- Konu Sahibi xKaderimsin
bende burdayim slmlar herkese hayirli günler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende burdayim slmlar herkese hayirli günler
amiiiiiin :))
bencede yaa
bende eltimle iyi anlasmayi isterdim ama iste..
ya kötü anlasmiyoruz o degilde iste babam bile anneme sormus bu kiz niye böyle davraniyo diye eltim icin..
ben ne diim daha
ah ah kim istemez ki eltisinle gercekten anlasabilmek..
ille de kardes gibi olmaya lüzum yok..
ama en azindan iki arkadas gibi anlasabilmek cok güzel olurdu..
ayy demi yaa oturup konusabilsek böyle gerektiginde kayinvalidemlerde neye dikkat etmemi bana söylesee
aah ah nerdee
ama canim bence biz öyle elti olmaya dikkat gösterelim
bizden sonra gelenlere arkadas gerekirse kardesce davranalim ki insan görsünler![]()
kizlar yazin trye gidip gidemiyecegimi bilmiyorum
ozamana is bulursam (izin verirlermi falan bilmiyorum)
o yüzden bi site buldum subesi kölndemis, almanyanin heryerine yolluyorlar.. fiyatlarda uygun (trde daha pahali)
ceyizevi.de Brautbettdecke almak istiyorum burdan
bir kac degisik model var..
ben sunu beyendim sizce nasil? bunun fiyati 250 euro degermi?
annem,ben , nisanlim bide abimin sözlüsü cok beyendik.. hatta oda istiyor aynisini sade kirmizi rengini.. sizce?
Eki Görüntüle 305857
ayy demi yaa oturup konusabilsek böyle gerektiginde kayinvalidemlerde neye dikkat etmemi bana söylesee
aah ah nerdee
ama canim bence biz öyle elti olmaya dikkat gösterelim
bizden sonra gelenlere arkadas gerekirse kardesce davranalim ki insan görsünler![]()
evet kesinlikle..
benim kücük kaynim 18 yasinda aramizda 5 6 yas olacak kücük eltimle ona ablalik yaparim yapmayi isterim..
ama benim büyük eltim öyle yapmadi bana..
canim yaa senin iyi bi elti olacagi belli :)
hadi "dünya tatlisi eltileri" dernegini acalim![]()
Önemli olan.. Eslerimiz..
Eltiymis.. Kaynanaymis..Cok Önemli degil bence:)
ayy deme ya bendede bi kayinpeder var der entscheidet auch gerne für andere
nisanlimda ondan istemsiz etkileniyo tabi
ben ona dedigimde türk mobilyacilarina bakalim olur bakalim aber ungern diyo yok türklerden alisveris sIkIntili oluyormus fln filan
bakalimya bizim pederinde eminim öyle einfallsreiche ideeleri olur :)) hey Allahim ya...
varyaa bazen diyorum tmm dügnünüzü de yapin evide istediginiz gibi döseyin bana sadece esyalarimi alip icine girmek kalsin
manchmal wird mir das reden einfach zu viel ama iste..
ya bi su dügün günü gelsinde daha bisey istemiom :)) evleniim mutlu mesut kocisimle yasiim ayyyy ne güzel oluur
bazen hayeller kuruyoruz sunu yapariz bunu yapariz diye :) cok zevkli oluyo ya
ins. evlendikten sonrada öyle olur :)
Das stimmt auf jeden fall. Kocam benim arkamda olmazsa bana destek olup beni savunmazsa benim zaten hic sansim yoktur. Ama sanirim o konuda sansliyim. Ilk gün kaynanamin evine gittigimde benim orada aslinda is yapmam gerekiyor yani das ist normal, dass man der schwiema hilft ama ben utancimdan hic ayaga kalkmamistim. Ikinci kez de ablamla birlikte gittim kaynanam balkonda camasir asiyordu ablamda git yardim et dedi bende utaniyorum nisanlim biliyor ya cekiniyorum iste acilamadim o kadar nisanlim elimi tuttu sarildi bana ablamda iyi madem sen gitmiyorsun ben gideyim dedi :))
Kaynanaya söylemiyim hemi? Ama seyden korkuyorum ben kocama herseyi söylersem o iki arada kalacak ve o zor durumda kalacak diye korkuyorum.
canim benim, insallah hic bi sorun yasamazsin ve kimseye bir sey demen gerekmez.. ama olur da biriyle bi sorun yasarsan, gidip direk konusman gereken insanlar olur olmayan insanlar olur.. mesela bi kere ben kaynanamla konusmaa kalktim, anne iste sen de kadinsin beni en iyi sen anlarsin, sen de yalnizsin almanya gibi bir yerde vs vs dedim, aaaaa kadini bi görsen benden önce beni sikayet etti kocama girer girmez.. ben de diyorum ki kendi kendime konusmak ise yaramadi yatmadan esime CITLATAYIM... yani anlatmicam hepsini ucundan söylicem.. anaaa bi kadini görmelisin... benden önce davraninca tabiki ben suclu oldum... yani gözüne kestirebilmen lazim bi konu konuscan zaman... basta da dedim ya, insallah ihtiyac duymazsin,...
Ich muss euch etwas beichten :)
Es ist schön so jemanden wie Regen in dem Topic zu haben ne güzel herkesse ögüt veriyor ....
Danke regen![]()
InsaAllah canim insaAllah. Aber wirklich meine schwägerin macht mir sorgen. Kocamla hayatimizi ne derece etkiler bu durum bilmiyorum. Biliyorum en iyisi hic aldirmamak o bana soguk mu davraniyor bende ayni sekilde davranirim. Merhaba - Merhaba o kadar. Ne kadar üzerine düsersem bu konunun o kadar cok onun eline koz vermis olurum. Umursamak istemiyorum ama olmuyor iste ich mach mir sorgen, dass ich wegen ihr probleme haben werde.
Ich muss euch etwas beichten :)
Es ist schön so jemanden wie Regen in dem Topic zu haben ne güzel herkesse ögüt veriyor ....
Danke regen![]()
Bencede :) Danke regen :)
nicht zu danken.. aklima geleni söylüyorum tatlim napiimm.. ben almanyaya geldigimde o kadar yalniz kaldim, o kadar cok darbe aldimki kimse yasamasin benim yasadiklarimi
o yüzden söylüyorum ki herkes kendine bi tecrübe alir.. hic ummadigim insanlar kazik atti bana resmen
kaynanamin arkadasi bile iftira atti resmen.. o yüzden diyorum konusmayin kimselere koz vermeyin diye.. insanin demedigi laf bile üstüne kaliyor
![]()
utandim yaa naptim ki ben...