- 18 Ekim 2022
- 2.128
- 1.167
- 63
- Konu Sahibi agresifpollyanna
Ben aşıların toplum sorumluluğu olduğunu düşünüyorum o yüzden yaptırma taraftarıyım. Şahsi düşüncem toprak attığımız hastalıkların tekrar hortlatılmaması gerektiği. Bir yandan da merak ediyorum; bu konu hakkında olumlu olumsuz öyküsü olan ya da çevresinde tecrübe edinerek yaptırıp yaptırmamanın gerektiği kanısına varmış olan var mı? Ayrıca sizlerin fikirleri neler?
İlaveten, çevremde birçok insan yaptırmamam konusunda beni uyarıyor, kendileri yaptırmadıkları için çocuklarının daha sağlıklı olduğunu iddia ediyorlar. Yalnız somut bir delil sunmadıkları için ikna olamıyorum, aksine çocukları hastalansa benim çocuğuma da bulaşır mı diye görüşme konusunda da endişe ediyorum… İnsanların inatları toplumu da tehlikeye atıyor gibi geliyor ama yanlış düşünüyor olma ihtimalime karşı sorumluluk hissetmemek adına kimsenin fikrine karışmıyorum.
Lütfen saygı çerçevesinde yorum yapalım.
İlaveten, çevremde birçok insan yaptırmamam konusunda beni uyarıyor, kendileri yaptırmadıkları için çocuklarının daha sağlıklı olduğunu iddia ediyorlar. Yalnız somut bir delil sunmadıkları için ikna olamıyorum, aksine çocukları hastalansa benim çocuğuma da bulaşır mı diye görüşme konusunda da endişe ediyorum… İnsanların inatları toplumu da tehlikeye atıyor gibi geliyor ama yanlış düşünüyor olma ihtimalime karşı sorumluluk hissetmemek adına kimsenin fikrine karışmıyorum.
Lütfen saygı çerçevesinde yorum yapalım.