ALMANYADA TÜP BEBEK tedavisi görenler buyrun

adanali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
447
174
103
50
Slm kızlar ben almanyada yaşıyorum ve 3 defa tüp bebek deniyoum.Şuan embryo transferimin 8. Günü ama çokta ümitli degilim çünkü belirtilerim ve ara ara gelen sıcaklık tam regl belirtileri diye düşünüyorum.Benim gibi bu yolu,bu kaderi paylaşan arkadaşlarım varmı?? Buyrun dertleşelim

Bennn bennn bennnn.... benimde transfer pzt olacak canim.. ikinci denemem.. ben esimi ikna edemiyorum ben türkiyede olsun istiyorum o burda..bakalim nasibimizde neler var

Hadi hayırlısı canım şlallah tutunur.Neden tr istiyorsun? Kaçtane transfer olucak?

Hadi hayırlısı canım şlallah tutunur.Neden tr istiyorsun? Kaçtane transfer olucak?
2 tane 5. gün rabbim nasip ederse transfer olacak.. türkiyede dr lar daha ilgili gibi geliyor burdaki arkadaslarin paylasimlarindan dolayi böyle düsünüyorum.. almanyadaki dr rahatligi beni biraz geriyor.. onun icin pek istemiyorum..ama nasip bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.. bu arada sende olumsuz düsünme.. daha 4 günün var o 4 günde ne mucizeler gerceklesir biliyomusun.. yeterki rabbim ol desin..

2 tane 5. gün rabbim nasip ederse transfer olacak.. türkiyede dr lar daha ilgili gibi geliyor burdaki arkadaslarin paylasimlarindan dolayi böyle düsünüyorum.. almanyadaki dr rahatligi beni biraz geriyor.. onun icin pek istemiyorum..ama nasip bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.. bu arada sende olumsuz düsünme.. daha 4 günün var o 4 günde ne mucizeler gerceklesir biliyomusun.. yeterki rabbim ol desin..
Hayret benimkiler hep 2. Güm embryosu olyor neden öyleki?Azönce test aldım sabah kalkınca yapıcam bakalım ana insan anlarya nebilim kızımda belliydi belirtilerim.Allah büyük ama sabah ola hayır ola demi :)

Back
X