E canım sen ozaman daha Heidelbergdeki doktorun kontrolündemisin. Anlamadım ben Ayşen hanımada geliyosun

Daha dün iğnelere başladım. Cuma kan vermeye gidicem. Haftaya salı perşembe de ultrasona. Planda bunlar var başka gerek duyarmı bilmiyorum. E canım sen ozaman daha Heidelbergdeki doktorun kontrolündemisin. Anlamadım ben Ayşen hanımada geliyosun
canim aysen hanimla ilk görüsmemiz olucak. Merkezi degistirmek istiyorum.

Kızlarrrrr Versicherung Antrag imzalatılıyor ya tüp bebeğe başlamadan o ne kadar sürüyor hemen imzalıyorlar mı yoksa 2 hafta falan sürüyor mu. .bir bilgisi olan var

kizlar merhaba,

uzun zamandir yazmadim yogunluktan dolayi. son derece sorunsuz bir hamilelik sonrasinda oglusum 5 Martta dünyaya geldi. bekledigimizden 3 hafta önce olmasina ragmen 3200 gram ve 51 cm'le yer sey yolundaydi. simdi neredeyse 11.ci haftanin sonuna geliyoruz ve oglusum 6 kiloyu buldu boyu ise gurur verici 61 cm. Allahim hepimize yasadigimiz bu güzel duygulari nasip eylesin.

kocamla bir basimizayiz gurbette. cok korktuk napacaz nasil basa cikacaz diye ama oglusumuz bize cok yardimci oluyor bizi hic üzmüyor :) Mutterschutz bitti ve esim benim Elternzeit'a cikti bende ise baslayali 2 hafta oldu, normalde yorgunluktan düsüp bayilmam gerekiyor, gece uyku bölünüyor ise gtmek icin 5.30'da kalkiyor ve aksama kadar calisiyorum. ama oglusumun yüzüne bakinca, bana bir gülümsediginde, hele hele bütün gün özleyip eve gidince kokusunu icime cekince tüm dertlerim yorgunluklarim kayboluyor.

her gün dualarimdasiniz. Allahim hicbirimizin emeklerini bosa cikartmasin. Umarim hepiniz en kisa zamanda annelik duygusunu tadarsiniz. Yüce Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin.

hepinizi sevgiyle kucakliyorum :)

insallah canim. allahim kimsenin kucagini bos birakmasin.
dün pek yumos göremedi Heidelbergdeki doktorum. Regl olmami bekliyorum. bugün yarin gelir. Kan vericem E2 ve FSH degerlerime bakicak. Uygunsa tekrar ignelerle denicez. Bu sefer Menogon yazdi günde 4 ampül.

yumoslari kac günde bir kontrole gidiyosun?

merhabalar Spring, ne güzel tesadüf bende Heidelberg'tenim :) hangi doktora gidiyorsun burada. belki tavsiye edebilecegim bir sey olur. yanliz anlamadigim hamilelik takvimin var ve tedavidemisin. nasil oluyor :)

merhabalar Spring, ne güzel tesadüf bende Heidelberg'tenim :) hangi doktora gidiyorsun burada. belki tavsiye edebilecegim bir sey olur. yanliz anlamadigim hamilelik takvimin var ve tedavidemisin. nasil oluyor :)
merhaba hope73, aa ne güzel :) heidelbergdemi tedavi oldun? Benim doktorum frau dr thöne idi. rabbime bin sükür o ol dedi ve son tedavim cevap verdi suan hamileyim :) insallah saglikla kucagimada almak nasip olur.
herhalde takvim eski yazilardada gözüküyor.

kizlar merhaba,

uzun zamandir yazmadim yogunluktan dolayi. son derece sorunsuz bir hamilelik sonrasinda oglusum 5 Martta dünyaya geldi. bekledigimizden 3 hafta önce olmasina ragmen 3200 gram ve 51 cm'le yer sey yolundaydi. simdi neredeyse 11.ci haftanin sonuna geliyoruz ve oglusum 6 kiloyu buldu boyu ise gurur verici 61 cm. Allahim hepimize yasadigimiz bu güzel duygulari nasip eylesin.

kocamla bir basimizayiz gurbette. cok korktuk napacaz nasil basa cikacaz diye ama oglusumuz bize cok yardimci oluyor bizi hic üzmüyor :) Mutterschutz bitti ve esim benim Elternzeit'a cikti bende ise baslayali 2 hafta oldu, normalde yorgunluktan düsüp bayilmam gerekiyor, gece uyku bölünüyor ise gtmek icin 5.30'da kalkiyor ve aksama kadar calisiyorum. ama oglusumun yüzüne bakinca, bana bir gülümsediginde, hele hele bütün gün özleyip eve gidince kokusunu icime cekince tüm dertlerim yorgunluklarim kayboluyor.

her gün dualarimdasiniz. Allahim hicbirimizin emeklerini bosa cikartmasin. Umarim hepiniz en kisa zamanda annelik duygusunu tadarsiniz. Yüce Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin.

hepinizi sevgiyle kucakliyorum :)
maasallah gözün aydin. cok sevindim. saglikla büyüt insallah oglusunu. öp kokla yerimize minik melegi.
ise erken baslamissin. is yerinde mi böyle istedi sen mi böyle karar verdin? yanlis anlama sakin benim de bu konuyla ilgili bi karar vermem gerekiyor bu yüzdem fikir almak istedim :)

Back
X