• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri almanyada tup bebek yaptiripta hamile kalan varmi

aysegul86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
144
0
116
Almanya
mirmirmirmirben almanyadayim ikinci tup bebege basliyacaz ama almanya diye korkuyorum acaba almanyada deneyen ve hamile kalan varmi

merhaba canim.ben yaptirmadim ama biz arastirdik biraz.isine yararmi bilmiyorum ama bizim ögrendiklerimizi söyleyeyim.belki bir faydasi olur.öncelikle %40 basarili olma ihtimali,%20 yirmi ikiz olma ihtimali varmis,tabi bu 1. dede olabilir,2. yada 3. dede olabilirmis.maliyetide 25 yasini doldurmussan sigorta yarisini karsiliyomus.buda 1500 euro civarindaymis.insallah isine yarar bunlar dedigim gibi cok bi bilgim yok bildigim kadariyla yazdim.siz almanyada doktorla görüsmüsmüydünüz?ayrica sende bu konuda bildiklerini paylasirsan sevinirim.sevgiler..a.s.

slm benım de ablam almanya da yasıyor 1 oglu var ıkıncı olmadı yıllardır tedavı sonuc vermedı
mayısta tup bebek yaptırdılar ılk denemede tuttu hemde ıkız suan 3 aylık hamıle

Selam ,
ben Almanya da yasiyorum .
8 kez tüp bebek deneyimi yasadim .
Fakat basarili olamadim . Kanimdaki pihtilasma nedeniyle birini kaybettim .
Dr. larimdan cok memnundum . Ilgileri alakalari da harikaydi .
Ama burada nasibim yokmus ve Türkiye 'de denemek istiyorum .
Allah'in izniyle bayramda gelicem . Tedavime basliycam .
Herkeze bol sans diliyorum .
Allah gönlümüzdekini versin . Aminn :asigim:

merhaba canim.ben yaptirmadim ama biz arastirdik biraz.isine yararmi bilmiyorum ama bizim ögrendiklerimizi söyleyeyim.belki bir faydasi olur.öncelikle %40 basarili olma ihtimali,%20 yirmi ikiz olma ihtimali varmis,tabi bu 1. dede olabilir,2. yada 3. dede olabilirmis.maliyetide 25 yasini doldurmussan sigorta yarisini karsiliyomus.buda 1500 euro civarindaymis.insallah isine yarar bunlar dedigim gibi cok bi bilgim yok bildigim kadariyla yazdim.siz almanyada doktorla görüsmüsmüydünüz?ayrica sende bu konuda bildiklerini paylasirsan sevinirim.sevgiler..a.s.

slm canim ben 1 defa normal tup bebek almanyada denedim 2 bucuk ay once ben turkiye gibi olucak sanmistim 3 ay boyunca saat gece 4 e 5 e kadar umutlanarak tedaviyi arastirdim neyse tedaviye geleyim;bana en basta gunluk hap verdi 2 ay kullandim sonra adetin 21 gunu damla verdi hergun kullandim sonra adetin yanlis hatirlamiyosam 2.gunu igneye basladim gunde 1 defa 10 yada 12 gun kadar vuruldum sonra catlatma ignesi verdi ler kullandim ve iki gun sonra yumurtaliklarim toplandi ben okadar kendimi hazirliyorumki ha aklima gelmisken drda diyo yasin genc tedavin basariyla gecti bunu solemesi uzerine bende diyorum hani burasi almanya turkiyeye gore daha az yumurta alirlar 10 tane bekliyodum benden 4 tane yumurta topladilar duyunca sok oldum benim esimin sperm zayifligi var bir normale biniyo bir alcaliyo anliyacagin ve bu dr esimin 3 sene onceki test sonuclarina bakarak yani hic muayene etmeden tedaviye basladik ve 4 yumurtanin yanina 4 milyon sperm koydu ve hicbiri ulasamadan olmus aksilikki bu ayda asiri dusmus spermler artik strestenmi ne neyse bu sperm sayisini gordugu halde bize mikro degil normal yaptilar neymis yasimiz erkenmi bide ilkte mikro yapilmazmis ben bunu duyunca esime dedim kesin dollenme olmuyacak ve dedigim cikti tedavi yarida kesildi gecende tel actilar simdi ikinci tedavi oldugu icin mikro yapicaklarmis bende istemedim sonra dun benim bir arkadas in hamile haberini aldim onun adina cok sevindim yakin arkadasimdi herkes duymus bebek 2 aylik olmus biz konusuyoruz bana bisey demiyo sonra tesaduf uzerine hamile oldugunu soluyo benden saklamis hamile haberini neymis ben uzulurmusum bunu da duyunca dunya basima yikildi kendimi yarim insan gibi hissettim bu yuzdende bidaha tedaviye basliyacaz bakalim simdi paramiz yok termin aldim iste duydumki taksit yapiyliyomus bende konusucam taksitle yapip eger tutmassa senyede kredi cekip yapicaz nasip kismet ayyy bende cok uzattim icimde okadar dolmuski anlatmak geldi icimiden allahim bu dert nekadara zormus elimizden bisey gelmiyo kendimi suan zor tutuyorum neyse ben kapatayim en iyisimi :a015:

selam canim bende almanyada yasiyorum ama daha tüp bebek denemedik,esim azosperm oldugu icin yaklasik 3 senedir cocugumuz olmuyor,esimde birde klienefelder sedromu cikti ve azo sperm olmasi bu yüzdenmis,esime micro tese yapildi 2 sperm bulundu buna cok sevindik ama sonrada iyi spermler olmadigini söylediler,artik ne olcak nasil olcak bilmiyorum canim,hakkimizda hayirlisi neyse rabbim onu versin

CANIM KARDESLERIM SAKINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN::::::::::::::KESINLIKLE TURKIYEEEEEEEEEEE ..........diyorummm Beni burda mahvettiler burda ilgilenmiyorlar gale bile almiyorlar burda 4 kez migro denedik hemde yasim 27 ken 3 yumurta 4. tedavimdede sadece 1 yumurta alininca delirdim evet boyle bi sey olamazdi hemde yaptirdigim yer ozel klinicti dr beni elinde haribo sekeriyle muayene etmisti cildirdim kendimi robot zannetmistim evettt robot gibiydim artik boyle bi sey olamazdi kararimiz turkiye oldu sukrolsun orda iki tedavim oldu ama cok memnun kaldim toplamda 6. oldu allah nasip ederse kasimda 7. tedavim olacak allah hepimizin yardimcisi olsunnn aminnn:emir_bebek:

Selam ,
ben Almanya da yasiyorum .
8 kez tüp bebek deneyimi yasadim .
Fakat basarili olamadim . Kanimdaki pihtilasma nedeniyle birini kaybettim .
Dr. larimdan cok memnundum . Ilgileri alakalari da harikaydi .
Ama burada nasibim yokmus ve Türkiye 'de denemek istiyorum .
Allah'in izniyle bayramda gelicem . Tedavime basliycam .
Herkeze bol sans diliyorum .
Allah gönlümüzdekini versin . Aminn :asigim:

Canim benim kaderimiz ayni bende allah nasip ederse 7. migroma baslicam ben cok olumsuzluklar yasadim tabiki hersey nasip mevlam hayirlisiyla hayirli haberler almayi nasip etsin cumlemize inseallahhh benim yasim 38 19 yildir evlat hasretiyle yaniyoruz cok ugrastim elimden geleni yaptigima inaniyorum ben turkiyeden cok memnun kaldim benim yasim 27 benden 3 yum toplanmisti istanbulda yas 37 6 yumurta toplandi 3 kaliteli embriyo transfer edilmisti benim yumurta rezervim cok az birde esim azo spermi sukur sperm bulunuyor rahim tutmuyor bakalim onu arastiriyoz rahim yabanci bi sey zannedip kabul etmiyormus dr yorumu bu tabiki ALLAH OL DEYECEKTE OLACAL YETERKI MEVLAM ISTESIN NASIP BELKIDE VAKTI ZAMANI GELMEMISTIR DIYORUZ BEN TURKIYEYI ONERIYORUM COK ILGI SEVGI PSIKOLOJIK DESTEK VAR ALLAHIM HERKESIN DUASINI KABUL ELLERIMIZI BOS CEVIRMESIN INSEALLAHHHH AMINNNNNNN:teselli:opuyorumnanaktan

KIZLAR NERDESINIZ sanirim bayram hazirligi oncelikle butun islam aleminin ramazan bayramani en icten dileklerimle kutluyor ve kk hizmeti gecen herkesin bayrami mubarek olsun HAYIRLI BAYRAMLARRRRopuyorumnanaktan

kizlar almanyadaki tüp bebek merkezi ariyorum bildiniz tüp bebek merkezleri varsa sevinirim ayrica düsüldorfa yakin olursa cok sevinirim cok ihtiyacim var

nil 1971 tesekür ederim essendeki tüp bebek merkesini arastiriyorum numarasini alldim tel acip termin allacagiz ve konusacagiz nasil biyermis ya yasim 22 oldugu icin parayi kendimiz ödüyecegiz düsüldorfta tüpbebek merkesi vardi oraya gidiyordum orda 3 kez asilama yaptirdim hic sonuc alamadim sadece paraya bakiyorlar orda yaptiracaktim aslinda ordada 6 bin euro istiyorlar bize cok uygun ve ucuz ama esim 6 bin euro yu gecerse yaptirmam diyor ay sinir oldum ya insallah essendeki tüp bebek merkeside 6 bin eurodur
isin tuafi esimdede bendede bir sorun yooook:gitme: bu ilk denemem olacak insallah tutar 11 birinci ayda yapacagiz kizlar yine söylüyorum ALLMANYADA BILDINIZ TÜP BEBEK MERKEZLERINI SÖYLEYIN lütven

nil 1971 tesekür ederim essendeki tüp bebek merkesini arastiriyorum numarasini alldim tel acip termin allacagiz ve konusacagiz nasil biyermis ya yasim 22 oldugu icin parayi kendimiz ödüyecegiz düsüldorfta tüpbebek merkesi vardi oraya gidiyordum orda 3 kez asilama yaptirdim hic sonuc alamadim sadece paraya bakiyorlar orda yaptiracaktim aslinda ordada 6 bin euro istiyorlar bize cok uygun ve ucuz ama esim 6 bin euro yu gecerse yaptirmam diyor ay sinir oldum ya insallah essendeki tüp bebek merkeside 6 bin eurodur
isin tuafi esimdede bendede bir sorun yooook:gitme: bu ilk denemem olacak insallah tutar 11 birinci ayda yapacagiz kizlar yine söylüyorum ALLMANYADA BILDINIZ TÜP BEBEK MERKEZLERINI SÖYLEYIN lütven

Bitanemya niye israrla almanya diyorsun:çok üzgünüm:bak canim kardesim sakin beni yanlis anlama herseyi zamana birak bence melegin belki kendiliginden gelir rabbim okadar buyukku yeterki ol desin benim yas 38 yillardir ugrasiyorum benim esim azo spermi yani hic sperm yok anca ameliyatla bulunuyor bence stres yapma sen kendiliginden olur ama benim tedavisiz cok zorrrmafoldumben rabbime sigindim ALLAH KERIM RABBIM INSEALLAH MELEGINI SANA TEZ GUNDE GONDERIR HAYIRLISIYLA opuyorumnanaktan

Bitanemya niye israrla almanya diyorsun:çok üzgünüm:bak canim kardesim sakin beni yanlis anlama herseyi zamana birak bence melegin belki kendiliginden gelir rabbim okadar buyukku yeterki ol desin benim yas 38 yillardir ugrasiyorum benim esim azo spermi yani hic sperm yok anca ameliyatla bulunuyor bence stres yapma sen kendiliginden olur ama benim tedavisiz cok zorrrmafoldumben rabbime sigindim ALLAH KERIM RABBIM INSEALLAH MELEGINI SANA TEZ GUNDE GONDERIR HAYIRLISIYLA opuyorumnanaktan

canim kurban oldum allah sana cift cift bebis verir okadar duva ediyorum ki sana:Saruboceq: bugün essendeki tüp bebek merkesine tel actik ve esim benim yasimin 22 oldunu söyledi esim ise 25 yasinda oldunu söyledi ve 3 bin 4 bin euro tutar dedi bakalim konusmaya gidecegiz insallah olumlu olur allah hakkimizda herseyin hayirlisini versin
ya arkadasim bekle diyorsun ama nereye kadar 1 sene korundum üc dört senedir olmuyor

Back
X