Almanyada yaşayan arkadaşlar veya akrabaları olanlar :))

Hepofsaytgk

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
410
7
296
Zonguldak
Merhaba arkadaşlar..Almanyada kuzenlerim var bugünde burdaydılar onlara ısrarla soruyorum şu valizi açtıklarında,çamaşırları tekrar tekrar yıkandığı halde kalan o güzel kokunun ne olduğunu..parfüm olmadıngan emindim onlarda yumuşatıcı diyorlar..Almanyadaki arkadaşlar nedir bu nedir bunun sırrı biz niyee yumuşatıcılarımızda bu kalıcılığı sağlayamıyorzz ( cok güzel kokuyolar yaaaaaaaa (43:

ay bu kokuyu benden baska merak edenlerde varmıs :) acaba hepsı aynı mı kokuyor kı ? bır de hıc acmadıkları kıyafetlerde bıle o koku var sacları bıleoyle kkuyor ya cıdden bunun sırrı nedır

Tek değilsin arkadaşıımmmmmmmm :)) 3 aylık bebeklerinde bile kokuyor parfüm olasılığı sıfır ama yumuşatıcı olasılığı kesin yani biri cıkıp hemen açıklama yapmalı gerekirse internetten o yumuşatıcıyı sipariş ederiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

ya bır de benım akrabalar almanya da farklı sehırlerde yasıyorlar ama hepsınde aynı koku her yerde aynı yumusatıcı mı var anlamadım gıttı. getırdıklerı hedıyelerı durup durup kokluyorum vallahi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben dolabımın içine getirdiklerini bi tşörtü koydum düşün giymeye kıyamadım pislenirde yıkamak zorunda kalırım diyee..Dolabıma sinmiş açtıkça geliyo ama yeterli değiil

suları kireçsiz yumuşak sudur belki daha fazla etki ediyordur
belkide kurutma makinasında kurutulduğundandır ani kurutulunca hapsoluyordur
biz balkonlarda kurutuyoruz çamaşırları yumuşatıcı kokusunuda rüzgar alıp götürüyor
kışın dışarısı çok is kokuyor diye içerde kurutuyorum onlar daha güzel kokuyor

aman kızlar neleri düşünmüşsünüz benim ablalarda almanyada.onlarda cidden kokuyor .ama hiç akıl edip sormadım.en yakın zamanda arayıp sorucam hemen.hatta bizim evde bir oda ablamın o oda da öyle güzel kokuyo :)))

ya dikkat etmemek elde değiilll :)) böyle güzel koku olabilirmii :)) Sende sor ögren lütfen :)))
Evet olabilir suda cok etkili..Bu kurutma makinası olayını duymuştum ama onlar kullanmıyorlar kurutma makinası ayrıca onlarında bahçeleri varmış dısarda kurutuyolarmış :S bizimkiler kesnlikle kalıcı degll..belkide normalden fazlamı kullanıyolar acaba..Gerçi ben onuda denedim ama fark eden bişi olmadı kesinlikle yumuşatıcılarının kalitesi ve kalıcı kokusuyla alakalı olmalı

böyle konu ile karsilasacagim hic aklima gelmezdi bizde tr ye gidince öle diyorlar hatta halamin oglu 10 yasinda annesine demis bize ordan deterjan getirsinler bizde öle kokalim diye benim kullandigim lenor mavi olanindan birde mesela ben kendi cocuguma giydirdigim kiyafetten orda ayni yasitta olan yiyenlerime aldigimda ben kac kere giydirip yikadigim halde onlar bir kac kere giydirsin yikansin renkleri soluyor hemen veya tr den cocuklarima elbise aliyorum almanyada kac kere giyinmis oluyorlar bir daha sonraki sene izine gidince kaynanam köye daha giyilmeyen kiyafetleri götürüyo niye hic rengleri solmuyor diyor halbuki oranin mali aynisindan görümcemde cocuklarin a aliyor onlarinki soluk soluk bence suyunda cok önemi var biz disardan su almiyoruz mesela cesme suyu iciyoruz hic kirec yok caydanliklar hic ama hic kirec tutmaz
simdi hatta kullandigim yumusaticin yeni formülü cikmis lenor x4 ve x7 yani 4 kat 7 kat daha etkili almanyada bir kac cesit var ama tüm almanyada ayni yumusaticilar her yerde var

Sizdede kokuyu fark ettiklerine göre bu lenor mavi olan kesinn :) fiyatlar nasıl almanyadan gelecek olan arkasdım var ondan isticeym duruma göre :)) birazda bol kullanıyosunuz galiba yumuşatıcıyı ? bide kireçsiz suysa etkisi olabilr ?

Kızlar ben de almanya'ya gideceğim kısa bir süre sonra.İşin sırrını öğrenirsem yazarım Benden başka deliler de varmış demek ki benim de hiç aklıma gelmedi sormak

Kesinlikleeee nasıl sevindim tek olmadıma Ögren ögrende bizede haber ver :)) neresine gidiyorsun ?

canım belli değil ama ben münih ya da berlin diye düşünüyorum :) Berlin de akrabam çok ama dil öğrenmeye gideceğimden farklı bir yer seçme niyetindeyim ama belli de olmaz Ama ben de öyle kokmanın sırrını öğrenince hemencecik buraya yazıcam

bende lenor kullaniyorum mor olanindan yani lavanta kokulu yumusatici, arkadasim bende kaldiginda yeni yikanmis nevresimleri verdim. sabah kalkmak istemedim yorganini yastigini cok sevdim misil misil uyudum deliksiz demisti bana.
mavisinden denemedim lenorun bi denemek lazim:26:
Annemin camasirlarida cok güzel kokar hatta uzun süre kalir kokusu ama hic anneme sormak gelmedi aklima. Iyi fikir ben bi sorayim taktiginide tekrar bu topigi bulursam isin sirrini veririm sizlere

Ne için gidiyosun tam olark arkadsım :)

Valla resmen sevaba girersiniz ya :) Yukarda bi ablada mavisi dedi herkes soruyo dedi sizde bi sorun bakalım sonuc ne olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…