alper bayraktar-göktuğ saraydaroglu-ömer buhsem-murat tezcan BURSA...

sw1ndl3r

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
55
2
0
35
Bursa
Arkadaşlar bu doktorlardan birine amelıyat olan yazabılır mı deneyımlerını iyi yada kotu acaba..:)

ben şahsen daha ameliyat olmadım fakat hepsiyle görüştüm. alper bey aklıma yattı.

bende onunla ılgılı yorumları okuyordum smdı..ama bazıları memnunıyetsız..bazıları cok memnunmus..acıkcası endıselendım..:(

kımı bulcaz doktor secenegıde yok kı:( fazla..

bende onunla ılgılı yorumları okuyordum smdı..ama bazıları memnunıyetsız..bazıları cok memnunmus..acıkcası endıselendım..:(

kımı bulcaz doktor secenegıde yok kı:( fazla..

alper beyden memnun olmayan nesinden memnun değilmis ki? :19: ben gayet beğendim yaptığı ameliyatları. murat tezcan çok paragöz biri bence o kadar da aman aman bi fark yok diğerleriyle. göktug saraydaroğluna bi tanıdık olmuştu ameliyat daha önce istediği gibi olmamış. konurda ömer buhsem var oda 4 bin tl idi en son. karar vermek zor ama en nihayetinde seçim yapmak zorundayız :1: ben alper beyi seçicem gibi görünüyor.

alper beyden memnun olmayan nesinden memnun değilmis ki? :19: ben gayet beğendim yaptığı ameliyatları. murat tezcan çok paragöz biri bence o kadar da aman aman bi fark yok diğerleriyle. göktug saraydaroğluna bi tanıdık olmuştu ameliyat daha önce istediği gibi olmamış. konurda ömer buhsem var oda 4 bin tl idi en son. karar vermek zor ama en nihayetinde seçim yapmak zorundayız :1: ben alper beyi seçicem gibi görünüyor.

alper beyın ucretı hakkında bılgınız varmı kızlar :)

vlla mesut ozcanda var..ama alper beyde ıyı bı secenek gbı..dedım ya sdece oumsuz yorumlr karıstırdı aklımı ama genede ondan ıyı bırı yok gıbı..ben ıkısı arasında kaldım sahsen...

vlla mesut ozcanda var..ama alper beyde ıyı bı secenek gbı..dedım ya sdece oumsuz yorumlr karıstırdı aklımı ama genede ondan ıyı bırı yok gıbı..ben ıkısı arasında kaldım sahsen...

size en iyi cevabı doktorunuz vericektir. en azından gidin bi görüşün derim. :10:

Alper bayraktara ameliyat olan varmi arkadaslar on gun sonra benim de ameliyatim olucak ,merakla yorumlarinizi bekliyorum ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X