Alnı ve çenesi geride olup burun estetiği yaptıran var mı? Estetik sonrası burnunuz yüzüne yakıştı mı?

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
509
86
298
İstanbul
Alnım ve çenem geride öyle olunca da estetik burun ameliyatı olsam bile doktorlar burun ucu ön planda kalabilir diyor. Alnı çenesi geride olup ameliyat olunca sonuctan memnun kalan yüzüne yakıştıran var mı? Ya da pişman olan :)

Alnım ve çenem geride öyle olunca da estetik burun ameliyatı olsam bile doktorlar burun ucu ön planda kalabilir diyor. Alnı çenesi geride olup ameliyat olunca sonuctan memnun kalan yüzüne yakıştıran var mı? Ya da pişman olan :)
Benimde öyleydi Ameliyat oldum Şu an yuzümde sadece burnum varmış gibi duruyor ćok kötü oldu Pişmanımm ☹

Benimde öyleydi Ameliyat oldum Şu an yuzümde sadece burnum varmış gibi duruyor ćok kötü oldu Pişmanımm ☹
Sizin doktordan mı kaynaklı oldu yoksa burun yüzüne yakışmadı mı? Özelden fotoğraf atabilir misiniz rica etsem? Benim de alnın çenem geri olmadı çok düşündürüyor ama burnumda çok kemerli dikkat çekiyor malesef

Sizin doktordan mı kaynaklı oldu yoksa burun yüzüne yakışmadı mı? Özelden fotoğraf atabilir misiniz rica etsem? Benim de alnın çenem geri olmadı çok düşündürüyor ama burnumda çok kemerli dikkat çekiyor malesef
Keske benimkide kemerli kalsaydıda böyle olmasaydı benimki doktordan diye dusunuyorum ben ona sadece kemeri düzelt dedim o burnumu çekti öne kaldırdı icine etti kısaca

Keske benimkide kemerli kalsaydıda böyle olmasaydı benimki doktordan diye dusunuyorum ben ona sadece kemeri düzelt dedim o burnumu çekti öne kaldırdı icine etti kısaca
Nerde ameliyat oldunuz peki benim çevremde devlette ameliyat olanların malesef başarılı geçmefi ameliyatları ama özelde olanlar memnunlar

Bende ameliyat sonrası süreçten çok korkuyorum kötü olursa onu kaldırabilecek psikolojiye sahip değilim ama burnum yşıö büyüdükçe daha da büyüyor ucu da düşüyor sanki olmam gerekli diye düşünüyorum

Görsel atabilir misiniz?
Kendiniz olmasa da temsili.
Alın ve çene geri derken nasıl yüz tipiniz.

Görsel atabilir misiniz?
Kendiniz olmasa da temsili.
Alın ve çene geri derken nasıl yüz tipiniz.
3F46DE6A-0649-46B6-8147-B3D4416EF7A5.webp

Bu kadını internette buldum çenesinin ilk haline benziyor çenem. Alın olarakta bazılarının alnı çıkıntılı bombeli olur ya benim düz ama ben bu durumu doktor söyleyene kadar fark etmemiştim normal geliyordu bana

Yağ dolgusu yaptirabilirsin ameliyat esnasinda hem alna hem cene ucuna. Bir doktorun sayfasinda gormustum. Cogu hastasina yapmisti. Bambi alin ve çene.

Bu hangi doktordu özelden bilgi vermeniz mümkün mü Evrekaaa?
Hic hatirlamiyorum ki, instagramda kesfette dusuyordu ama populer bir doktordu. Ama senin kendi doktorunda yağ enjeksiyonu yapar bence. Zaten anestezi almissin hazir , gobegginden vb yag alip nskil yapar. Tabi yaglarij tamami kalmiyormus ciltte. Eriyor belli kismi.

Hic hatirlamiyorum ki, instagramda kesfette dusuyordu ama populer bir doktordu. Ama senin kendi doktorunda yağ enjeksiyonu yapar bence. Zaten anestezi almissin hazir , gobegginden vb yag alip nskil yapar. Tabi yaglarij tamami kalmiyormus ciltte. Eriyor belli kismi.
Bu hangi doktordu özelden bilgi vermeniz mümkün mü Evrekaaa?
Canım ben olsam ama alina dokunmam, biz genetik olarak bombeli alna sahip diiliz turkler. Dolgu mesela cogu doktor yapmiyor oraya ( goze inip gorme bozukluguna sebep olabilir diye. Ama çene dolgu da yaptirabilirsin. Resimdeki kadinin alninda sorun yok bence ( cogumuz boyleyiz ) calistigim sirkette sadece bi kadin var dogustan bombeli alni ama profilden guxel duruyor onden bakinca golgelenmesi var alnini bir yere carpmis sismis gibi.

Benim çenem küçük 😁 ergenlikte tel taktı doktorum dişlerime yaklaşık 2,5 3 sene kadar kaldı. Dişlerim inci gibi olsa da çenemi bi türlü öne çekmediler diş telleriyle bi diğer arkadaşımda çene ameliyatı geçirdi ve komaya girdi çok ağır bir ameliyat olduğunu söyledi kişiden kişiye ve doktora göre değişiyor bence işinin ehli olan doktor bulunursa belkide kolay ve an az acısız yapılabilir diye düşünüyorum benimde yüzümde beğenmediğim tek yerim burnum büyük değil ama hafif eğrilik var ve zaten kaynak yapılması lazımdı zaman zaman kanıyordu burnum ama asla yaptıramam herhalde o konuda cesaretim yok 🫣

Çok teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 3234883
Bu kadını internette buldum çenesinin ilk haline benziyor çenem. Alın olarakta bazılarının alnı çıkıntılı bombeli olur ya benim düz ama ben bu durumu doktor söyleyene kadar fark etmemiştim normal geliyordu bana

Bu arada geçen ben de internette okudum geniz eti problemlerinde kemikli burunlarında nefes alma problemlerinden kaynaklı yüz şekli kendiliğinden buna dönüşüyormuş çocukluktan itibaren. Şimdi bu fotoğrafı görünce onu anımsadım.
Benim de çenem böyle. 🥲

Benimde duz yani ama gayette oldu . Doktorumda oyle oldugunu yuzune uygun olani yapicaz dedi bim hosuma gitti simdide acikcasi daha 15 gunluk

Bu arada geçen ben de internette okudum geniz eti problemlerinde kemikli burunlarında nefes alma problemlerinden kaynaklı yüz şekli kendiliğinden buna dönüşüyormuş çocukluktan itibaren. Şimdi bu fotoğrafı görünce onu anımsadım.
Benim de çenem böyle. 🥲
Bana buna benzer bir şeyi söylemişti bir doktor. Damağın yüksek büyük ihtimalle küçükken geniz eti problemi yaşamışsın ondan kaynaklı olmuş demişti ama bende hiç rahatsız olduğumu hatırlamıyorum

Back
X