Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türkiyede yasayan biri olarak buradaki durumu cok güzel özetlemissiniz. Öyle insanlar varki 40 senedir burda ama tek basina doktora bile gidemiyor, entegrasyon hak getire. Insanlar rahatini bozupta dilmi ögrenecek birde , nasil olsa devlet bakar.
Bu arada konu sahibi hanimefendi; eger arama motoruna "Almanyada süresiz oturum almak" veya "Almanyada oturum" tarzi seyler yazarsaniz karsiniza isinize yarayacak bilgiler cikiyor.
cok tesekkür ederm bebek alman vatandasi ben istersem olurmu hemen yoksa sartti surttu vrmi esim yok öle bisi yapmazlar türk vatandasi oluo dedide bide alman vatandsi olsa bi sorun olmaz dmi ne avantaji olur
Bir yanlis anlasilma olmasin....eger baba yada anne vatandassa cocuk otomotik vatandas olur....ama baba turk varandasiysa cocuk asla vatandas olamaz....her ulkenin kendine gore bir kanunu var almanya 5.yilsa bu 5 yildir....yoksa esin avukat tutup almanya icin benimle evlendi oturum iznini alinca bisanmak istiyor der ayni dakka sinir disi edilirsin....kocandan sikayetciysen dayak icin bunun ispatini isterler....avrupada hersey lafla olmuyor herseyin bir kaniti olmali...kanitin varsa devlet arkanda yoksada herseyi goze alacaksin....
canim bak ben bulundugun sehirde kadinlara ozel bir dernek te gonullu calisiyorum , öyle ayni dak sinir disi etme kolay degil yapmayin, size bir ornek veriyim bize basvurun hanimlardan biri evlendigi kisi ile sorunlar olmus para yuzunden ve gercektende parali evlilik yapmislar , neyse dosya geldi o oldu su oldu sonuc kadin ilk bosandi vizesini alinti dil egitimine basladi is saglandi ev bulundu .... unutmayin avrupada kadinlarin haklari bildiklerinizden fazla,
benim esim turk bende turkum bize sordular ve ben alman olmasini istedim ve oglumun suan turk passi yok .
cocuk varsa sikayete zor inanirlar ayni seyler yakinimin basina geldi esini sikayet etti cocuk oldugu icin polis madem almanya icin neden kadin cocuk yapsin bunun gibi seyler soylemisler yakinen yasadigim bir olay bu.
konu sahibinin adina cok sevindim ayni sehirde olmaniz buyuk sans...
Ben birşeyi çok merak ediyorum mesela bir erkek ne umutlarla Türkiye'den evlendi Almanya'ya eşini getirtti adam yuva kurmak icin kadın ise sadece Almanya'da yasamak icin evlendi ama kadın huysuz her lafından biri devlet arkamda kocası dovmedigi halde kocaya iftira atıp zirt pirt şikayette bulunuyor yada kadın durduk yere evi terkediyor kocam bana eziyet ediyor hakaretlere uğradım para alamıyorum felan filan kadının amacı Almanya'da yaşayıp kocadan boşanıp hür yasaması ama anlatılan gibide bir problem yok sırf kadın devlet ona sahip çıksın 5 yılı evlilikte dolmadan herseyini halletmek devlet her Almanya'ya gelene hemen passinimi veriyor madem bu 5 yıl evli kalma sarti neden her yurt dısına gelmek isteyen birini kandırsın çok çok inandirmak icin bir cocukta yapsın nasılsa maaşını annelik parasını alırım diyerekten devlet üstüne arka çıksın peki bu adamın sucu ne ne umutlarla evleniyor....kimse yanlış anlamasın gercekten zor durumdalarsa haklarını sonuna kadar arasınlar ama çok kisi var oturum icin evlenenleri ama haksızlık varsada bunlar ispat edilsin devlet herkesin arkasında durduk yeremi duruyor her imkanı veriyor belkide yalandır adamı yada kadını sevmedi ama yurt dısı icin birkaç yıl dısını sıktı sonra yalanlarla boşadı peki bunun ispatı nerde dayak yersin kapı gibi raporunu alırsın şikayetini yaparsın yoksa yalandan kim olmuş.....