bu mobilyalar poccoda ,,rollerde satilmasi imkansiz..özelikle roller in mobilyalari hic güzel deyil..
aynen ya türkiyede hem salon hem oturma odasi var sebebini de anlamadim. ne geregi var iki kere oturma takimi almaya cidden aciklama getirilirse sevinirim...
Çok şıklar. Ama...
Bu mobilyalar Türkiye'de de var. Ben 3 sene önce böyle tv üniteli, bembeyaz koltuklu bir takım aldım.
Ha her çevrede tercih edilmiyor, daha süslü püslü daha demode şeyler tercih ediyor kimileri. Belki siz çevrenizde ona rastgelmişsinizdir.
Hem oturma odası hem salon yapan da azaldı artık. Boş odam olduğu halde bende yok mesela oturma odası.
onun nedenını ben acıklayayım o sekılde kullananlardan bırı olarak. evımıze cok mısafır gelıp gıttıgı ıcın coluklu cocuklu sadece salon kullanıldıgında sureklı temız tertıplı olmak zorundasınız kı cat kapı bırılerının gelme ıhtımalı coktur. 2. olarak da cok gelen gıden olduu ıcın mobılyalar eskir bundan dolayı da 2 oturma grupları vardır. türkiyede biz bu yuzden tercih ediyoruz.
bu takımların aynılarından türkiyedede var, iki alyrı odanın olma sebebi ise birinin günlük diğerinin özel günler ve misafirler için olması . bende tek odası olanları anlamıyorum, insanlık hali ne olurne olmaz misafirin falan gelir pat diye ohh mis gibi açarsın salonunu.
çok güzeller. benimde bi tanışım var almanyada. durumlarıda iyidir. evlerini görme imkanım oldu. çok zevksiz iğrenç mobilyaları koltukları vardı. türkiye burası gibi değil demişti türkiyede çok çeşit var demişti.. bende sandım almanyada güzel şeyler yok. şimdi bunları görünce o tanıdığımın zevksiz olduğunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?