Herkese merhaba
15 yıldır istediğim burun estetiği kısmetse Cuma gunu gerçekleşecek. Hem burun içinde bazı sorunlar var eğrilik et birde sinuslerime bakmasını istedim bunun için bugün sinüs tomografi çekindim ameliyata girmeden önce bakacak . Doluluk varsa çekecek . Çünkü çok geniz akintim oluyor..neyse şuanda hem heyecan hem korku yaşıyorum. Çok ağrım olur mu ya burnum guzel olmazsa vs vs vs kafamda deli sorular . 2 çocuğum var teyzem 3 gün yanında kalacak sonrasında tek idare edebilir miyim ? Benim burnun kemikli yüksek sırtlı ve önden büyük . İşlem çok gibi sanki . Deneyimi olan bayanlar bana ne önerirsiniz???
Memnun kalmayan da bir çok kişi var o nedenle yazmış arkadaşMemnun kalan birkaç tanıdığim var . Çok çok araştırma yapmadım onların referansı ile gittim.
Açıkçası her doktor da illaki çıkıyor memnun kalmayan . Şans işi . Kısmet diyorumMemnun kalmayan da bir çok kişi var o nedenle yazmış arkadaş
Alparslan Yıldırım’a gruplar halinde toplaşıp dava açanlar olduğunu okumuştum. Biraz araştırın istersenizAçıkçası her doktor da illaki çıkıyor memnun kalmayan . Şans işi . Kısmet diyorum
Sonucu bizle de paylaşın. Çok iyi revizyon sonuçları da var tabi kiAçıkçası her doktor da illaki çıkıyor memnun kalmayan . Şans işi . Kısmet diyorum
Realself’e de bakın. Orda çok şey yazıyor Alpaslan Yıldırım hakkındaBende kendisiyle ilgili çok fazla memnuniyetsizlik yazısı okudum. Elbette her doktorun her hastasını memnun etmesi mümkün olmayabilir, her doktor komplikasyonlarla karşılaşabilir veya hastası nankörlük de yapabilir hepsi mümkün ancak bu ameliyat öyle bikaç kişinin referansıyla çok araştırılmadan yapılmaması gereken bi ameliyat. Aklınızda sonrasına dair en ufak bi şüpe varsa olunmaması taraftarıyım. Doktorunuzu çok çok araştırmalısınız ve çok çok güvenmelisiniz bence.
Ben doktor araştırmıyorumRealself’e de bakın. Orda çok şey yazıyor Alpaslan Yıldırım hakkında
Başlığı açan arkadaşı tagleyeceğime yanlışlıkla sizi taglemişim kusura bakmayın ama iş işten biraz geçmiş gibi duruyor. Ameliyat olmuş kendisineBen doktor araştırmıyorum
Evet bilmiyorum daha 6 günlük burunla çok çabuk karar vermiş de olabilirim psikoloji böyle birşey. İnşallah burda memnuniyet yazısını da paylaşırım. Ödemler tampon bant vs burnumu kalın kalkık ama öyle boyle değil ve kısa gösteriyor da olabilir . Tek diyeceğim şu ama ameliyat olacak kişi sonrasında bu sürece kendisini hazırlaması lazımmış en zoru ama en zoru bu imis. Ben böyle kalacağım diye depresyona girdim sağolsun sizde dahil burdaki birçok arkadaş beni motive etti şuanda birşey söylemek için erken dediler hiçbir şey belli değil dedilerBaşlığı açan arkadaşı tagleyeceğime yanlışlıkla sizi taglemişim kusura bakmayın ama iş işten biraz geçmiş gibi duruyor. Ameliyat olmuş kendisine
Nez Demir'in revizyon ameliyatını Alparslan Bey yaptı bildiğim kadarıyla. YouTube da videosu var. Gayet güzel oldu bence. Siz olumsuz yorumlara fazla takılmayın adamın yaptığı çok başarılı burunlarda var. Ben İstanbulda bu ameliyat için doktor araştırması yaparken kendisi ilk tercihlerim arasındaydıEvet bilmiyorum daha 6 günlük burunla çok çabuk karar vermiş de olabilirim psikoloji böyle birşey. İnşallah burda memnuniyet yazısını da paylaşırım. Ödemler tampon bant vs burnumu kalın kalkık ama öyle boyle değil ve kısa gösteriyor da olabilir . Tek diyeceğim şu ama ameliyat olacak kişi sonrasında bu sürece kendisini hazırlaması lazımmış en zoru ama en zoru bu imis. Ben böyle kalacağım diye depresyona girdim sağolsun sizde dahil burdaki birçok arkadaş beni motive etti şuanda birşey söylemek için erken dediler hiçbir şey belli değil dedilerbende kendime zaman tanımaya karar verdim ..böylesi ruh sağlığım için iyi olacak
Nez'in video ve resimlerinden yola çıkarak Alparslan beye revizyon ameliyatı oldum,Nez'in burun modelini beğeniyorum bu şekilde istiyorum dedim bana Tanyeli-Ceylan burnu yaptı.Nez'e heralde mükemmel bir burun yapacaktı sonucta bilmem kaç milyon takipçisi vardı ,bu arada bu sözü de kendisi söyledi :) üç kere değil üç yüz kere düşünüp öyle gidin .Nez Demir'in revizyon ameliyatını Alparslan Bey yaptı bildiğim kadarıyla. YouTube da videosu var. Gayet güzel oldu bence. Siz olumsuz yorumlara fazla takılmayın adamın yaptığı çok başarılı burunlarda var. Ben İstanbulda bu ameliyat için doktor araştırması yaparken kendisi ilk tercihlerim arasındaydısonradan rota'mı Ankara'ya çevirdim. Şimdilik araştırma aşamasındayım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?