Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

amiiiiiin :))

bencede yaa
bende eltimle iyi anlasmayi isterdim ama iste..
ya kötü anlasmiyoruz o degilde iste babam bile anneme sormus bu kiz niye böyle davraniyo diye eltim icin..
ben ne diim daha

ah ah kim istemez ki eltisinle gercekten anlasabilmek..
ille de kardes gibi olmaya lüzum yok..
ama en azindan iki arkadas gibi anlasabilmek cok güzel olurdu..

ah ah kim istemez ki eltisinle gercekten anlasabilmek..
ille de kardes gibi olmaya lüzum yok..
ama en azindan iki arkadas gibi anlasabilmek cok güzel olurdu..

ayy demi yaa oturup konusabilsek böyle gerektiginde kayinvalidemlerde neye dikkat etmemi bana söylesee
aah ah nerdee
ama canim bence biz öyle elti olmaya dikkat gösterelim
bizden sonra gelenlere arkadas gerekirse kardesce davranalim ki insan görsünler ;)

ayy demi yaa oturup konusabilsek böyle gerektiginde kayinvalidemlerde neye dikkat etmemi bana söylesee
aah ah nerdee
bizden sonra gelenlere arkadas gerekirse kardesce davranalim ki insan görsünler ;)

size katiliyorum:) benimde nisanlimin birtane abisi var
görümcem yok:)) ama eltim var.. yabanci kendisi bi kötülügünü görmedim cok iyi insan kendisi
ara sira görüstügümüzde konusuruz carsiya gideriz gezeriz.. ama öyle dertlesme falan bilemicem
henüz cok tanismiyoruz belki ilerde...

kizlar yazin trye gidip gidemiyecegimi bilmiyorum
ozamana is bulursam (izin verirlermi falan bilmiyorum)
o yüzden bi site buldum subesi kölndemis, almanyanin heryerine yolluyorlar.. fiyatlarda uygun (trde daha pahali)

ceyizevi.de Brautbettdecke almak istiyorum burdan
bir kac degisik model var..

ben sunu beyendim sizce nasil? bunun fiyati 250 euro degermi?
annem,ben , nisanlim bide abimin sözlüsü cok beyendik.. hatta oda istiyor aynisini sade kirmizi rengini.. sizce?

$pic-884029567241668.webp

Son düzenleme:
kizlar yazin trye gidip gidemiyecegimi bilmiyorum
ozamana is bulursam (izin verirlermi falan bilmiyorum)
o yüzden bi site buldum subesi kölndemis, almanyanin heryerine yolluyorlar.. fiyatlarda uygun (trde daha pahali)

ceyizevi.de Brautbettdecke almak istiyorum burdan
bir kac degisik model var..

ben sunu beyendim sizce nasil? bunun fiyati 250 euro degermi?
annem,ben , nisanlim bide abimin sözlüsü cok beyendik.. hatta oda istiyor aynisini sade kirmizi rengini.. sizce?

Eki Görüntüle 305857

canim resimde cok hos görünüyor ama rengi modeli elindeyken nasil olur belli degil..
yatak odasini hangi renk istersin bilmiyorum ama koyu renkler burdaki evlerde biraz sorunlu olabilir
zaten hava herzaman kapali fazla isik yok bide odana isik girmiyorsa ben acik renk tavsiye ederdim
ama o paraya deger mi diye soruyosan 200€ türkiyede harika yatak örtüleri bulursun
ob es auf die 50 ankommt musst du selbst entscheiden ;) fazlada bi kayip diil yani
ben yatak örtümü türkiyeden alicam ins. hihi

aah ah nerdee

evet kesinlikle..
benim kücük kaynim 18 yasinda aramizda 5 6 yas olacak kücük eltimle ona ablalik yaparim yapmayi isterim..
ama benim büyük eltim öyle yapmadi bana..

ayy deme ya bendede bi kayinpeder var der entscheidet auch gerne für andere
nisanlimda ondan istemsiz etkileniyo tabi
ben ona dedigimde türk mobilyacilarina bakalim olur bakalim aber ungern diyo yok türklerden alisveris sIkIntili oluyormus fln filan
bakalimya bizim pederinde eminim öyle einfallsreiche ideeleri olur :)) hey Allahim ya...

varyaa bazen diyorum tmm dügnünüzü de yapin evide istediginiz gibi döseyin bana sadece esyalarimi alip icine girmek kalsin
manchmal wird mir das reden einfach zu viel ama iste..

ya bi su dügün günü gelsinde daha bisey istemiom :)) evleniim mutlu mesut kocisimle yasiim ayyyy ne güzel oluur
bazen hayeller kuruyoruz sunu yapariz bunu yapariz diye :) cok zevkli oluyo ya
ins. evlendikten sonrada öyle olur :)

evlenince kafa yapinizi daha iyi anlarsiniz cok daha güzel olur... ben diyorum bazen disari cikalim diye ama hiiiiccc... :31::31::31:

Das stimmt auf jeden fall. Kocam benim arkamda olmazsa bana destek olup beni savunmazsa benim zaten hic sansim yoktur. Ama sanirim o konuda sansliyim. Ilk gün kaynanamin evine gittigimde benim orada aslinda is yapmam gerekiyor yani das ist normal, dass man der schwiema hilft ama ben utancimdan hic ayaga kalkmamistim. Ikinci kez de ablamla birlikte gittim kaynanam balkonda camasir asiyordu ablamda git yardim et dedi bende utaniyorum nisanlim biliyor ya cekiniyorum iste acilamadim o kadar nisanlim elimi tuttu sarildi bana ablamda iyi madem sen gitmiyorsun ben gideyim dedi :))

Kaynanaya söylemiyim hemi? Ama seyden korkuyorum ben kocama herseyi söylersem o iki arada kalacak ve o zor durumda kalacak diye korkuyorum.

canim benim, insallah hic bi sorun yasamazsin ve kimseye bir sey demen gerekmez.. ama olur da biriyle bi sorun yasarsan, gidip direk konusman gereken insanlar olur olmayan insanlar olur.. mesela bi kere ben kaynanamla konusmaa kalktim, anne iste sen de kadinsin beni en iyi sen anlarsin, sen de yalnizsin almanya gibi bir yerde vs vs dedim, aaaaa kadini bi görsen benden önce beni sikayet etti kocama girer girmez.. ben de diyorum ki kendi kendime konusmak ise yaramadi yatmadan esime CITLATAYIM... yani anlatmicam hepsini ucundan söylicem.. anaaa bi kadini görmelisin... benden önce davraninca tabiki ben suclu oldum... yani gözüne kestirebilmen lazim bi konu konuscan zaman... basta da dedim ya, insallah ihtiyac duymazsin,...

canim benim, insallah hic bi sorun yasamazsin ve kimseye bir sey demen gerekmez.. ama olur da biriyle bi sorun yasarsan, gidip direk konusman gereken insanlar olur olmayan insanlar olur.. mesela bi kere ben kaynanamla konusmaa kalktim, anne iste sen de kadinsin beni en iyi sen anlarsin, sen de yalnizsin almanya gibi bir yerde vs vs dedim, aaaaa kadini bi görsen benden önce beni sikayet etti kocama girer girmez.. ben de diyorum ki kendi kendime konusmak ise yaramadi yatmadan esime CITLATAYIM... yani anlatmicam hepsini ucundan söylicem.. anaaa bi kadini görmelisin... benden önce davraninca tabiki ben suclu oldum... yani gözüne kestirebilmen lazim bi konu konuscan zaman... basta da dedim ya, insallah ihtiyac duymazsin,...

InsaAllah canim insaAllah. Aber wirklich meine schwägerin macht mir sorgen. Kocamla hayatimizi ne derece etkiler bu durum bilmiyorum. Biliyorum en iyisi hic aldirmamak o bana soguk mu davraniyor bende ayni sekilde davranirim. Merhaba - Merhaba o kadar. Ne kadar üzerine düsersem bu konunun o kadar cok onun eline koz vermis olurum. Umursamak istemiyorum ama olmuyor iste ich mach mir sorgen, dass ich wegen ihr probleme haben werde.

Ich muss euch etwas beichten :)

Es ist schön so jemanden wie Regen in dem Topic zu haben ne güzel herkesse ögüt veriyor ....:17:

Danke regen :71:

InsaAllah canim insaAllah. Aber wirklich meine schwägerin macht mir sorgen. Kocamla hayatimizi ne derece etkiler bu durum bilmiyorum. Biliyorum en iyisi hic aldirmamak o bana soguk mu davraniyor bende ayni sekilde davranirim. Merhaba - Merhaba o kadar. Ne kadar üzerine düsersem bu konunun o kadar cok onun eline koz vermis olurum. Umursamak istemiyorum ama olmuyor iste ich mach mir sorgen, dass ich wegen ihr probleme haben werde.

bak haklisin üstüne düsme.. zaten yeni olacagin icin ister istemez herkes seninle ilgilenecek, ve o kendini ikinci planda hissedecektir muhtemelen.. ayni benim kaynim gibi :1::1::1: cocuk dikkat cekmek icin gitti kapi camini yumrukladi eline kac dikis atildi.. belki de bekledigin gibi olmaz bakarsin.. ben mesela esime demistim ki (sanirim hissettim) diyleim ki halan benimle anlasmadi, ve ben onunla görüsmek istemiyorum naparsin diye sormustum.. o da görüsmeyiz olur biter demisti.. sadece tr'Ye izine gidince ugrariz bi daha da görmeyiz demisti... belki sen de böyle bi deneme sorusu sorarsin.. :34:

Ich muss euch etwas beichten :)

Es ist schön so jemanden wie Regen in dem Topic zu haben ne güzel herkesse ögüt veriyor ....:17:

Danke regen :71:

:17::17::17::17: nicht zu danken.. aklima geleni söylüyorum tatlim napiimm.. ben almanyaya geldigimde o kadar yalniz kaldim, o kadar cok darbe aldimki kimse yasamasin benim yasadiklarimi :50::50: o yüzden söylüyorum ki herkes kendine bi tecrübe alir.. hic ummadigim insanlar kazik atti bana resmen :50::50::50: kaynanamin arkadasi bile iftira atti resmen.. o yüzden diyorum konusmayin kimselere koz vermeyin diye.. insanin demedigi laf bile üstüne kaliyor :50:

Bencede :) Danke regen :)

:17::17::17::17::17: utandim yaa naptim ki ben...

:17::17::17::17: nicht zu danken.. aklima geleni söylüyorum tatlim napiimm.. ben almanyaya geldigimde o kadar yalniz kaldim, o kadar cok darbe aldimki kimse yasamasin benim yasadiklarimi :50::50: o yüzden söylüyorum ki herkes kendine bi tecrübe alir.. hic ummadigim insanlar kazik atti bana resmen :50::50::50: kaynanamin arkadasi bile iftira atti resmen.. o yüzden diyorum konusmayin kimselere koz vermeyin diye.. insanin demedigi laf bile üstüne kaliyor :50:
:17::17::17::17::17: utandim yaa naptim ki ben...

Ich galube das ist einer der Gründe warum ich es mag das zu lesen was du von dir gibst... Annem babam ayrildiktan sonra malesef bizde cok laf yedik annemizi tutdugumuz icin bir ara cok sinirleniyordum sinirimdende icimden ne geliyorsa söylüyordum simdi gec de olsa susmaya karar verdim... Allaha sükür nisanlimda sessiz sakin... bu yüzdende en büyük dayanagim o diyebilirim.. Sadece icimden gecenleri ona anlatiyorum sanirim buda bir yanlis ama tek güvenecegim insanda o simdi ona da pek anlatmiyorum... zaten milletin ahzi torba degilki büzesin misali kimseyle birsey paylasilmiyor....:20:

Ceken bilir demisler ya o yüzden sende bize yasadklarindan yola cikarak nasihatler veriyosun und das ist für uns alle sehr hilfreich :) ben ona benzer bir soru nisanlima sormustum er hat dann gemeint er geht dann halt alleine zu seinem bruder ich muss nicht mitkommen.. yani sonucta onun abisi er sagt auch, dass seine schwägerin generell sehr kalt ist zu jedem ich rede auch nicht wirklich viel mit ihr sagt er aber meinen bruder kann ich nicht streichen sagt er das stimmt auch und so was würde ich auch nie verlangen..

Back
X