- Konu Sahibi xKaderimsin
-
napiimmm canim, yemek yapcam birazdan.. canim hic cikmak istemiyor battaniyenin altindan..yedigimin hesabini yapiyorum vs...
kolay gelsin canim:) esin gecmi gelyior isten bu saate yemek yapican.., sorma ya hava buz gibi :) bende duschumu aldim oturdum dizim basladi tam Muhtesem yüzyil sülümooooooooooooooon
olsun canim oda yemek sonucta, karni doysun insanin yeterayyy o diziye bakmadim ben yaa... keske basindan beri takip etseydim en azindan bos zamanlarimda izlerdimevet canim birazdan gelir... patates kizartirim galiba... hic canim istemiyor yemek yapmak felan
olsun canim oda yemek sonucta, karni doysun insanin yeter
he valla kizartmaya da bayilir zaten.. ay artik sabahlari erken kalkamiyorum yaacok iyi oluyordu ya yemegimi felan yapiyordum evimi topluyordum aksama rahat ediyordum.. eski düzenime dönmeliyim yaa.. erken dedigim de 08.00 yani yok erken de degil.. yarindan itibaren kalkmaya baslayim bari...
benceden de sabahtan daha iyi canim evi toparlamak yemek vs.. evlenince bende böyle yapmayi düsünüyorum:) daha pratik hem
aksamda yan gel yat ohh mis
Huhu ben geldim hemen sorumu sorayim gecmisi okumadan :)
Bana söyle boncuk havlu kenari örnekleri lazim kizlar?
Basit bisey olacak nerden bulabilirim?
Google amca da bi bunu bulabildim..
Eki Görüntüle 307233
aaaa bi benzeri de bende vaarrrdurun üsenmeden size foto cekeyim, görünce bayilcaksin... hatta Askininbirtanesine de sözüm vardi damak havlusunu göstercektim bekleyin iki dakka geliyorum hemen
güzelmis canim ama benimde bir fikrim yok:S ne icin lagzimdi? bohca filanmi.. belki annen bilirHuhu ben geldim hemen sorumu sorayim gecmisi okumadan :)
Bana söyle boncuk havlu kenari örnekleri lazim kizlar?
Basit bisey olacak nerden bulabilirim?
Google amca da bi bunu bulabildim..
Eki Görüntüle 307233
ayyy esim geldi verdim yemegini, simdi de yarinin yemegini yapiyorum vallabuzluktan yesil fasülye cikarmistim, onu pisireyim yarina oooh mis.. aynen de dedigin gibi oluyor canim benim... wenn du morgens früh ausstehen kannst, dann hast du Lust drauf, zu putzen zu kochen usw... bak ben bir aydir gec kalkiyorum ca. um 10 Uhr... benimki schicht calisiyor, mesela bu hafta gec gidiyor, 11.30da.. ben ise gidiyorum 12.30da geliyorum yorgunum.. deli gibi oluyorum sonra da hic bir seye vakit kalmiyor.. hele de treppenhaus temizleme sirasi bendeyken ayyyyyyyyyyyyy deli oluyorum
selaaaam arkadaslaaaar
birkac günden beri giremiyorum pek buraya muhabbet cok güzel olmus bu topicde
benim bir sorum olacak nisanlisi uzakta olan arkadaslar standesamti ( nikahi) nerde yapacaksiniz????kiz tarafinin yasadigi yerdemi erkek tarafininmi?
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr albüm yaptim, arkadasim olan herkes görebilir.. buyrun bakin.. Askinin bir tanesi kirmizi olan damat havlusu...
arkadas olabilirmiyiiiizzz??
Yolcu41 anladim canim:) ben havlu islerine hic girmiyorum onlari annem sagolsun hepsi hazir.. cokta güzeller
annemin ceyizinden bile var hic kullanmamis yes yeni duruyor.. bi alirsak dügün bohcasi icin alicaz:)
trde auswahl cok büyük ama burda bilmiyorum anca ceyizcilerde bulursun
-----
Tatlim_10 hosgeldin canim, das habe ich meine mama gestern auch gefragt:)
erkegin orda olur genelde dedi.. bizde öyle olacak weil wir im konsulat nikah haben werden
(ikimizde türk vatandasiz, evlenince beraber alman vatandasligi bas vurmak istiyoruz)
hem onlara konsolos 20 km.. bizim burda bize 150 km
o yüzden onlarin orada olacak..
------
regen hani hani nirdeee havlularha gördüm simdi:) cok güzelmis canimm hemen resimi kayit ediyorum:))
bence cok güzel canim, dantel bulup havluya öyle diksem olurmu acaba??olabiliriz tabiki
kirmizi olan el örgüsü de digeri degil canim... begendiniz mi yaa?? yorum yapmadiniz???
Hos geldin :)
Hm ich weiß eigentlich auch nicht.
Erkek tarafinin orda mi olur acaba?
Oder ist das überhaupt total egal?
Yolcu41 anladim canim:) ben havlu islerine hic girmiyorum onlari annem sagolsun hepsi hazir.. cokta güzeller
annemin ceyizinden bile var hic kullanmamis yes yeni duruyor.. bi alirsak dügün bohcasi icin alicaz:)
trde auswahl cok büyük ama burda bilmiyorum anca ceyizcilerde bulursun
-----
Tatlim_10 hosgeldin canim, das habe ich meine mama gestern auch gefragt:)
erkegin orda olur genelde dedi.. bizde öyle olacak weil wir im konsulat nikah haben werden
(ikimizde türk vatandasiz, evlenince beraber alman vatandasligi bas vurmak istiyoruz)
hem onlara konsolos 20 km.. bizim burda bize 150 km
o yüzden onlarin orada olacak..
------
regen hani hani nirdeee havlularha gördüm simdi:) cok güzelmis canimm hemen resimi kayit ediyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?