Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canim.ben yaptirmadim ama biz arastirdik biraz.isine yararmi bilmiyorum ama bizim ögrendiklerimizi söyleyeyim.belki bir faydasi olur.öncelikle %40 basarili olma ihtimali,%20 yirmi ikiz olma ihtimali varmis,tabi bu 1. dede olabilir,2. yada 3. dede olabilirmis.maliyetide 25 yasini doldurmussan sigorta yarisini karsiliyomus.buda 1500 euro civarindaymis.insallah isine yarar bunlar dedigim gibi cok bi bilgim yok bildigim kadariyla yazdim.siz almanyada doktorla görüsmüsmüydünüz?ayrica sende bu konuda bildiklerini paylasirsan sevinirim.sevgiler..a.s.
Selam ,
ben Almanya da yasiyorum .
8 kez tüp bebek deneyimi yasadim .
Fakat basarili olamadim . Kanimdaki pihtilasma nedeniyle birini kaybettim .
Dr. larimdan cok memnundum . Ilgileri alakalari da harikaydi .
Ama burada nasibim yokmus ve Türkiye 'de denemek istiyorum .
Allah'in izniyle bayramda gelicem . Tedavime basliycam .
Herkeze bol sans diliyorum .
Allah gönlümüzdekini versin . Aminn :asigim:
nil 1971 tesekür ederim essendeki tüp bebek merkesini arastiriyorum numarasini alldim tel acip termin allacagiz ve konusacagiz nasil biyermis ya yasim 22 oldugu icin parayi kendimiz ödüyecegiz düsüldorfta tüpbebek merkesi vardi oraya gidiyordum orda 3 kez asilama yaptirdim hic sonuc alamadim sadece paraya bakiyorlar orda yaptiracaktim aslinda ordada 6 bin euro istiyorlar bize cok uygun ve ucuz ama esim 6 bin euro yu gecerse yaptirmam diyor ay sinir oldum ya insallah essendeki tüp bebek merkeside 6 bin eurodur
isin tuafi esimdede bendede bir sorun yooook:gitme: bu ilk denemem olacak insallah tutar 11 birinci ayda yapacagiz kizlar yine söylüyorum ALLMANYADA BILDINIZ TÜP BEBEK MERKEZLERINI SÖYLEYIN lütven
Bitanemya niye israrla almanya diyorsun:çok üzgünüm:bak canim kardesim sakin beni yanlis anlama herseyi zamana birak bence melegin belki kendiliginden gelir rabbim okadar buyukku yeterki ol desin benim yas 38 yillardir ugrasiyorum benim esim azo spermi yani hic sperm yok anca ameliyatla bulunuyor bence stres yapma sen kendiliginden olur ama benim tedavisiz cok zorrrmafoldumben rabbime sigindim ALLAH KERIM RABBIM INSEALLAH MELEGINI SANA TEZ GUNDE GONDERIR HAYIRLISIYLA opuyorumnanaktan