Alpaslan yıldırıma revizyon olmayı düşünüyorum. Memnun kalan yada kalmayan düşünceleriniz nedir?

aryaliva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
40
4
86
Alpaslan yıldırıma revizyon olmayı düşünüyorum. Memnun kalan yada kalmayan düşünceleriniz nedir?

Merhaba,ben kendisine revizyon oldum ama malesef hayal kırıklığı yaşadım.istediğimden çok farklı bir burun yaptı.Belkı baskası begenır ama benım beklentımı karşılayamadı.Sonuçta estetik ameliyat yaptırdım ve estetik beklentim ve kaygım da yüksekti.Beklentimin çok altında kaldı açıkcası pişmanım başka doktor arıyorum ama fiyatlar da malum bir araba parası istiyorlar nerdeyse.

Acaba özelden fotonuzu atarmısınız ? Alpaslan bey ne diyor düzeltmek için birsey yapmıyor mu ?

Beklentiniz tam olarak neydi nasıl bir burun yapti detayli aciklarsaniz doktorun tarzini daha iyi anlarim

Doktor bey kısa ve dik burunları daha çok seviyor diye düşünüyorum.Benim burnumda eğrilik vardı,düz ve boyut olarak normal bir burun istedim kesinlikle kısa ve dik olmasın dedim ama istediğimin tam tersi bir buruna sahibim şuan.Dik burun iddialıdır ,herkes taşıyamaz,beni mesela çok rahatsız ediyor çünlü çok dikkat çekiyor,ayrıca aynaya baktığımda burun deliklerimi ve burun içini görmek beni çok huzursuz ediyor.Ayrıca burun sırtım çok kalın kaldı, zaman geçmesine rağmen incelmiyor.şöyle hayal edin kısa geniş ve dik bir burun :D KORKUNÇ

Kisa ve geniş tabiki rahatsiz eder. Onun dışında çökme eğilme gibi problemler yaşadınız mı

Back
X