Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

sagol canim benim... senin de islerin insallah cook güzel ve yolunda gider :16::16::16:

ay sorma bugün basima geleni :50::50: cocuklardan biri geldi kolumu isirdi.. hemde is taraftan yani ince derinin oldugu yerden, cooook acidi yaa :14::14: bir de isirmis oturuyor yani disiyle asagiya cekiyor Allahtan ben de ayakta degildim.. böyle acayip morardi yaa.. bir-iki saat felan da bütün kolum agridi.. o arada yeni gelen cocuk da mamaaaaaaa diye aglamaya basladi valla oturup birlikte aglicaktim o derece.. kocam da deli, dalga geciyor is kazasi diye :1: dedim göstereyim sonra yanlis anlama :9::9:

aaaa gecmis olsun canim yaa, buz falan koysaydin evde nasil acimistir o iyi bilirim.. kücük kardesim isiriridi eskiden hep cok acirdi:(
yaramaz cocuklar yaa, valla bu iste te cok sabir gerekiyor allah kolaylik versin:) ama eminim cok tatli cocuklarda vardir
sev sev bitmez :))

aaaa gecmis olsun canim yaa, buz falan koysaydin evde nasil acimistir o iyi bilirim.. kücük kardesim isiriridi eskiden hep cok acirdi:(
yaramaz cocuklar yaa, valla bu iste te cok sabir gerekiyor allah kolaylik versin:) ama eminim cok tatli cocuklarda vardir
sev sev bitmez :))

öyle canim zaten o tatliliklari olmasa cekilmezler.. ama annesi diyorki sevdigine yapiyor, bana da yapiyor ama babasina arada sirada yapiyor baska da kimseye yapmiyor diyor.. dedim demekki beni cok seviyor hergün yaptigina göre :1: ama cok tatli yaa.. bi görsen aciyor agzini pesinden kosuyor :1: oynamasi güzel ama kötü yanlari da hic cekilmiyor..

öyle canim zaten o tatliliklari olmasa cekilmezler.. ama annesi diyorki sevdigine yapiyor, bana da yapiyor ama babasina arada sirada yapiyor baska da kimseye yapmiyor diyor.. dedim demekki beni cok seviyor hergün yaptigina göre :1: ama cok tatli yaa.. bi görsen aciyor agzini pesinden kosuyor :1: oynamasi güzel ama kötü yanlari da hic cekilmiyor..

ay canim yaa yerim o agzini tahmin edebiliyorum nasil kostugunu kücücük acik agziylaaa yerrrrriiiiiiiiiim :))) :9::9:
evet ama kücük canavarda olabiliyorlar iste ozaman insana sabir gerekiyor:))

ay canim yaa yerim o agzini tahmin edebiliyorum nasil kostugunu kücücük acik agziylaaa yerrrrriiiiiiiiiim :))) :9::9:
evet ama kücük canavarda olabiliyorlar iste ozaman insana sabir gerekiyor:))

haklisin canim vallaa.. senin isinde de oluyor mu benzer seyler?? isirmak gibi degil de ne bileyim daha farkli.. sen yetiskinlerle birlikte oldugun icin isiran olmaz muhtemelen :9:

Selam kizlaaaar:)

Bende fikirlerimi söyliim:
Mutfak beyaz veya creme mit granit arbeitsplatte (babam yaptigi icin) :D
Wohnzimmer: siyah koltuk.. Stoff.. Weiße wohnwand.. Weißer esstisch.. Stühle oder bank bilmiyorum..
Perdeleride diktircem tüerkiyede.. Schwarz weiß..
Schlafzimmer: holz braun/schwarz
Bad: weiß:)

Baskada oda kalmadi galiba.. :)

haklisin canim vallaa.. senin isinde de oluyor mu benzer seyler?? isirmak gibi degil de ne bileyim daha farkli.. sen yetiskinlerle birlikte oldugun icin isiran olmaz muhtemelen :9:
yok canim bende genelde öyle seyler olmuyor allahtan :)) huysuz hastalarim oluyor tabi ama allahtan isirmiyorlar:))
Selam kizlaaaar:)

Bende fikirlerimi söyliim:
Mutfak beyaz veya creme mit granit arbeitsplatte (babam yaptigi icin) :D
Wohnzimmer: siyah koltuk.. Stoff.. Weiße wohnwand.. Weißer esstisch.. Stühle oder bank bilmiyorum..
Perdeleride diktircem tüerkiyede.. Schwarz weiß..
Schlafzimmer: holz braun/schwarz
Bad: weiß:)

Baskada oda kalmadi galiba.. :)

ooo güzelmis canim:) beyendim:) gördügüm kadariyla sende benim gibi siyah beyaz hastasisin hihi:9:

evlerimiz insallah cok güzel olur:)

evet haklisin:) oo güzelmis:) senin dügün nezaman canim??

Seneye diyoruz ama bakalim hayirlisi nisanlim üniverstede okuyor seneye yazin bitecek hem calisip hem okuyor bende bir yandan is ariyorum artik allaha kalmis bizim dügün :)

Ich hasse den Winterrrrrr:47:

Son düzenleme:
bende evimi bur renklerle dösemek istiyorum

oturma odasi
: ScHwarz, weiß, lila..oder....grau, weiß, fuchsia
yatak odasi: schwarz, weiß
mutfak: Schwarz, Rot....küche rot arbeitsplatte schwarz yani
banyo: lila, grau

Seneye diyoruz ama bakalim hayirlisi nisanlim üniverstede okuyor seneye yazin bitecek hem calisip hem okuyor bende bir yandan is ariyorum artik allaha kalmis bizim dügün :)

Ich hasse den Winterrrrrr:47:
bende is ariyorum tatlim:) ah bi bulsam:) cok isime yaricak:)... sen ne meslek yaptin? ben hemsireyim
allah hakkimizda hayirlisini versin canim bizimde nikahimiz seneye olacak yaslariniz kac??
bende evimi bur renklerle dösemek istiyorum

oturma odasi
: ScHwarz, weiß, lila..oder....grau, weiß, fuchsia
yatak odasi: schwarz, weiß
mutfak: Schwarz, Rot....küche rot arbeitsplatte schwarz yani
banyo: lila, grau

canim cok güzelmis renkler:) banada fikir oldu ..
dün konustuk nisanlimla mutfagi degisik yapicam büyük bir ihtimalle
bende siyah beyaz kirmizi yapicam:) bakalim.. kismet

sinirliyim canim ya :14::14: almanyada ceyiz magazasi ariyorum..
online yatak örtüsü alacaktim ama bulamiyorum bi türlü magaza :(( sizin bildikleriniz varmi ??

sen nasilsinn

iyiyim canim nolsun.. aksam oldu pc basina gectim yine :1::1::1:

valla canim benim bildigim bir yer yok ya maalesef :44::44::44: yani hele bizim burda hic yok, burasi kücük bir yer zaten... ama kulagima bir yer gelirse söylerim sana mutlaka.. sinirlenme tatlim yipratma kendini, bunlar hep tatli heyecanlar :16::16::16:

iyiyim canim nolsun.. aksam oldu pc basina gectim yine :1::1::1:

valla canim benim bildigim bir yer yok ya maalesef :44::44::44: yani hele bizim burda hic yok, burasi kücük bir yer zaten... ama kulagima bir yer gelirse söylerim sana mutlaka.. sinirlenme tatlim yipratma kendini, bunlar hep tatli heyecanlar :16::16::16:

evet canim aksam oldu yine pc basindayiz:)) tamam tatlim sagol.. bakalim aramaya devam edicem
bizim burdada yok malesef .. insallah istedigim gibi birsey bulabilirim:)

Back
X