- 18 Ağustos 2009
- 5.457
- 4.498
- 698
- Konu Sahibi Hostesin Kirmizi Fulari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kizin burnunun neresi efsane Allah askina. Dogal bir burun bu. Ayrica burun secerken su anki burnunuzun cilt yapisi ve seklide cok onemli. Doktorlar sihirbaz degil bunu unutmayin.Arkadaşlar bu kızın burnu efsane olmuş araştırdım bulamadim acaba doktoru kimdir :) duyan var mı:)Eki Görüntüle 2131441 Eki Görüntüle 2131442
Evet güzel olmuş ama sanki çenesiyle de oynanmış, sadece burun değil gibi.Arkadaşlar bu kızın burnu efsane olmuş araştırdım bulamadim acaba doktoru kimdir :) duyan var mı:)Eki Görüntüle 2131441 Eki Görüntüle 2131442
Doğal olması en önemlisi bence kaydırak gibi değil en azindanBu kizin burnunun neresi efsane Allah askina. Dogal bir burun bu. Ayrica burun secerken su anki burnunuzun cilt yapisi ve seklide cok onemli. Doktorlar sihirbaz degil bunu unutmayin.
Evett sadece burun diil tabi bi çok şey var yüzünde bence deEvet güzel olmuş ama sanki çenesiyle de oynanmış, sadece burun değil gibi.
Ama oyle bir yazmissiniz ki hokka gibi bir burun gorecegimi sandim. Simdi siz bana diyeceksiniz ki hokka gibi bir burun her yuze gitmez bunu bende biliyorum. Dogal burun isteyin siz yeter ki bunu her doktor yapiyor. Kaydirak diyip gecmeyin bazi bayanlarda da cok hos duruyo bence.Doğal olması en önemlisi bence kaydırak gibi değil en azindan
Doğal burunu her doktor nerde yapıyor ya. Valla zevk meselesi ben bu kızın burnunu çok beğendim dr unu bilen varsa yazsın dedm yokmuş:) sır giib saklamış:)Ama oyle bir yazmissiniz ki hokka gibi bir burun gorecegimi sandim. Simdi siz bana diyeceksiniz ki hokka gibi bir burun her yuze gitmez bunu bende biliyorum. Dogal burun isteyin siz yeter ki bunu her doktor yapiyor. Kaydirak diyip gecmeyin bazi bayanlarda da cok hos duruyo bence.
Dogql burun istiyorsan gozun kapali gidebilecegin tek doktor Ankara Mesut Kaya diyebilirim sana..Doğal burunu her doktor nerde yapıyor ya. Valla zevk meselesi ben bu kızın burnunu çok beğendim dr unu bilen varsa yazsın dedm yokmuş:) sır giib saklamış:)
Canım sende mesut hıcada mı aneliyat oldun bende kendisine karar verdimDogql burun istiyorsan gozun kapali gidebilecegin tek doktor Ankara Mesut Kaya diyebilirim sana..
Hayir. Esabil Eker yapti ameliyatimi. Mesut hocaya ameliyat olan arkadaslari gordim. O yuzden soyluyorum.Canım sende mesut hıcada mı aneliyat oldun bende kendisine karar verdim
2.nci burun ameliyati hatta. Cene torpuletme.Yuzune botox dolgu da yaptirtmis.Burun ameliyatı olmuş mu? Olsa duyardık
Anladım canım memnunlar mı peki bende ona gidecegimHayir. Esabil Eker yapti ameliyatimi. Mesut hocaya ameliyat olan arkadaslari gordim. O yuzden soyluyorum.
Hepsi de memnun dilerseniz konu acin sorun. Eminim yardimci olacaklardir yaptiranlar.Anladım canım memnunlar mı peki bende ona gidecegim
TeşekkürlerHepsi de memnun dilerseniz konu acin sorun. Eminim yardimci olacaklardir yaptiranlar.
Ay şoktayım estetikmiymişo kadar beğenirdim kiArkadaşlar bu kızın burnu efsane olmuş araştırdım bulamadim acaba doktoru kimdir :) duyan var mı:)Eki Görüntüle 2131441 Eki Görüntüle 2131442