klava:vallaha cok güzel bir sekilde anlatmissin..hakkatten öyle
ama bizde tek gencler öyle halamlar falan caninizin sagligi sag salim gelin yeter diyorlar..ama benim yasitlarim listeleri bitmiyor..kimi cd ister kimi parfüm..
zaten annem bavullari hazirlarken babam hep der:
millet türkiyeden getirir siz türkiyeye götürüyorsunuz:1closedeyes:
taki hakli yani...aman ben birsey götürmüyorum..esyalarimida kullandirmiyorum artik..gecti o saf günlerimsengözlerimebaksanab
Merhaba lora, aklinda düsündügün bir is var mi? Yoksa ne is olsa calisirim mi diyorsun?
Yeni oldugun icin bence ilk baslarda Zeitarbeit sirketlerine basvurman bence daha mantikli ...
bir an önce sigortali calismaya bak bir sene sonra issiz kalirsan en azindan isci bulma kurumlarinin issizlere verdigi Umschulung( yeni bir meslek edinme kursu) faydalanabilirsin...sana burda yeni bir meslek ögrenme imkani acilir...
veya bebegin olunca sigortali calisan kadinlar annelik izinine ciktiklari artik daha fazla cocuk parasi alabiliyorlar...
Zeitarbeit sirketli cok az para veriyor...bu güne kadar ne yaptigini belirtmemissin ...ama önemli olan bence bir an önce sigortali calisman...cok yeni oldugun icin cok güzel bir is bulman biraz zor olabilir ...dil de sorun'sa...
Önceden cesitli kadin fonlari vardi ...yabanci kadinlara meslek ögretiyorlardi ...hemde normal maas aliyorlardi ama son yillarda cok kisitlamalar var...sen yine bir cevrende arastir ...Paritätisches Bildungswerk...aklima ilk gelen bu ama senin yasadigin yerde neler yapiyorlar bilemiyecem ...
Bence bir is bulmasi biraz zor ola bilir, ama sen pes etme,
is bulunca en azindan zv in gelisir, ve ileride sansin artar,
bu yüzden yorulmadan ara,
tabii eskiye nazaran cok zor is bulmak, hele az almancasi olan biri icin daha da zordur,
ama genede sans isi hersey.
slm lora.bende ayni senin durumundayim ve seni anliyorum.bende alti aylik kursumu bitirdim ve evdeyim nerdeyse caticam yani ortadan.simdi ehliyete yazildim.ama hep kurslari takip ediyorum hangisi bana uyar diye ve meslek yapmayi düsünüyorum yoksa insan kendini gelistiremiyor.evde otur otur.sende düsünürmüsün ama üni bitirdim diyosun.bende triumpha falan bi ara basvurum diyodum ama alirlarmi kimbilir?SEVGILER
benim teyzemin kizlarida cok yapiyordu bunu ben bekarken gittigimde hep valizlerimi karistiryorlardi makyajlarimizi kullanmak istiyorlardi baktim gördüm civitmaya basladilar benden habersiz aldilar falan birkac kere aldim onlari karsima bu ne terbiyesizlik dedim belki ben istemiyorum ben rujumu kullanmani neden sormadan aliyorsunuzki benim özel esyalarimi dedim, bunlarin surati bes karis oldu, olsun vallaha kusura bakmasinlar onlarinki benimkinden kaliteli ve güzel olsada yine gözleri benim esyalarimdaydi, anlayamiyordum:uhm:
Sende iyi yapmisin müsade etme enayi bildirme kendini
Sevgiylea.s.
lora tr de hangi melegi yaptin?Nette is arama motorlarina bi bak bulundugun sehir neresi bilmiyorum ben Hamburg dayim surekli bakyiorum.Bi sure sonra cevrenle ilgili bilgin olmaya baslar.6 aylik kursu bitirdiysen is görsmelerine git ise alinmasan bile dert edinme pratik yaptigini dusun tecrube olur senin icin cocuk yoksa bol bol kitap oku nette almanc sitelere bak ben calismiyorum bu kadar akil verdim ama sana :))
Temizlik yapmak zorunda diilsin ama paraya ihtiyacin varsa yaparsanda kimseyi ilgilendirmez takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?