Tüp Bebek Merkezleri almanyada yasayan türkiyede tüp yaptirmak isteyen var mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar, :sm_cool:

antagonist protokoll genelde yaşı ilerlemiş veya az follikel üreten, rezervesi az olan bayanlarda ugulanır.

bu yöntenmde ilk önce uyarıcı hormonlar verilir yumurta büyütülür ve sonra kendi hormonlarını bastırmak için, erken patlama olmaması için antagonist yani karşı gelen hormon verilir.

bu yöntem yumurtalıklara daha az etkiliyor ve daha az zarar veriyor.

bende şimdiye kadar kısa protokoll uygulandı ama antagonist ilk defa yapılacak. daha önce bende sadece 4 er yumurta oluşmuştu. gerçi doktorum açıkca dedi şimdide yine 5 altında kalacak diye.

antagonist de kısa protokoll yani adetin 2-3 gününde başlıyorsun.

ben az yumurtaynan yola çıkacam yine. ama neyse bunada şükür, daha az yurmurtaynan yola çıkan var, yinede olur inş. elimden geleni yapıyorum artırmak için., soğan, incir kürü, arı sütü polen falan.

ben çok heyecanlıyım, sanki o günü iple çekiyorum ( ay halimde o yüzden geç kalır gibi CADIARZU ).

mucuk mucuk

merhaba arkadaslar,

kafam cok karisik yardima ihtiyacim va.rAlmanyada 3 kere Tüb bebek tedavisi yaptirdik ve malesef sonuc negativ.Istanbulda tedavimizi düsünüyoruz ama hangi merkezi olsun diye karar veremedik.

International Hospital bilen ve giden var mi????

muradım merhaba,

nerelerdesin????

sanırım tedavinle çok yoğunsun, başladınmı??? belkide yolu yarılamışsındır bile.

filizcim,

malesef hiç bir bilgim yok international hop. hakkında.

ben memoriala karar verdim, pek memnun değilim ama iyi gidiyor şimdiye kadar.

sen başladınmı tedavine??? biraz anlatsana

selamar
ozean

selam ben istanbuldayım ama memorial da başlayacağım benim de yaşım 42 yakınız. merak ettim. pek iyi gitmeyen ne? memorial mı tadavi mi? inşallah şimdi daha iyi gidiyordur a.s

hihoyyyt deniz bulut şimdide buradamı buluşuyoruz.

çok kızmıştım ben o gün.

almanyadan faks gelecekti, muayne ve önemli kan tahlil sonuçları.

ben telefon açtım memoriala fakslarınız geldi denildi, gittiğimde görmek istedim, çünkü kendimde bilmiyordum sonuçları, faks yok denildi.

ve akibin saki birbirlerinden haberleri yok, ilgisiz gibi geldi.

ama doktor ve tedavıden memnunum. birde çok sık takip ediyorlar, bugün gittim tahlille, yarin yine gidecem.

ama memorialla iyi karar vermişsin.

senin diğer yazılarını okudum biraz. brüksel hastanesine bende gitmiştim ve banada aynısını dediler
acilen yarin hysteroskopie, mutlaka ve mutlaka olmalı. o nedenle bende gitmemiştim oraya.

ben daha önce küçük yerlerde yaptırdım,memorialın kalabalığı ve kaosu beni ürküttü biraz ama, hale hanımdan memnunum.

selamlar
ozean

tahlilleri kaybetmeleri tabii çok sinir bozucu. yine de hale hn ciddi ve işini ciddiye alıyor gibi. histeroskopi için de hem rahim ince hem de az da olsa yapışıklık var en azından tanısal amaçlı yapalım dedi yani diğeri gibi para almak amacıyla değil (zaten o filmi falan görmeden ilk hist sormuştu) . mail attığım işini iyi yapan birkaç dr daha yapılmalı demişti. baktım benim de içim rahat olmayacak. inşallah güzel sonuçlar alırız

Slm Ozean,

Sanirim tedavin bitmistir.Umarim pozitif sonuc almissindir.
Bana gelince yine basaramadim, bundan sonrada ne olacagini pek kestiremiyorum.

Görüsmek dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…