- 11 Kasım 2015
- 137
- 57
- 13
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim inşallah cok daha iyi olur :)Eveet bugun 23.gunumdeyım ve artık amelıyatın hıcbır zorlugu kalmadı benım acımdan,nerdeyse amelıyat oldugumu unutcam,ılk alcı cıktıgında burnumu begenmıstım ama o bırsey degılmıs,sımdı cok daha ıyı oldu kı henuz son halını gormus degılım,artık masajlara basladım,burun ucum yumusamaya basladı,pek fazla kısıye soylememıstım amelıyat olacagımı,sımdı gorenler sende bır degısıklık var sankı dıyıp anlamaya calısıyorlar,benım ıcın en onemlısı buydu,bu acıdan cok mutluyum:)
Cok sagol canım,herkesın sonucu ıstedıgı gıbı olur ınsallah,maddı manevı bırseylere katlanıyoruz sonucta.Çok sevindim inşallah cok daha iyi olur :)
Rica ederim canım kesinlikle öyle ..inşallah Rabbim Herkesin gönlüne Göre versinCok sagol canım,herkesın sonucu ıstedıgı gıbı olur ınsallah,maddı manevı bırseylere katlanıyoruz sonucta.
Amın canımRica ederim canım kesinlikle öyle ..inşallah Rabbim Herkesin gönlüne Göre versin![]()
Bu başlığın altında var öncesi-sonrası resimlerim canım.Fotoğraflarınıza nereden bakabilirim.
son haliyle fotoğraf atar mısın canım ??Altıncı ayımı doldurmak üzereyim burnumun üzerindeki şişlik çok çok azaldı,bu işlemden sonra kesinlikle çok sabırlı olmak gerektiğini anladım ve tabi ki doktorunuzu dinlemek gerektiğini,çünkü biz ilk dafa yaptırdığımız için bilmiyoruz ne olacağını ve en ufak birşeyde strese giriyoruz ama kendine güvenen dr sonucu bildiğinden rahat oluyor,o yüzden ilk birkaç ay olan şeyleri fazla kafanıza takmayın arkadaşlar:)
Çok kısa süre oldu:)bu telefonumda varmış,biraz karanlık bir ortamdayım,uygun bir zamanda son halimi eklerim:)son haliyle fotoğraf atar mısın canım ??
Ben oldum daha önce ama revizyon yaptırmayı düşünüyorum , Ondan doktor arayışı içindeyim.En kısa zamanda yükliycem canım,sende mi düşünüyorsun?