Alnımıza yazılanla mı evleniriz?

Aslında Bir film var Kader ajanları diye. Yabancı bir film ama bazı noktalarda kaderi çok güzel anatıyor.

bazı din alimleri diyor ki evlilikte sana imtihan olabilir o zaman bir kişi yazılabilir kaderine.

Evlilikte imtihan yoktur kader karşına seçenekler sunar Evet diyen sen olursun. Bazen Sen istersin seçimi sen yaparsın bazen Allah Hayır demeni engeller Takdir Allahın olur.

Yani ben bazı şeylerin zamanı olduğunu düşünüyorum. Bir şeyin olmasını çok isteriz o an için olmaz ama sonra olur. Ben bunu yaşadım.

Bazen dua edip tekrar bozulan şeylerin tekrar yoluna girmesini istiyorum bende..

Allah senin birşeyi çok istediğinde normalden daha fazla Allaha yakınlaştığını bilir o çok istediğini vermez diye düşünüyorum.

AKlım arada karışıyor ama dua edip sabırla hayırlısını beklemek lazım :52:

Dua edip zamanini bekliyorum da bir daha nerde karsilasicaz ki. Ya bu zaman içerisinde biriyle konuşup ciddi olursa. Of oof.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar şu konuya bi el atın. "Olsaydı ciddi olurdu" dediğim bir ilişkiyi başlamadan bitirdim. Ee malum, şimdiki aşklar laylaylom. Ama bu kişiyle ciddi olacaktı. Ben elimin tersiyle ittim. Diğer insanlardan farklı bir adamı kaybettim diye düşünüp kendimi yiyorum. Şuan kendimi "kaderde varsa olur" diyerek avutuyorum ve zamana biraktım. Kaderde varsa zamanı gelince beni bulur diyorum. İçimi rahatlatiyorum azda olsa. Siz ne düşünüyorsunuz?

CANIM BANA GÖRE DOĞRU YAPMIŞSIN YANİ YEMEK YEMEYE TUVALETE GİTMEYE VAKİT BULABİLİYORSA CEVAP YAZMAYADA VAKİT BULABİLİR EN AZINDAN İŞİM VAR UYGUN DEĞİLİM ŞU SAATLER BENİM İÇİN DAHA UYGUN DİYEBİLİR BENCE ÜZÜLME.. AMA GEÇENLERDE Bİ MUHABBET DUASINA RAST GELDİM OKUYANLAR FAYDA BULMUŞLAR SENİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM EĞER OKUMAK İSTERSEN... HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...kwNAcmkw2AKZFnhr-Arm3gA&bvm=bv.70810081,d.bGE

Dua edip zamanini bekliyorum da bir daha nerde karsilasicaz ki. Ya bu zaman içerisinde biriyle konuşup ciddi olursa. Of oof.

yapabileceğin bir şey yok. Döner dolaşır seni bulur nasipse zaten kimse engel olamaz. Belki çok daha güzel biri çıkar karşına. biri sana nasip olmuyorsa şunu bil çok daha iyisi olabilir bekle ve dua et :34:

Bnm evliligim kader gibi bisi valla

CANIM BANA GÖRE DOĞRU YAPMIŞSIN YANİ YEMEK YEMEYE TUVALETE GİTMEYE VAKİT BULABİLİYORSA CEVAP YAZMAYADA VAKİT BULABİLİR EN AZINDAN İŞİM VAR UYGUN DEĞİLİM ŞU SAATLER BENİM İÇİN DAHA UYGUN DİYEBİLİR BENCE ÜZÜLME.. AMA GEÇENLERDE Bİ MUHABBET DUASINA RAST GELDİM OKUYANLAR FAYDA BULMUŞLAR SENİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM EĞER OKUMAK İSTERSEN... HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...kwNAcmkw2AKZFnhr-Arm3gA&bvm=bv.70810081,d.bGE

Allah razi olsun cnm okucam bol bol

Bende kaderimde kim var çok merak ediyorum ama sabırla başlamaktan başka bir şey gelmiyor elimden :)

Doğrusu bana saçma geldi 3 4 saat bekletmesi
Dzgün bir insan olabilir ama size karşı aşırı ilgili değil sanırım
Siz de kaybedince kıymete bindirmişsiniz gibi geldi yani hisleriniz güçlü olsa bir şekilde başka çözüm arardınız
Kendinize çok yüklenmeyin zamana bırakın..

Doğrusu bana saçma geldi 3 4 saat bekletmesi
Dzgün bir insan olabilir ama size karşı aşırı ilgili değil sanırım
Siz de kaybedince kıymete bindirmişsiniz gibi geldi yani hisleriniz güçlü olsa bir şekilde başka çözüm arardınız
Kendinize çok yüklenmeyin zamana bırakın..

Başka biri var ki ona ilgi gösteriyor bana o yüzden gösteremiyor diye düşünüyorum evet kaybedince daha bi değerli oldu gözümde ama o da beni kaybetti. Belki bende onun gözünde birazda olsa değer kazanmisimdir hatasini anlamistir.. Belki..:rolleyes:

nasılsı anlatır mısınız merak ettim doğrusu:)

Ben doguda calisiorum tayinim zor olan bir meslek ailemin yanina gidemiorum die istifa etmeye karar vermistim etrafta ole salak salak dolaniodum evlilik aklimda bile yoktu bide ben birinden hoslansam olsem soleyemem icimde yasarim beni esim gormus gizliden takip etmis gittigim yerlerde beni gozetlemis evimi ogrenmis bana arkadas vasitasiyla ulasti gorusmek istedini soledi ben istifa etmeye konsantre oldgum icin hic ilgilenmedim bile hayir dedi direk benim evimin yakinindan ev tutmus surekli msj atmaya basladi bigun benle gorusmezsen evine gelirim dedi kapidanda ayrilmam dedi bende bekarim komsularim yanlis anlar die cok korktym kabul ettim konustuk ii vakit gecirdik bana 2 senelik bi iliskisi oldg ama benden cok etkilendigini beni gordukten sonra yapamiycani inu sevmedini anladigini soledi onunlada konusup durumu durustce anlaticani soyledi bende bi insanin mutsuzlugu ustune bole bisi yapamam bu vebali kaldiramam dedim bi dahada hicbir msjina aramasina cvp vermedim aksamlari hep karanlikta oturdum baska yollardan yurudum bu arada ailem geldi ve beni istifadan vazgecirdi. Sonra benim evime birgun hirsiz girmis ben disardayken ben eve geldigimde kapiyi gorunce nefes alamadim cok korktum tam o arada telim caldi arayan esimdi kimden yardim istiycemi bilemedim actim aglayarak soledim 2 dk geldi bana cekil in asagiya dedi eve giricem dedi. Polisi aradi kapimin kilidini degistirdi beni ifade icin karakola goturdu. Ben senin hep yanindayim korkma dedi. Ben evde kalamam dedim arkadaslarimi ariodum bana simdi ben kal derim ama kalmazsin dedi polis evini ayarladi o gun surekli aradi beni. Gorusmeye basladik . 1 ay sonra evlilik tekkif etti soz verdigi tarihte geldi istedi beni ailemden ailem ne isterse tamam dedi babamin dayanilmaz sorularina defalarca cvp verdi. Icimden hep allahim hayirliysa olsun hayitli deilse engel cikar dedim son ana kadar simdi cok mutluyum gozumun icine bakan bi esim var .

Başka biri var ki ona ilgi gösteriyor bana o yüzden gösteremiyor diye düşünüyorum evet kaybedince daha bi değerli oldu gözümde ama o da beni kaybetti. Belki bende onun gözünde birazda olsa değer kazanmisimdir hatasini anlamistir.. Belki..:rolleyes:

Başka biri olduğunu göstermez bu
Ben de mesela görüştüğüm kişiye ilgisizsem bazen mesaj atasım gelmiyor sonra atıyorum epey sonra

Başka biri olduğunu göstermez bu
Ben de mesela görüştüğüm kişiye ilgisizsem bazen mesaj atasım gelmiyor sonra atıyorum epey sonra

İnşallah o da oyledir başka biri olmasin da. Gerçi artik olsada farketmiyor çünkü ben bitirdim

Sana dua edeceğim
moralini bozma sen de dua et tamam mı ama de ki hayırlı ise olsun hayırsızsa kalbimden al onu...nitekim sürekli olsun diye dua edersen o zaman da takıntı olur
hayırlısı ise zaten olur mucizevi şekilde çat diye bir yerden karşına çıkar Çünkü sen onu artık Allah'tan istemiş oluyorsun:)

Son düzenleme:
Sana dua edeceğim
moralini bozma sen de dua et tamam mı ama de ki hayırlı ise olsun hayırsızsa kalbimden al onu...nitekim sürekli olsun diye dua edersen o zaman da takıntı olur
hayırlısı ise zaten olur mucizevi şekilde çat diye bir yerden karşına çıkar:)

Dualariniza ihtiyacim var kendim de çok dua ediyorum ve olana kadar da edicem gibi görünüyor.. İnşallah karsima güzel bir şekilde tekrar cikar. Belki uygun zaman değildi zamani gelince tekrar karsilasiriz belki de hayirli değildi de Allah beni ondan koruyordu. Çünkü onunla 2 kere denedik ikisinde de birşeyler ters gitti ve birlikte olamadik. İliskimizin adini koymadan bitti her defasinda. Ama elimden dua etmekten başka bisey gelmiyor

İki defa denemişsiniz ikisinde de aynı sonuçla karşılaşmışsınız.
Üçüncüyü neden tekrar istiyorsunuz?
Gerçekten üzülmekten korkmuyor musunuz?

İki defa denemişsiniz ikisinde de aynı sonuçla karşılaşmışsınız.
Üçüncüyü neden tekrar istiyorsunuz?
Gerçekten üzülmekten korkmuyor musunuz?

Uzulmekten korktugum için ikisinde de ben bitirdim zaten. Öyle de üzülüyorum böyle de. Ama bitirmeseydim çok yıpranacaktim bitirince belki unuturum dusuncesiyle bitirdim. Kaçışı yok her şekilde o acı çekilecek. :(

Uzulmekten korktugum için ikisinde de ben bitirdim zaten. Öyle de üzülüyorum böyle de. Ama bitirmeseydim çok yıpranacaktim bitirince belki unuturum dusuncesiyle bitirdim. Kaçışı yok her şekilde o acı çekilecek. :(

Nasıl yani?
"Beni istemiyor biliyorum ama olsun ben üzülmek istiyorum" diyorsunuz yani...
Bu da ilginçmiş.:ssz:

Nasıl yani?
"Beni istemiyor biliyorum ama olsun ben üzülmek istiyorum" diyorsunuz yani...
Bu da ilginçmiş.:ssz:

Ne olursa olsun insan bir anda silip atamiyor duygularima yenik dusuyorum elimde değil zamana ihtiyacım var

Arkadaşlar şu konuya bi el atın. "Olsaydı ciddi olurdu" dediğim bir ilişkiyi başlamadan bitirdim. Ee malum, şimdiki aşklar laylaylom. Ama bu kişiyle ciddi olacaktı. Ben elimin tersiyle ittim. Diğer insanlardan farklı bir adamı kaybettim diye düşünüp kendimi yiyorum. Şuan kendimi "kaderde varsa olur" diyerek avutuyorum ve zamana biraktım. Kaderde varsa zamanı gelince beni bulur diyorum. İçimi rahatlatiyorum azda olsa. Siz ne düşünüyorsunuz?

Canım benim.Bir laf vardır olduğu kadar olmadığı KADER......Gene
Nasipse gelir fizandan yemenden ,nasip değilse ne gelir elden.
Ben kadere çok inanıyorum.Ben 4 yıl birine aşıktım.Ama olmadı.Eşimle tanışmadan önce onu hep rüyalarımda görürdüm.Düşün ben şehirde yaşayan bir insanım.Rüyamda tavuklar,koyunlar keçiler ve eşimi görürdüm.Hatta rüyamda beni sevdiğini söylerdi.Bende çok merak ederdim ve sevinirdim.demek kaderimde beni sevecek biri var.
Birinin aracılığı ile telefonda biriyle tanıştım ve bir yerde randavüleştik.Randavüye gittiğimde o karşımda duruyordu.Rüyamda ki insan.Gerçek bu anlattıklarım.Şaşırıp kaldım.İlk konuşmamızda onu beğenmedim.ama rüyada görmenin verdiği şaşkınlığı atamadım.Sonra o peşimi hiç bırakmadı.Rüyanında etkisi ile 2 yıl konuştuktan sonra evlendim.Birde çocuğum var.12 yıllık evliyim.Fakat mutlumusun diye sorarsan.Değilim.Boşanma aşamasına geldik.
Şimdi diyiyorum ki keşki hiç onunla tanışmasaydım.O randavüye gitmeseydim onunla evlenmezdim.Ama kadar.Ben oraya gidicek onunla tanışıcakmışım.
Canım insanın birinle tanışması kader.
Aşk bir kader.Aşık olduğum olmadı ama rüyamda gördüğüm oldu.Şimdi diyiyorsun ki aşık olduğum olsa daha mı iyi olurdu?Peki sence bu durum kader mi?

Back
X