- 21 Mart 2009
- 1.288
- 43
- 363
- 38
- Konu Sahibi xKaderimsin
-
kiz ben de dün frankfurttaydimkeske bulussaydik.. frankfurt merkezde misin yoksa yakininda mi???
ich war auch in frankfurt.. bei primark
Frankfurt Cevresinde 10 dakika.... ay bilseydim hic kacirirmiydim bu firsati ne güzel olurduTüh Birdahakine haber ver görüselim
ja da hast du recht canim.. valla ben koltuklarimi trdeki gibi istiyorum kenarlari tasli falan.. grau istiyorum aslinda, ama kenarlari deri beyaz yada siyahIch war da auch mal samstag .. Acayip dolu.. Ich probier das immer einfach so an...kim bekliycek o sirayi..
Bu sefer baya ucuzluk vardi.. Ama hab mir nicht viek gekauft.. Annem zaten kiziyor.. Evlenince bu kadar yerin olacakmi bakalim fln diyor
Askininbirtanesi evet canim.. Bence sekilleri igrenc.. Die sind zu tief und zu breit.. Rahat oturamazsin.. Vorallem türklerde misafir cok oldugu icin onuda düsünmek lazim..
Nasil birsey istiyorsun sen?
Ich will eher die "deutschen" .. Schwarz.. Mit stoff.. L seklinde.. :)
Hab schon eins gefunden.. Onu alacaz heralde:)
Dolaplarida ottoda buldum..
Hat jemand schonmal möbel bei otto bestellt? Ben biraz korkuyorum iyi cikmaz diye.. Ama burda mobilyacilarda 500
Ich will eher die "deutschen" .. Schwarz.. Mit stoff.. L seklinde.. :)
Hab schon eins gefunden.. Onu alacaz heralde:)
Dolaplarida ottoda buldum..
Hat jemand schonmal möbel bei otto bestellt? Ben biraz korkuyorum iyi cikmaz diye.. Ama burda mobilyacilarda 500
achsoo, iyi mis canim L form finde ich auch schön ama onun icin yer olmasi lagzim.. belki banada kismet olur bakalim:)
bende aslinda L form istiyorum güzel güzel uzanabiliyon ve rahat oluyor misafir geldiginde.. bakalim nasip:)
halloooo ladiessss..... ben geldim, simdi geri gidiom ama... insallah sonra geri gelcem ve gecmise göz atcam...
bak canim ben bu sekilde düsündüm ve bu benim cok hosuma gitti.. hem bizim icin rahat hemde misafirlerimiz gelince rahat..
Home Design - Henderson 3-Sitzer-Sofa mit Recamiere und Ottomane - Anthrazit- Schwarz | Möbel-Profi.de
U sekilde güzel canim:) hosuma gitti, ama tabi yer olmasi lagzim.. bende bunun gibi düsünüyorum yada L sekil..ama yerim olmassa
normal alirim sanirim :) bakalim hayirlisi olsun
Sen gelincede ben gitmis olcammmmm :26: Is bulmak neden bu kadar zor yaPatronum cok fenaydi ama bari isim vardi Sonunda Komplexe giricem
Ich will wieder Arbeitennnnnnnnnn
oyyy canim cok haklisin yaa.. almanyada da is yok baksanabenim yanimdaki bayani cikardilar.. arkadas olmustuk, sonucta 9-10 birlikte calistik.. yani kadin caliscakti ama schwarz olsun dedi, tabiki chef de yapmadi, cünkü aylarca yengesinin adina calisti, en sonunda da chef yeter yapmicam baska deyince, cikti isten.. buna ragmen bana böyle düsman oldu resmen, aramadi hiiic böyle, bi görsen sanki ben isini elinden aldim.. benle alakasi bile yoktu.. ama is buldum ben ona baska yerde dönercide.. yine de begenmiyor.. napayim ben yani di mi???
man kann das ja immer selber zusammenstellen.. sadece L seklide olabilir.. ama bu benim hosuma gitti.. rahat gibi görünüyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?