• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif Tüp Bebek Sonrası

Henuz yaptırmadım doktorum son care onu önerdi gelecek ay yaptıracagım bugün gittim 0 yumurtam var deneyemiyoruz bile
24 yaşında iken 2 embriyom olmuştu. 32 yaşında Benim bir tarafımda 1 bir tarafım da 4 folükül vardı ayrıdca pkoluyum prp egzozom ilke 4 pgtli yumurtam oldu ben prp ve egzozomun işe yaradığını düşünüyorum. Deneyin derim

24 yaşında iken 2 embriyom olmuştu. 32 yaşında Benim bir tarafımda 1 bir tarafım da 4 folükül vardı ayrıdca pkoluyum prp egzozom ilke 4 pgtli yumurtam oldu ben prp ve egzozomun işe yaradığını düşünüyorum. Deneyin derim
Cok umutlandım umarım işe yarar yaptıracağım teşekkürler

Arkadaşlar merhaba,

Çoğumuz forumda birbirimize aşinayız. Bir denemem var ekim ayında negatifle sonuçlandı. 34 yasındayım amh değerim pko olduğumu gösteriyor. Mayıs ayında baslayan süreçte kist ve e2 sebepli 3 ay doğum kontrol kullanımı sonrası 18 yumurtadan 9 olgun 4 döllenme 3 tane 3. gün embriyom oldu. Gradeleri 1. Erkek faktörü sayı iyi fakat hız düşük morfoloji 1.

Bu süreçte rahim filmi çekildi polip saptandı sırasıyla opu- histeroskopi ve çift transfer oldum. İlaçlı siklus ile ilerlendi.
Katil hücre pozitifi cıkınca serum kortizon gebelik asısı vs de eklendi sürece. Embriyo glue de yapıldı. 8-1 ve 7-1 transferlerim yapıldı.
Negatif sonucum sonrası ilk reglin 4. gününde başka bir doktora gittim fikir almak için ve rahimde adenomyozis bulguları olduğunu söyledi. Bu zamana kadar sayısız muayenede hiç bahsedilmedi ilk kez duyuyorum. Tüpte de sorun olabileceğini ama sıvı görmediğini iletti. Bu doktorum da tedavimi olduğum merkezde dış takip ile tüp bebek yapıyor.
Ve geri kalan embriyoyu 3. gün 8-1 3 ay geçici menapoz ile transfer edebileceğimizi önerdi. Suan pıhtılaşma ve genetik analizleri yaptırdık henüz cıkmadı.
Fakat ben başka bir şehirde deneme yapmak ve sıfırdan başlamak istiyorum. Aklımda Şişli Memorial var online olarak görüştüm.
Sizce nasıl ilerlemeliyim ?
canım selam,
1 hafta önce laparoskopi amelyatı oldum. Sok tüpte sıvı birikmesi vardı çikolata kistim vardı yine sol yumurtamda ve myomum vardı. doktor ameliyattan önce adenemyomdan süphelendi ama sonrasında onkoloji doktoru normal myom diyince ameliyata karar verdik. ameliyat esnasında sağ tüpünde kapalı olduğunu gördük ve sıvı akışı olduğunu. öncesinde hsg cektirmistim cok az bi geçiş olmuştu. yani 2 tüpümü de kaybettim. myomum adenemyom çıktı ona da dokunmadılar lucrin ile baskılanacak. bence başka bir doktora daha gözük canım adenemyom tanısı zor veriliyor anladığım kadarıyla. Doktorum adenemyoma bıçak vurmam rahme zarar verir o sebeple baskılama yapılacak dedi. iyi doktora denk gelmekte şans…

canım selam,
1 hafta önce laparoskopi amelyatı oldum. Sok tüpte sıvı birikmesi vardı çikolata kistim vardı yine sol yumurtamda ve myomum vardı. doktor ameliyattan önce adenemyomdan süphelendi ama sonrasında onkoloji doktoru normal myom diyince ameliyata karar verdik. ameliyat esnasında sağ tüpünde kapalı olduğunu gördük ve sıvı akışı olduğunu. öncesinde hsg cektirmistim cok az bi geçiş olmuştu. yani 2 tüpümü de kaybettim. myomum adenemyom çıktı ona da dokunmadılar lucrin ile baskılanacak. bence başka bir doktora daha gözük canım adenemyom tanısı zor veriliyor anladığım kadarıyla. Doktorum adenemyoma bıçak vurmam rahme zarar verir o sebeple baskılama yapılacak dedi. iyi doktora denk gelmekte şan
Cok gecmis olsun. Gercekten doktordan doktora tedaviler cok degisiyor. Insallah hakkimizda hayirlisi.

Back
X