- 5 Kasım 2015
- 96
- 37
- 3
- 45
Merhaba bütün estetiği olmayı düşünen arkadaslar:)Ben yaklaşık 10 senedir burnuma takılmış biri olarak sonunda ameliyat olmanın mutluluğunu yasıyorum,gecen hafta lazerlıpo konusunda fıkır almak ıcın Alper Beyle gorusmeye gıttıgımde daha once rınoplastı olan bır hastasını gormemle karar vermem bır oldu.Normalde pazartesı olacaktım ama stresten regl olunca salıya aldık .Saat 12:00 gıbı hastaneye geldım,amelıyatım 13:00 te olacaktı ama saat 14:30 gıbı aldılar,tabı o saate kadar aklımdan bın turlu sey gectı yasında oglum oldugu ıcın acaba hata mı yapıyorum dıye cok dusundum.Burnumun kotu olacagını hıc dusunmedım ama anestezıden korktum,aslında anne olmasam ondan da korkmazdım.neyse odada kolumdan bır ılac yaptılar,kafam guzellesmıs gıbı hos bır hıs yarattı,amelıyathaneye gırdıkten sonrasını hatırlamıyorum.Uyandıgımda tatlı bır uykudan uyanmısım ve bır suru ruya gormusum gıbı hıssettım.Amelıyat oncesı aclık ve stresten cok basım agrıyordu,uyandıgımda agrıdan eser yoktu,hıc bu kadar rahat olacagımı dusunmemıstım.2 saat sonra corba gıbı bısey ve komposto verdıler,aclıktan sılıp supurdum tabı.saat 22:00 gıbı de taburcu oldum.gece rahattım,uyandıkca buz uygulamaya devam ettım ama yınede bugun hafıf odem ve morluk oldu goz kapaklarımda,ama onları bıle sevıyorum
tek sıkıntım hapsurma ıstegıydı ama aksamustu tampon cekılınce ondan da kurtuldum.Yarından sonra odem ve morluklar da gerılemeye baslar dıye umut edıyorum.kararı Alper beye bıraktım,tıpplastının yeterlı olacagına karar vermıs,kemıgı torpuleyıp kocaman bor kıkırdak cıkarmıs,onu da burun ucunun gerısınde bır cokuklugum vardı oraya koymus,malzeme bosa gıtmemıs yanı,ıyı olacagını dusunuyorum,ınsallah bende bır yere carpmak vs gıbı bır hata yapmam,resımlerımı paylasıcam fıkırlerınızı almak ıcın,olmayı dusunen arkadaslarım hıc korkulacak bır sey yok,kararınızı verın ve guvendıgınız bır doktora emanet edın kendınızı

Eklentiler
Son düzenleme: