Saç Uzatma Yöntemleri Alone'un Saç Uzatma Günlüğü

April wind

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
14.673
32.591
598
Aslında açıp açmamakta kararsız kaldım ama günlüğe kaydetmenin beni daha çok gaza getireceğini düşündüğüm için bende açayım ne olacak ki dedim :KK45:

Gelelim yaptıklarıma ve yapacaklarıma..

Geçen hafta çarşamba soğan suyu kürüne başladım.(21.10.15) Haftada 2 kere uygulamayı düşünüyorum.
Ben saçımı hergün düzleştiriyordum. Normalde saçlarım dalgalı ama hergün okula giderken düzleştirmekten dalgalarımıda bozmuştum. Soğan kürüyle buna da son verdim, ısı uygulamıyorum artık saçıma.
Aslında kırıkları aldırıp uzatmaya başlasaydım çok daha iyi sonuç alırdım ama kırıkları aldırmam demek saçımı omzuma kadar kestirmem demek. Bu şoku atlatamam tekrardan..

Restorex saç dökülmelerine karşı şampuanım yeni geldi. İçine çam terebetin yağı ve tatlı badem yağı koyup kullanmayı düşünüyorum. Yarın şampuanı ilk kez kullanıcam. Bunların dışında zeytinyağı maskesi uygulamayı düşünüyorum. Fazla mı yüklenmiş olurum acaba saçlarıma bunu da bir sormuş olayım :)

n2OQ4B.jpg

Bu da soğan kürüne başladığım günden saç boyumun resmi kenarda dursun:):KK16:

Resimde mi ole duruyr bilmiyorum ama gayet guzeller canimm :)) topigin hayirli olsunn ♡♡

Öncelikle hayırlı olsun :nazar: Kırık aldırırsam omuza kadar kısalır demişsinde en fazla 3-4 cm incelmiş saçın var, gerçekten kırık alan katliam karşıtı bir kuaför bulursan aldır, rahatlasınlar:KK39: Onun dışında saçların oldukça sağlıklı görünüyor, dilersen soğan kürünü haftada 1 uygulayıp 1 günde zeytinyağı maskeni yapabilirsin, ben hiç soğan kürü denemedim deneyen arkadaşlar daha iyi yönlendirir sanırım. Kolay gelsin :KK52:

Turplu suyu da öneririm.
Kokusuna katlanabilirsen eğer tabii :D
Bu arada saçların ciddi anlamda güzel duruyor

Gerçekten saçların çok güzel görünüyor ..
Soğan kürünü denemedim ama sinemakiden sonra denemek istediğim bi kür .

Umarım saçların istediğin Gbi olur ;)

Hepinize teşekkür ediyorum. :KK16:
Şimdi saçımı restorex ile yıkamaya gidiyorum bakalım sonuç ne olacak. Gerçi soğan kürü bile hemen yumuşacık yapmıştı. Deneyip görelim :KK45:

Hepinize teşekkür ediyorum. :KK16:
Şimdi saçımı restorex ile yıkamaya gidiyorum bakalım sonuç ne olacak. Gerçi soğan kürü bile hemen yumuşacık yapmıştı. Deneyip görelim :KK45:
Ben begendim baya restorexi insallah boyle devam eder icine de sarimsak felan koydum

Ben begendim baya restorexi insallah boyle devam eder icine de sarimsak felan koydum
Ben çam terebetin ve badem yağı koyduğum için sarımsak ekleme gereği duymadım. İçinde yağlar varken eklemem sorun yaratmayacaksa ve kokusunu değiştirmeyecekse ekleyedebilirim :KK53:

Bu arada dün akşam ilk defa restorex ile yıkadım saçlarımı ama banyoda eskisine göre daha fazla saç döktüm. Şampuanı değiştirdiğim için alışma süreci mi olacak neyin nesidir çözemedim.
Banyodan çıktım saçımın nemini aldım normalde elsev mucizevi yağ ile tarardım saçımı kolay açılsın diye. Ancak Daha sürmeden tarak kaydı saçımdan :) Bunda da şampuanın içindeki yağların etkisinin olduğunu düşünüyorum. Yine de ben ısıdan koruması amacıyla mucizevi yağımı sürüp kuruttum saçımı. Şuan yumuşacıklar :KK16:
Akşam üstü soğan kürü yapmayı düşünüyorum.

Ben çam terebetin ve badem yağı koyduğum için sarımsak ekleme gereği duymadım. İçinde yağlar varken eklemem sorun yaratmayacaksa ve kokusunu değiştirmeyecekse ekleyedebilirim :KK53:
Bu arada dün akşam ilk defa restorex ile yıkadım saçlarımı ama banyoda eskisine göre daha fazla saç döktüm. Şampuanı değiştirdiğim için alışma süreci mi olacak neyin nesidir çözemedim.
Banyodan çıktım saçımın nemini aldım normalde elsev mucizevi yağ ile tarardım saçımı kolay açılsın diye. Ancak Daha sürmeden tarak kaydı saçımdan :) Bunda da şampuanın içindeki yağların etkisinin olduğunu düşünüyorum. Yine de ben ısıdan koruması amacıyla mucizevi yağımı sürüp kuruttum saçımı. Şuan yumuşacıklar :KK16:
Akşam üstü soğan kürü yapmayı düşünüyorum.
Bu mucizevi yaga benimde ihtiyacim.var sanirim ucLr kuruyor hemen gorudugm kadariyla kirigim yok ama olabilir her an uclari nemli tutmam lazim restorexe sarimsak kokusu oldu ben buyyj parcalar halinde koydum ikiye üçe bolerrk rendelemedim şampuan kapagindan geçemiyor parcalar şampuanın icinde valla yaza kadar böle devam yazin ara veririm kis girmeden esitlettiricem katlar i sonraa yne baslarim.bakimlara bakalim.allah nasip.edrrse :)) restorex belki olu saçları atmıştır cok.asiri dokulme yoksa biraz daha kulla. Derim

Bu mucizevi yaga benimde ihtiyacim.var sanirim ucLr kuruyor hemen gorudugm kadariyla kirigim yok ama olabilir her an uclari nemli tutmam lazim restorexe sarimsak kokusu oldu ben buyyj parcalar halinde koydum ikiye üçe bolerrk rendelemedim şampuan kapagindan geçemiyor parcalar şampuanın icinde valla yaza kadar böle devam yazin ara veririm kis girmeden esitlettiricem katlar i sonraa yne baslarim.bakimlara bakalim.allah nasip.edrrse :)) restorex belki olu saçları atmıştır cok.asiri dokulme yoksa biraz daha kulla. Derim
Cevap için teşekkür ederim. Normalde de dökülüyordu ama banyoda biraz daha fazla döküldü. Kullanmaya devam edicem :)
Mucizevi yağı da öneririm. Saçlarım kırık olduğundan tararken tarakta kalıyor daha çok yıpratıyor diye taramadan önce kullanmaya başşladım yaklaşık 1 ay önce. Çok memnunum ayrca kokusu beni benden alıyor :)
Peki siz kaç diş sarımsak koydunuz acaba? Hiç olmadı 1-2 diş atayım bende belki faydası olur :KK45:

Cevap için teşekkür ederim. Normalde de dökülüyordu ama banyoda biraz daha fazla döküldü. Kullanmaya devam edicem :)
Mucizevi yağı da öneririm. Saçlarım kırık olduğundan tararken tarakta kalıyor daha çok yıpratıyor diye taramadan önce kullanmaya başşladım yaklaşık 1 ay önce. Çok memnunum ayrca kokusu beni benden alıyor :)
Peki siz kaç diş sarımsak koydunuz acaba? Hiç olmadı 1-2 diş atayım bende belki faydası olur :KK45:
Sarimsaklar fazla buyk degildi iki uc taneis buyuk gerisi ufakdi yani toplamda 10 dis koydum ama 6 7 ancK eder 650 ml sampuan iki ddefa kullanmisdim

Aynen devam ediyorum beeen. Kış gelince benim saçlarım çok elektrikleniyor bunun için bi çözümü olan var mıdır?
Soğuk suyla durulamanın faydalı olduğunu okumuştum.
Pek faydası var mı çözemedim ama tam soğuk olmayan soğuk-ılık arası suyla duruyorum saçlarımı çıkmadan hemen önce. Belki bir faydası dokunur :KK53:

Var tabii. Durulanan saç kremine 1 yemek kaşığı bal koy. Biraz beklet İyice durula. Şahane olur :)
Aynen devam ediyorum beeen. Kış gelince benim saçlarım çok elektrikleniyor bunun için bi çözümü olan var mıdır?
Soğuk suyla durulamanın faydalı olduğunu okumuştum.
Pek faydası var mı çözemedim ama tam soğuk olmayan soğuk-ılık arası suyla duruyorum saçlarımı çıkmadan hemen önce. Belki bir faydası dokunur :KK53:

Back
X