Alobar holoprosensefali

Brrck

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
344
196
303
Merhaba kizlar 13 haftalık hamileyim. Bugünkü kontrolde doktor bebeğin beyninde gelişim bozukluğu olduğunu söyledi ki ben de gördüm görüntulerde. Alobar holoprosensefali dedi. Çok şaşırdım üzüldüm ve korkuyorum. Yarın bebek suni sancıyla düşürülecek. Bu durumu yaşayan var mı diger gebeliklerim için endişe ediyorum.

Bende 13 haftalıkken bebeğimin kafatasının bir kısmının gelişmediğini (eksensefali,anensefali) öğrenip gebeliği sonlandırmıştım. Bize doktorumuz bu genetik değil kalıtsal değil bidaha basınıza gelmez korkmayın demişti. Siz yinede genetik için kan verin eşin ve sana bakılsın.

Teşekkür ederim. Peki düşük mü yaptırılmıştı zor oluyor mu çok korkuyorum

Teşekkür ederim. Peki düşük mü yaptırılmıştı zor oluyor mu çok korkuyorum
Maalesef doğruları söylemek gerekirse çok zor Ben üç gün hastanede yattım doktorum kimininki bir hafta sürer kimininki bir gün sürer hiç belli olmaz dedi benim rahim de darlık üstten kemik baskısı olduğu için açılmam olmadı çok zor geçti. Ama 8 saat sürende var yani hiç belli olmuyo. Ama geciyo ertesi gün unuttum cektiğim acıları. Güçlü olacaksın baska cagren yok

Anladım teşekkür ederim. Panik atagim var o yüzden daha çok stres yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…