• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayanlar Allah rizasi icin bir bakin

Berlinde yasiyorum. Ilk geldigimde hemen bir okula gittim almanca kursu gordum. Ancak esim bebek cok istedi ve hicbirde sorunumuz yoktu. Esim gercekte cok iyi biri beni cok seviyor bende onu. Ama ailesiyle beraber oturdugumuzdan beri huzurum kalmadi cok degisti daha neler neler. Ben biliyorumki evime gectigimde hersey duzelicek ama anlayin sabrim kalmadi. Hergun agliyorum.esimin anlayisli olmasi gitti tam tersine bir adam geldi. Bana vurmadi hic ama eli kalkmaya basladi agir hakaretler. Ablam esimle konustu bugun. Esim biraz yumusadi. Ama benimle konusucak yaptigi hatalari kabullenip en yakin zamanda ev bulucak. Ha yapmadi hala kabul etmiyor bosanicam. Bakalim zaman ne gostericek. Eger hersey duzelir barisirsakta bunlar kulagima kupe olur. En azindan bilgisiz kalmam. Ileride ne olacagini Kimse bilemez. Ins. O gunler gelmez ama olursada ne yapacagimi bilirim. Gercekten hepinize yurekten tesekkur ederim . Zamaninizi ayirdiniz. Cok saolun

Rica ederim canım. Umarim en kisa zamanda ev bulursunuz, yuva kurmak cok zor ama bozmasi cok kolay. Almanyada bebeğini götürebilecegin kurslar var, sadece bayanlarin bebekleriyle gittiği kurslar. Hic olmazsa kafana göre Türk arkadasin olur hem sende kendini yanlız hissetmezsin. Ayrılmayı düşünme şimdi, esimi seviyorum oda beni seviyor diyorsun ve evinize taşıdığıniz zaman hersey düzelir umarım. Sen
biran önce ev bulmaya bak boşanmayi kenara koy şimdilik. Kendi evine çıktığında hersey daha farklı olur zaten. Esinle güzel dille konuşmayi dene, yani rahatsız olduğunu ve biran önce ayrı eve çıkmak istediğini söyle. Sabret ve kendini eve kapatma bebeğin le, hersey gönlünce olsun. .

Rica ederim canım. Umarim en kisa zamanda ev bulursunuz, yuva kurmak cok zor ama bozmasi cok kolay. Almanyada bebeğini götürebilecegin kurslar var, sadece bayanlarin bebekleriyle gittiği kurslar. Hic olmazsa kafana göre Türk arkadasin olur hem sende kendini yanlız hissetmezsin. Ayrılmayı düşünme şimdi, esimi seviyorum oda beni seviyor diyorsun ve evinize taşıdığıniz zaman hersey düzelir umarım. Sen
biran önce ev bulmaya bak boşanmayi kenara koy şimdilik. Kendi evine çıktığında hersey daha farklı olur zaten. Esinle güzel dille konuşmayi dene, yani rahatsız olduğunu ve biran önce ayrı eve çıkmak istediğini söyle. Sabret ve kendini eve kapatma bebeğin le, hersey gönlünce olsun. .

Evet o kurslari arastirdim hemde cok yakinimda giderim artik. Ablam soyledi simdi benim sinirimin gecmesini bekliyormus beyfendi konusucakmis sonra benle. Biraz olsun rahatladim simdi kendimi sakinlestirmem lazim. Ve cok guzel konusucam o ona tanidigim son sans olacak. Seninde canim hersey gonlunce olsun. Simdi sinirle degil mantikli dusunucem sayenizde.....

Back