Almanyada Tüp BEBEK tedavisi yaptiran-yaptiracak arkadaslar..

amin.tesekkürler canim.insallah sende bu ay kendiliginden hamile kalmissindir.gerek kalmaz insallah tedavilerle ugrasmana

:) amin sagolasin..agzindan bal damliyor vallahi,allah duysun sesimizi,dileklerimizi.....yukaridaki soruyu bana sorduysan eger,bugune kadar hamile kalamamanin sebebi yumurtaliklarimin az calisor olmasi..3 defa klomen kullandim ama sonuc vermedi,birde bu tadavi surelerinde cok aralarda verdim,yani soyle bir hakkiyla ugrassaydim belki coktan olmustu...hayirlisi olsun insallah..o gelecegi dogru zamanni bilir...

selam kizlar nasilsiniz bizim Almanya topigimiz vardi keske ordan devam etseydiniz neyse yeni topiginiz hayirli olsun.
bende Almanyada yasiyorum burda 2taze birde dondurulmus Tüp Bebek denemem oldu maalesef hersey cok iyi olmasina ragmen hamilelik olmadi herseyde vardir bir hayir ama tekrar basliyacam yil sonuna kadar bi cesaretimi toplaya bilsem baslarim hayirlisiylan.
ben ilkini privat yaptim yasim 23tü o zaman,
ikincisini ise 25yasinda yaptim yani 8ay önce onu zaten Krankenkasse yüzde 50sini ödüyor ve 3üncü denemem yani Dondurulmusu zaten devlet ödemiyor oda privat ve iyiki privat sadece 500Euro tutuyor benim yani daha 2hakkim var tüp bebege.
Rabbim kimsenin cabasini bosa cikarmasin insallah bu yolda olanlara en kisa zaman hayirli evlatlar nasip etsin.

Eger bu topikten devam ederseniz bence daha iyi olur cünkü Almanyada yasaynlar orda toplandik ki bu ara kimse fazla girmesede....
Bölünmeyiz hic olmazsa kizlar almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Son düzenleme:
sizde infertile sebebi ne canim.asilama denedin mi hic?

hayir asilama hic denemedim,bakalim doktora gideyim ne diyece ne onerecek.

bir de bugun uzun zamandir bilip ama denemedigim bir seyi denedim..luna yoga,ya da hormon yaoga birsey duymusunuzdur mutlaka,ozelleikle cocuk isteyen bayanlara oneriyorlar.Bugun bu haraketleri sonuna kadar yaptim,insan kendini iyi hissediyor,bir spor turu sonucta,ama etkiside buyuk sanirim,cunku karin bolgem ,yumurtaliklarimaa hafifi hafif sizilar girdi,hani klomen icerken,yumurtaliklar buyudugu icin agrilar olur ya,aynen oyle...simdilik devam etmeyi dusunuyorum,tedavi surecinde de zarar verecegini dusunmuyorum....bir de bisey daha var oda fruchtbarkeitsmassage,cok onerenler var alman forumlarinda,fiyatlari oldgukca pahali,kendi kendine yapma imkanin da var aslinda onun icin ogrenip istikrarla yapmak lazim..tedavi surecindede olsa zarar verecegini dusunmuyorum dedigim gibi...kendim denemistim ama biraktim sonradan insan iyi hissediyor kendini,e bi de fayda verirse ne guzl olur...)

slm insallah rambbi bize annelik duygusunu yasatir bizd e tükiyede 1.demene 2,ise avusturyada dendeik ikiside hüsranla sonuclandi schilddrüse engeline takildikk bu hastalgi ilk tüb bebek merkezinde basvurdugumuzda cikmisti denemek isitiyoruz ama ay ayi tutmuyor bir türlü ayarlanilmiyor istenilen dengeye gelmiyo hayirlisi bu hafta kan verdim insallahh sonuc iyi olur hemen basvuruz rabbim bütün isteyenelere versin annalik duygusunu herkese yasatsinn (AMINNN)

selam kizlar nasilsiniz bizim Almanya topigimiz vardi keske ordan devam etseydiniz neyse yeni topiginiz hayirli olsun.
bende Almanyada yasiyorum burda 2taze birde dondurulmus Tüp Bebek denemem oldu maalesef hersey cok iyi olmasina ragmen hamilelik olmadi herseyde vardir bir hayir ama tekrar basliyacam yil sonuna kadar bi cesaretimi toplaya bilsem baslarim hayirlisiylan.
ben ilkini privat yaptim yasim 23tü o zaman,
ikincisini ise 25yasinda yaptim yani 8ay önce onu zaten Krankenkasse yüzde 50sini ödüyor ve 3üncü denemem yani Dondurulmusu zaten devlet ödemiyor oda privat ve iyiki privat sadece 500Euro tutuyor benim yani daha 2hakkim var tüp bebege.
Rabbim kimsenin cabasini bosa cikarmasin insallah bu yolda olanlara en kisa zaman hayirli evlatlar nasip etsin.

Eger bu topikten devam ederseniz bence daha iyi olur cünkü Almanyada yasaynlar orda toplandik ki bu ara kimse fazla girmesede....
Bölünmeyiz hic olmazsa kizlar almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

selam edanur,
öncelikle gecmis olsun.dedigin topigi gördüm.ben konuyu genel bir baslik altinda tekrar güncellestirmek istemistim.farketmez orayada yazariz burayada yazariz canim.gerci bizim burda pek tedavi yaptiran yok galiba:).katilan olmadi bir kac kisi disinda.

Back
X