Almanyada Tüp BEBEK tedavisi yaptiran-yaptiracak arkadaslar..

dilemim

...hepsi sana benziyor!
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
957
4
296
Almanya
Almanyada tedavi yaptiran, yaptiracak olan veya su an tedaviyle hamile olan kizlar..
Gelin bu baslik altinda tedavilerimizi,tecrübelerimizi,soru ve sorunlarimizi konusalim.Ne dersiniz?
Katilimlarinizi bekliyorum.
Sevgiler Duisburgdan..

merhabalar,
gelsenkirchen wissenschaftspark kinderwunsch klinikte tedavi görüyorum.ilk denemem 2011 mayista negatifti.ikinci denemem temmuz 2012 kimyasal gebelikle sonuclandi.
ücüncü denememi eylül yada ekimde dondurulmuslarla ayni klinikte yaptiricam.sebepsiz infertile bizim.35 yasindayim.ücüncü tedavimi umutla bekliyorum.haftaya carsamba yada persembe doktorumla öngörüsme icin gidicem.aslinda heyecanliyim ve zaman gecmiyor.kafamda bir sürü soru.bu sefer olsun istiyorum insallah.zaman aleyhime isliyor.
sizlerden haberler bekliyorum:)

Slm Canim Bende Oldenburg da yaptirdim birinciyi Temmuz ayinda ama malesef negatif sonuc aldim.kismetse eylulde dondurulmuslarla sansimi denicem.ben 25yasindayim ve Hersey normal Bende .bizim Sorun esimden kaynaklaniyor sperm yetmezligi.isallah RAbbim isteyen herkese hayirli evlat nasip Eder Amin.

slm canim hosgeldin.gecmis olsun.rabbim bu sefer yüzünü güldürsün insl.ilk denemeler genelde negatif oluyor zaten.
ben daha drumla görüsmedim.tedaviden sonra 1 regl oldum.bir regl daha beklemelimiyim bilmiyorum.bu hafta görüscez bunlari.eger 1 regl daha gecmesine gerek yoksa eylülde bende dondurulmuslara basliycam.hakkimizda hayirlisiyla güzel sonuclar gelir insallah.
oldenburg ne tarafta nereye yakin bu arada?

merhaba,bende tadaviye gitmeyi dusunuyorum,onumuzdeki ay doktoruma gidip beni kilinige sevk etmesini istiyecegim.Benimle tecrubelerinizi paylasirmisiniz,ilk seferde neler yapiliyor,sigorta bu masraflari karsiliyormu?bilgilendirirseniz cok sevinirim...

merhaba canim.doktorundan überweisung alip klinikle kontaga gececeksin aynen.kadin doktorunun saptadigi bi sorunun varsa bunun dosyasini da beraberinde götür klinigine.klinikte ilk termininde zaten hersey konusuluyor.
doktorlar sana uygun tedaviyi ele aliyor.bilgilendirirler seni.sigorta masrafin yarisini karsiliyor.ilaclarin da yarisini karsiliyor.
sana 1500 civari bi rakam düsüyor masraftan.

cok sagol.artik hayirlisi olsun.benim duyduguma gore ilk seferde sigortanin masraflari karsiliyor olmasi,yazdiklarina gore bu dogru degil,ilk seferde olsa kendin de odemek zorundasin oylemei?

royem
ha unuttum.klinikle görüstügünde doldurulcak kagitlar olacak krankenkasse icin.sonra onlari krankenkassena göndericeksin.ordan geri kagitlarin gelecek onay kagitlarin.bu biraz sürebiliyor aklinda olsun.bi an önce klinikten terminini al görüsmeni yap sonra kagitlarini yaparsin.bir ayi buluyor bunlari yapmak.byebye

cok sagol.artik hayirlisi olsun.benim duyduguma gore ilk seferde sigortanin masraflari karsiliyor olmasi,yazdiklarina gore bu dogru degil,ilk seferde olsa kendin de odemek zorundasin oylemei?

o öncedendi.10 sene oldu nerdeyse yeni kanun cikti.hepsini karsilamiyor artik.yarisini.oda 3 seferligine.

Canim Bremen yakininda Oldenburg.ben 24 yasinda oldugum icin butun masraflari kendim odedim.dondurmada icinde hepsi 4bin Euro tuttu.10 Gun oncede 25 yasina girdim ve ikinciyi dondurulmuslarla denicem ama dondurulmuslari devlet karsilamiyormus.onuda kendim odiyecegim.yerlestirme ve verecekleri igneyle 600 Euro tutuyomus klinige sormustum.aradan iki regl gecmesi gerektigini soylediler.bugun benim birinci reglim.diger reglimin birinci gunu Termin yapip yerlestirme icin Gun vereceklermis.isallah Hersey yolunda gider.Rabbim hepimizin kucagini saglikli evlatlarla doldursun isallah

selam canim.ben 34 yasimda basladim bu islere.galiba yastan dolayi benim yarisini sigortam ödüyor.dondurulmuslari bende kendim ödiycem.
demek iki regl gecmeliymis. benim tedaviden sonra ikinci reglim 5 eylül gibi olacak.carsamba yada persembe gitcem dr uma.belki bu reglimde baslarim.insallah dondurulmuslar hayirlisiyla tutunup yüzümüzü güldürürler.

adanali

gencsin amaa esinde sorun varsa normal yolla cocuk sahibi olamiyosaniz genede krankenkasse tedavinize yardim etmeli degilmiydi.
siz basvurdunuzda red mi ettiler canim.?

kizlar siz rahim filmi cektirdiniz mi hic?burda okudugum kadariyla tr deki dr lar rahim filmi istiyorlar genelde.benim dr um buna gerek duymuyor.bunun eski bi yöntem oldugunu simdiki usg cihazlariyla rahimin durumunun iyice görüntülenebildigini söylüyor.icim rahat etmiyor amaa..genedee..

Canim krankkasse 25yas ustu olanlarinkini oduyor.ben temmuzda daha 24 yasindaydim ve doktorla konusup krankkasse nekadar oder deyince yasiniz kucukmus 25 in icinde olmaniz gerek Yoksa devlet karsilamiyor dedi.o Yuzden Biz herseyi privat odedik.zaten dondurulmuslarida hicbir zaman devlet odemiyor oda privat yani.isallah ikinci sansimizda Allah yuzumuze guler

dilemim cok tesekkurler,soylediklerini ciddiye alacagim,hayirlisiyla pazartesi randevumu allmayi planliyorum,beklememin sebebi buay klomen kullanmistim,en gec onumuzdeki haftaya regl olmam lazim o yuzden ,en azindan pazartesiye kadar beklemek istyiorum.reglim duzensiz oldugu icin tam kestiremiyorum....ben de 25 yasindayim ,tedaviye gecen sene karar vermistim ama yasimin dolmasini ozellikle sigortanin karsilamasi icin bekledim,ama maalsef onlarda tamamaini karsilamiyorlarmis..en azindan 1 seferi karsilasaylardi,o kadar sigrta oduyoruz,boyle zamanlar icin,ama en lazim ve gerkli olan zamanlarda da,odemeyiz deyip cikiyorlar isin icinden....

ben hic cektirmedim,ben de bu sorunun cevabini merak ediyorum....acili bir islem oldugunu duymustum,dgrumudur?bilmiyorum...

kizlar,benim donmus bebisler bebis degilmis!!!!!!!cekirdek bebislermis daha.:))
opu oldugu gün yumurtayla spermi birlestirip acel tecel dondurmuslar:)
burda embriyo dondurmak icin izin almak gerekiyomus biyerlerden.(nerden onu anlayamadim)oyüzden benimkileri 1.gün bölünmeden dondurmuslar.yeni ögrendim bugün..
adanali senin dondurulmuslar nasil ki?merak ettim.

Canım benim dondurulmuslar çift oldukları icin tam 6 tane çift donduruldu.isallah sağlıklı bir sekilde çözülürler.eylulde reglimin birinci gunu. Termin yapicam ikinci deneme icin.

Canım benim dondurulmuslar çift oldukları icin tam 6 tane çift donduruldu.isallah sağlıklı bir sekilde çözülürler.eylulde reglimin birinci gunu. Termin yapicam ikinci deneme icin.

merhaba...hayirlisi olsun ikiniz icinde,insallah bu seferki deneme pozitiv sonuclanir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…