Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

yok yok arastirmana gerek yok canim, sadece meraktan sormustum :)

eveet az kaldiii bir hafta sonra ucuyorum askimin yanina hihih
tam gitcegim gün yine kar yagcakmis ordada, mann bi kurtulamadim su kardan :)
ama egaal

hosbulduuk :)
benim dügün 1.eylül de olcak insallah seninki ne zaman?
bende merak ettim sürprizleri, gittikten sonra anlatirsin heycanli oluyo dimi heheh

ben bi ayakkabicida calisiyorum, ich bin studentin :) fest is aramiyorum yani, ama 400€-basis islerde kriegst du bei uns hier auch nicht viel student oldugumuz icin :)
ja haklisin, alinca kaliteli almak en iyisi :)
und senin is noldu? hat es geklappt?

Hayirlisi olsun canim.. Bei Tchibo arbeite seit Samstag dort aber habe der Filalleitung gesagt das ich auf der suche nach etwas festem bin disardan o kadar güzel görünüyor ama tam aksine hic güzel degil parasi hic is saatleri de... ayni Schlecker gibi olucak sonlari simdiden belli kendi iscileride öyle diyor... birde ben kendim hayatda kahve agzima vurmam ausser türk kahvesi o yüzden hic benlik degil yani... Sen nereye Bewerben etmistin ? Insallah istedigin gibi olurda rahat edersin... Amin

Siz studentlerin güzel yani kesintiniz yok Steuerklasse 1 cok kesirimiz oluyor Tchibo da basladim ama baska yer olursa cikmayi düsünüyorum zaten kahve hic benlik degil... Acayip yabanci hisediyorum kendimi hayirlisi olurda bulurum insallah insallah insallah....

400€-basis de hickimsede kesinti olmuyorki benim bildigim kadariyla
sadece senede 1 kere 400ü gecme hakkim var, o kesilmio :)

bulursun canim ya, zerbrich dir nicht den kopf darüber, das wird schon :)

bugün son sinavimi yazdim, artik kafa dinliyebilcem, oohhhhhhhhhh :13:
sizin keyifler nasil bakalim

tskler canim hsb :) aaa ben nisanlinla gidiyorsun sandim, olsun canim saglik olsun hep bindalin genligini seciceksin bak :) enisteyede süpriz olur önceden görmüs olmaz:)
3 hafta cabik gecer inan bana, orda gez toz alisveris derken zaten günler hemen gecer tatli telaslar bunlar:) insallah herseyi gönlüne göre bulup alirsin canim:)
darisi bizlere artik insallah:) evettt bence cok heyecanlandim catliyacam ama söylemiyor bakalim artik gelince hemen yazarim buraya :))
is icinde sagol canim yarin konusmaya gidecem, biraz heyecanliyim yaa insallah kadin iyi cikar.. teilzeit düsünüyorum ambulanter pflegedienst :)
yani meslegimde calisacam:) sevmiyorum bu isi o yüzden ausbildung yapacam diyordum ya evlenince.. ama hazir bulmussken 3-5 para kazaniyim
disimi sIkacam artik :) muss ekmek parasi sonucta.. :) tek sorun var babam sagolsun hat schon unseren urlaub gebucht.. -.- simdi kadina demem lazim
bakalim ne diyecek mitte august itibaren izin.. bakalim hayirlisi insallah olur :)

hosbulduuk :)
benim dügün 1.eylül de olcak insallah seninki ne zaman?
bende merak ettim sürprizleri, gittikten sonra anlatirsin heycanli oluyo dimi heheh

selam canim:) oo iyimis canim:) benim nikah ozamanlar olacak insallah eylül ekim 2012 insallah
dügüne daha var april 2013 :) mai da kesin tarih belli olacak salon tutulacak insallah allahin izniyle bakalim:)
evet cok heyecanli yaa catliyacam ama söylemiyor gidip gelimde bi hemen yazarim buraya hihi :))

nisanlinla aranda mesafe varmi?? yani yakinmi oturuyorsunuz

achso echt.. das wundert mich kendi iscileri bile öyle diyor demek komisch.. ama gercekten düsük ödüyorlarmis ich hätte mehr erwartet..
ben 400 euro basis calisiyorum saat ücretim 8,15 , teilzeit daha fazla olmasi gerekir mindestens 9 euro falan bence..
ama saglik olsun baska yerlere devam bewerben yap sen en iyisi dedigin gibi.. nekadar calismayi düsünüyorsun yani dügün nezaman?
(kusura bakma canim yaaa vallahi hep unutuyorum nicklerden karistiriyorum:S ) ben ungefähr 10 ay falan calisacam ama yarin konusmaya gittigimde
söylemicem yoksa kimse almazki 10 ay icin.. 3-5 biriktirim , 400 euro isimide birakmicam cünkü saatler uyuyor, birikim sart..
yaptigim meslekte canim sevmiyorum ama mecbur.. evde oturmakla para gelmiyor.. ambulanter pflegedienst. Insallah olur Teilzeit düsünüyorum
dügün hazirliklari baslarsa gidip gelme zor olmasin diye.. cünkü nisanlimla aramda 3-4 saat yol var malesef bakalim insallah olur hayirlisi artik :)

Son düzenleme:
yok yok arastirmana gerek yok canim, sadece meraktan sormustum :)

eveet az kaldiii bir hafta sonra ucuyorum askimin yanina hihih
tam gitcegim gün yine kar yagcakmis ordada, mann bi kurtulamadim su kardan :)
ama egaal

tamam cnm :) ayyy benide al yanina bende gitmek istiyorum askimin yanina :))
olsun cnm berekttir kar hem el ele karda gezersiniz

cok saol cnm :)
sizlerede kolay gelsin eminim yorucu geciyordur ama cok güzel düsünmüssün cidden bugün onlara yarin size
ayy keske benimle senin gibi eltim olsaymis ya bizimki hic orali bile diil hatta kiskancliktan catliyo yine

valla benim eltimde beni kiskaniyor..
anlamadigim neyi kiskaniyorki? ben biliyorum kaynanam suan ona ne yapiyorsa (ki hic birsey yapmadi/almadi ona..)
aynisini banada yapacak ve daha fazlasi :)
kiskanc bir insan degilim.. warum auch?
aynisi senin icinde, eltin icinde gecerli.. veya allgemein herkes icin..
sowas ist echt schade.. :2:

Hadi gözün aydin Ich arbeite dort nicht als aushilfe also sözde teilzeit diye geciyor 15 std die woche eski calistigim yer 20 std die wochedi burda 489 euro Brutto steht auch im Vertrag Malesef hersey takarim kafama "Aus einer Mücke einen Elefanten machen" passt genau zu mir Insallah dedigin gibi bulurum ya :26:

Hayirlisi olsun insallah bulurum allahin izniyle...

Dügünümüz daha seneye aslinda bu sene olucakti aber müssen so einiges sparen und überlegen gelcih ein Haus zu kaufen hayirlisi insallah.. Ne güzel sizler o dur pes pese evleniyorsunuz masallah insallah yine burda olursunuzda dügün resimlerinizi flanda görürüz allahin izniyle... Ne heycan oluyordur kim bilir insanin ici kipir kipir

insallah canim:) oo zama cabik gecior ben ceyiz düzüyorum sende düz canim uygun fiyatlari istedigi esalari takip et al derken günler haftalar geciyor hemen:)
bak morgn ist schon wieder mittwoch:) bi bakmisin freitag sonra wochenende:) cok cabk geciyor gercekten zaman..
evet o kipir kipir zamanlara insallah az kaldi :) tatli telaslar bunlar... o alisverslere artik bende atilmak istiyorum:) allahim herkeze nasip etsin insallah:)
üzülme cnm bu sene olmuyor diye..allah büyük elinden geldigince para biriktrmeye bakin okadar isinize yaricakki.. bizde öyle yapiyoruz nisanlimla :)

kizlaar ich war heute morgen ganz spontan mal beim frauenarzt
ilk gidisim oldugu icin cok utandim ama hicde bekledigim gibi olmadi hihi
die hat nur ein ultraschal bei mir gemacht und sie war soo lieb :)) dedi nach der hochzeit können wir sie erst untersuchen fln diye
bide türkiyeden gelince gidicem damit wir meinen zyklus berechnen und das mit der pille so hinkriegen dass ich in der hochzeitswoche keine tage hab :)

bide yarin ucuyorum ya
üc hafta olmicam buralarda ama firsat bulabilirsem teyzemlerde fln ugrarim
nisanlim götürücek bizi hava alanina hihi

aayyyyyy das freut mich meine liebe :)) ihmal etme git bidaha wegen hochzeit ^^
cnm benim hayirli yolculuklar kendine dikkat et :) und vieeeeeeeellll Spaß merk dir alles und erzähl uns wie es war, wenn du wieder da bist :)

kocaman öpüyorum

aynen, vieel spaaß canim :) iyi yolculuklaar, kendine dikkat et oralarda :)
öptüm bende

hihi cok cok tsk ederim cnm :)
kar kis almis basini gidiyo orda ama olsun ich mach das beste draus )
hihi ins. cnm gelince anlatirim size herseyi
bende öptümm

aynen, vieel spaaß canim :) iyi yolculuklaar, kendine dikkat et oralarda :)
öptüm bende
sana cok tsk ederim cnm :)
sizde buralara göz kulak olun ben yokken hihi :))

bende ucuyorum ki haftaya
nasil orda havalar? cok soguk mu?

Slm kizlaaar .. Wir haben angefangen nach wohnungen zu schauen weil die nächsten monate bei uns sehr stressig werden..
Benim sinavlarim olacak.. Dügünümüz var.. Sonra ben izine gidecem fln..
Neyse...
Bir ev bulduk.. Tam km olarak is yerlerimizin ortasi .. 2 zimmer 55qm warm 700..
Sizin oralarda nasil? Tek bizim burami bu kadar pahali? Yardiiiiim

Son düzenleme:

selam canim, sevidim :) hoffentlich findet ihr was schönes..
2 zimmer 700 warm cok pahalimis ya :S
nisanlimin orda evler 3 odali warm 550-600 oluyor je nach lage..
biz 3 odali düsünüyoruz 2 zimmer find ich zu klein i-wie, bu fiyata cok az bence canim..
mutlaka devam bakin insallah daha uygun bisey bulursunuz..
trye nezaman gitceksin canim, alisveris icinse mutlaka git es gibt dort so schöne sachen..
ben bindallimi kina malzemelerimi ordan almayi düsnüyorum, ve 3-5 ceyizimi:) insallah augustda gidince allahin izniyle

Off keske burdada olsa... Dedigin gibi je nach lage.. Ama allgemein burda hayat cok pahali... Büyük firmalar hep burda.. Dementsprechend verdienen wir auch.. Biz iste bakiyoruz daha.. Manche sagen der preis ist ok.. Manche sagen teuer.. Tabii hemen tutmiycaz.. Bakiyoruz daha..

Ich werde im juni 2 wochen dort sein.. Gelinlik kina elbisemi nikah elbisemi.. Yani anlayacagin a-z alles.. Alacam weil wir mit dem auto fahren :)
Daha coook cesit var... Nikah elbiseleri mesela.. Yok burda dogru düzgün birsey.. Veya ben begenmiyorum weil ich will spitze:) oda yoook .
Orda varmis kuzenim dedi bulurum insallah herseyi :) istanbul koca sehir ... Orda bulamazsam hic bir yerde bulamam...

hayirli olsun cnm viel spaß beim suchen
55 qm 700 das ist doch zu viel cnm ama stadtmitte ise dann ist das normal denk ich :26:
biz 74 qm 600 warm veriyoruz. in welche stadt wollt ihr denn hinziehen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…