• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

serbest sıvı olup hamile kalan var mı

nurhayat47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
34
7
1
22
kızlar benim rahmimde serbest sıvı birikmiş bir sefer dış gebelik gecirdim doktor dış gebelikte de sıvı birikmişti dedi korkuyorum ya tekrar dış gebelik olursa sıvı birikimi olup sağlıklı hamile kalan var mı?

kızlar benim rahmimde serbest sıvı birikmiş bir sefer dış gebelik gecirdim doktor dış gebelikte de sıvı birikmişti dedi korkuyorum ya tekrar dış gebelik olursa sıvı birikimi olup sağlıklı hamile kalan var mı?
Merhaba ayni dertten müzdaribim 7 ay once bende dis gebelik gecirdim dis gebelik sonrasi 7 aydir surekli olarak zaten rahimde görünen bir sıvı vardi bende simdi tekrar gebeyim bugun 2060 kesem göründu vajinal muaynede o gorunmeden once sividan dolayi bana tekrar dis gebelik dediler ben yikildim aglamakdan perisan oldum sonra baska bi doktor baska bi ekranda bakdi ve kesem olmasi gereken yerde saglikli bi sekilde gorundu aglama kesen burda dedi cok mutlu oldum bu sefer mutlulukdan agladim😊 simdi yakin takipdeyim sivinin gebelige bir zarari yok bunu bizzat sordum ama bu sivi 7 aydır neden hic gecmedi neden kaybolmadi diye onu arastiriyorlar simdi 2 gun snra tekrar muayneye cagirdilar

Sana umut olmak icin yazdim peki size daha once bu siviyla alakali brsey soyledilermi neden bu sivi kaybolmiyo benimde ayni kaybolmuyor yani.Ama eger bi dis gebelik gecrdiyseniz kesinlikle bir rahim filmi hsg cekdirmenizde fayda var

Back
X