Durum bu kadar basit mi gerçekten!!! Bu ameliyatı olun, ertesi gün fotolarınızı bekliyoruz o zaman, bakalım o kadar kolay mı olacak sizin için. ameliyat olunuyor sonuçta ameliyat! üstelik bahsettiğim doktor işlerinde gayet başarılı ve Türkiyede çok bilinen bir doktor olmasına rağmen ablam bu kadar zorluk yaşadı. anlatmak istediğim zor bir ameliyattı anlıyor musunuz? insanları korkutmak derken? ne kadar saçma bir cümle! bu durumda elime ne geçebilir? ne bi reklam yaptım ne de başka birşey. Tek amacım bu kadar basit olmadığını özellikle çalışan bayanların zorlanacağını bildirmekken konuyu ne kadar saçma sapan yerlere çekmişsiniz. Neden yaranız vardı bu kadar gocundunuz? Oku geç sanane!!. ertesi gün işe o suratla gidilmesi imkansız anlıyor musunuz? evet her vücutta farklı tepki verir ama illaki tepki verir. hiç ameliyat olmamış gibi görünmeniz imkansız. ya şişersiniz, ya morarırsınız ya da ödem oluşur. Başınızda dikişler var onları nasıl saklayacaksınız? illaki vücutta tepkisi olur ameliyattır bu çocuk oyuncağı değil. Lakin bu sizi neden bu kadar gerdi anlayamadım ben sadece çalışan insanlar için durumun bu kadar kolay olmadığını ve hazırlıklı olmalarının gerekliliğini vurgulayarak doğru zamanı seçerek bu ameliyatı olmaları gerektiğini belirtmek istedim. Ayrıca insanları psikolojik olarak korkutmak derken? doğru bilgiyi doğru bir şekilde iletmek gerekir. Ha bir de ingilizceniz yok sanırım:) kullanıcı adımdan da anlıcağınız üzere psikoloğum ben, üstelik bu alanda uzmanlığımı da almaktayım siz hiç merak etmeyin. insan psikolojisini benden iyi bilmediğinize göre rahat olmazı tavsiye ediyorum. ameliyata girip, hiçbir şey olmayacak sanıp, ameliyattan sonra kendimi aynada tanıyamamaktansa, başıma nelerin geliceğini bilip, herşeyin kendi kontrolüm altında olmasını tercih ederim! Bilinçlilik herzaman iyidir size de tavsiye ederim
insanların psikolojisini bozuyorsun diye belirtmişsiniz ya ona da kocaman bi kahkaha attım belirtmeden geçmek istemedim. iyi günler
O ozzgee5