- Konu Sahibi xKaderimsin
-
- #1.141
belki dogru karar budur cnm alisir tabi neden alismasin :=) ach das kenne ich :) die reden nicht, weil die sich schämen yanlis aussprechen yapicaklar diye :)) zorlama zamanla gelir insallah gecer cnm benim kuzenin esi ilkinde kaybetti 2-3 puanla jetzt muss er wieder in die prüfungoohhh senin gitmene az kalmis cnm hayirlisi olsun benim daha zamanim var :) hahahahahaha cnm ya die heiraten doch nicht, weil das schwer ist :))))) güldürdün beni allah seni güldürsün
evet cnm ben türk vatandasiyim alman olmak istemedim, weil ich schon von klein auf in die türkei wollte :) nein cnm senede bikere gelmen gerekmiyor meine cousine hat hat 6 jahre dort gelebt die ist auch nur 2-3 mal gekommen istersen arastirirm senin icin kann meine cousine fragenbenim dügün allah kismet ederse seneye yaza cnm bu sene september oder oktober nisan olucak kismetse :))
Selam kizlar.. wie geht es euch? mir geht es gut:)
ceyiz alisverisi, is derken zaman geciyor:)
bende bu aralar yogunum., öbür ay nisanlima gidicem yildönümümüzü kutlicaz, cok önemli süprizleri varmis bana :)
meraktan catliyacam ama sabrediyorm bakalim hihi, cousinenin nisan hazirliklari yavastan basliyor onlara yardim usw. hayirlisi bakalim zamani geciriyoruz:)
pammy hayirli olsun canim esalarini gördüm güle güle eskitin insallah :) ayrica yatak odani yetisecegine sevindim:)
aramiza yeni katilan kizlar hosgeldiniz, siz nasilsiniz? :) gecmisi fazla okuyamadim, dügünleriniz nezaman:)
bu arada bende is buldum sanirimmm insallahh
Ben Orsayda 9.66€ ya calisiyordum und habe ja auch ne ausbildung o yüzden bence az su anda orda calisiyorum ve devam ariyorum Evlenmek isteyince yetmiyor iste man muss sparen und sparen möchte keine Möbel die man nach zwei Monaten wegwerfen kann aus dem Grund müssen wir arbeiten und arbeiten... Cümlemizin hakkinda hayirlisi... Bu arada cok tsk ederim insallah fest bir is bulursun..
Selam kizlar.. wie geht es euch? mir geht es gut:)
ceyiz alisverisi, is derken zaman geciyor:)
bende bu aralar yogunum., öbür ay nisanlima gidicem yildönümümüzü kutlicaz, cok önemli süprizleri varmis bana :)
meraktan catliyacam ama sabrediyorm bakalim hihi, cousinenin nisan hazirliklari yavastan basliyor onlara yardim usw. hayirlisi bakalim zamani geciriyoruz:)
pammy hayirli olsun canim esalarini gördüm güle güle eskitin insallah :) ayrica yatak odani yetisecegine sevindim:)
aramiza yeni katilan kizlar hosgeldiniz, siz nasilsiniz? :) gecmisi fazla okuyamadim, dügünleriniz nezaman:)
bu arada bende is buldum sanirimmm insallahh
hayirli olsun canim cok sevindim:) wo arbeitest du? teilzeit oder vollzeit? ..bende haber aldim mittwoch vorstellunggespräche gitcem:)
insallah olur bakalim:) wählen yapabilirsin dedi telde, teilzeit almayi düsünüyorum dügün hazirliklari basadigind zor olmasn diye bakalim hayirlisi:)
ben bi ayakkabicida calisiyorum, ich bin studentin :) fest is aramiyorum yani, ama 400-basis islerde kriegst du bei uns hier auch nicht viel student oldugumuz icin :)
ja haklisin, alinca kaliteli almak en iyisi :)
und senin is noldu? hat es geklappt?
Siz studentlerin güzel yani kesintiniz yok Steuerklasse 1 cok kesirimiz oluyorTchibo da basladim ama baska yer olursa cikmayi düsünüyorum zaten kahve hic benlik degil... Acayip yabanci hisediyorum kendimi hayirlisi olurda bulurum insallah insallah insallah....
pammy .!.:sende hsg cnm :))
mir gehts nicht all zu gut.. ya bu persembe türkiyeye gidiyorum.. aslinda cok seviniyorum da nisanlimdan üc hafta ayri kalicam....
ama senin adina cok sevindim hem nisanlinin hazirladigi süprizler icin :) acaba neymis hihi ögrenince bizede yazarsin
mobilyalarim icinde cok tsk ederim cnm :) ins. daha güzelleri size nasip olur
veeee hayirli olsuuun ins. is icin alinirsin :) nerde und als was?
hosbulduuk :)
benim dügün 1.eylül de olcak insallahseninki ne zaman?
bende merak ettim sürprizleri, gittikten sonra anlatirsinheycanli oluyo dimi heheh
Hayirlisi olsun canim.. Bei Tchibo arbeite seit Samstag dort aber habe der Filalleitung gesagt das ich auf der suche nach etwas festem bin disardan o kadar güzel görünüyor ama tam aksine hic güzel degil parasi hic is saatleri de... ayni Schlecker gibi olucak sonlari simdiden belli kendi iscileride öyle diyor... birde ben kendim hayatda kahve agzima vurmam ausser türk kahvesi o yüzden hic benlik degil yani...Sen nereye Bewerben etmistin ? Insallah istedigin gibi olurda rahat edersin... Amin
yok yok arastirmana gerek yok canim, sadece meraktan sormustum :)
eveet az kaldiiibir hafta sonra ucuyorum askimin yanina hihih
tam gitcegim gün yine kar yagcakmis ordada, mann bi kurtulamadim su kardan :)
ama egaal
cok saol cnm :)
sizlerede kolay gelsin eminim yorucu geciyordur ama cok güzel düsünmüssün cidden bugün onlara yarin size
ayy keske benimle senin gibi eltim olsaymis ya bizimki hic orali bile diil hatta kiskancliktan catliyo yine
400-basis de hickimsede kesinti olmuyorki benim bildigim kadariyla
sadece senede 1 kere 400ü gecme hakkim var, o kesilmio :)
bulursun canim ya, zerbrich dir nicht den kopf darüber, das wird schon :)
bugün son sinavimi yazdim, artik kafa dinliyebilcem, oohhhhhhhhhh :13:
sizin keyifler nasil bakalim
achso echt.. das wundert mich kendi iscileri bile öyle diyor demek komisch.. ama gercekten düsük ödüyorlarmis ich hätte mehr erwartet..
ben 400 euro basis calisiyorum saat ücretim 8,15 , teilzeit daha fazla olmasi gerekir mindestens 9 euro falan bence..
ama saglik olsun baska yerlere devam bewerben yap sen en iyisi dedigin gibi.. nekadar calismayi düsünüyorsun yani dügün nezaman?
(kusura bakma canim yaaa vallahi hep unutuyorum nicklerden karistiriyorum:S ) ben ungefähr 10 ay falan calisacam ama yarin konusmaya gittigimde
söylemicem yoksa kimse almazki 10 ay icin.. 3-5 biriktirim , 400 euro isimide birakmicam cünkü saatler uyuyor, birikim sart..
yaptigim meslekte canim sevmiyorum ama mecbur.. evde oturmakla para gelmiyor.. ambulanter pflegedienst. Insallah olur Teilzeit düsünüyorum
dügün hazirliklari baslarsa gidip gelme zor olmasin diye.. cünkü nisanlimla aramda 3-4 saat yol var malesefbakalim insallah olur hayirlisi artik :)
Hayirlisi olsun insallah bulurum allahin izniyle...
Dügünümüz daha seneye aslinda bu sene olucakti aber müssen so einiges sparen und überlegen gelcih ein Haus zu kaufen hayirlisi insallah.. Ne güzel sizler o dur pes pese evleniyorsunuz masallah insallah yine burda olursunuzda dügün resimlerinizi flanda görürüz allahin izniyle... Ne heycan oluyordur kim bilir insanin ici kipir kipir
kizlaar ich war heute morgen ganz spontan mal beim frauenarzt
ilk gidisim oldugu icin cok utandim ama hicde bekledigim gibi olmadi hihi
die hat nur ein ultraschal bei mir gemacht und sie war soo lieb :)) dedi nach der hochzeit können wir sie erst untersuchen fln diye
bide türkiyeden gelince gidicem damit wir meinen zyklus berechnen und das mit der pille so hinkriegen dass ich in der hochzeitswoche keine tage hab :)
bide yarin ucuyorum ya
üc hafta olmicam buralarda ama firsat bulabilirsem teyzemlerde fln ugrarim
nisanlim götürücek bizi hava alanina hihi
kizlaar ich war heute morgen ganz spontan mal beim frauenarzt
ilk gidisim oldugu icin cok utandim ama hicde bekledigim gibi olmadi hihi
die hat nur ein ultraschal bei mir gemacht und sie war soo lieb :)) dedi nach der hochzeit können wir sie erst untersuchen fln diye
bide türkiyeden gelince gidicem damit wir meinen zyklus berechnen und das mit der pille so hinkriegen dass ich in der hochzeitswoche keine tage hab :)
bide yarin ucuyorum ya
üc hafta olmicam buralarda ama firsat bulabilirsem teyzemlerde fln ugrarim
nisanlim götürücek bizi hava alanina hihi
aayyyyyy das freut mich meine liebe :)) ihmal etme git bidaha wegen hochzeit ^^
cnm benim hayirli yolculuklar kendine dikkat et :) und vieeeeeeeellll Spaß merk dir alles und erzähl uns wie es war, wenn du wieder da bist :)
kocaman öpüyorum
sana cok tsk ederim cnm :)aynen, vieel spaaß canim :) iyi yolculuklaar, kendine dikkat et oralarda :)
öptüm bende
hihi cok cok tsk ederim cnm :)
kar kis almis basini gidiyo orda ama olsun ich mach das beste draus)
hihi ins. cnm gelince anlatirim size herseyi
bende öptümm
sana cok tsk ederim cnm :)
sizde buralara göz kulak olun ben yokken hihi :))
Slm kizlaaar .. Wir haben angefangen nach wohnungen zu schauen weil die nächsten monate bei uns sehr stressig werden..
Benim sinavlarim olacak.. Dügünümüz var.. Sonra ben izine gidecem fln..
Neyse...
Bir ev bulduk.. Tam km olarak is yerlerimizin ortasi .. 2 zimmer 55qm warm 700..
Sizin oralarda nasil? Tek bizim burami bu kadar pahali? Yardiiiiim
selam canim, sevidim :) hoffentlich findet ihr was schönes..
2 zimmer 700 warm cok pahalimis ya :S
nisanlimin orda evler 3 odali warm 550-600 oluyor je nach lage..
biz 3 odali düsünüyoruz 2 zimmer find ich zu klein i-wie, bu fiyata cok az bence canim..
mutlaka devam bakin insallah daha uygun bisey bulursunuz..
trye nezaman gitceksin canim, alisveris icinse mutlaka git es gibt dort so schöne sachen..
ben bindallimi kina malzemelerimi ordan almayi düsnüyorum, ve 3-5 ceyizimi:) insallah augustda gidince allahin izniyle
Slm kizlaaar .. Wir haben angefangen nach wohnungen zu schauen weil die nächsten monate bei uns sehr stressig werden..
Benim sinavlarim olacak.. Dügünümüz var.. Sonra ben izine gidecem fln..
Neyse...
Bir ev bulduk.. Tam km olarak is yerlerimizin ortasi .. 2 zimmer 55qm warm 700..
Sizin oralarda nasil? Tek bizim burami bu kadar pahali? Yardiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?