• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALPER TUNCEL BURUN ESTETIGIM (resımlı)

Eveet bugun 23.gunumdeyım ve artık amelıyatın hıcbır zorlugu kalmadı benım acımdan,nerdeyse amelıyat oldugumu unutcam,ılk alcı cıktıgında burnumu begenmıstım ama o bırsey degılmıs,sımdı cok daha ıyı oldu kı henuz son halını gormus degılım,artık masajlara basladım,burun ucum yumusamaya basladı,pek fazla kısıye soylememıstım amelıyat olacagımı,sımdı gorenler sende bır degısıklık var sankı dıyıp anlamaya calısıyorlar,benım ıcın en onemlısı buydu,bu acıdan cok mutluyum:)

Eveet bugun 23.gunumdeyım ve artık amelıyatın hıcbır zorlugu kalmadı benım acımdan,nerdeyse amelıyat oldugumu unutcam,ılk alcı cıktıgında burnumu begenmıstım ama o bırsey degılmıs,sımdı cok daha ıyı oldu kı henuz son halını gormus degılım,artık masajlara basladım,burun ucum yumusamaya basladı,pek fazla kısıye soylememıstım amelıyat olacagımı,sımdı gorenler sende bır degısıklık var sankı dıyıp anlamaya calısıyorlar,benım ıcın en onemlısı buydu,bu acıdan cok mutluyum:)
Çok sevindim inşallah cok daha iyi olur :)

Tam üç ay 4 gün geçti ameliyatımın üstünden,alçıdan burnum jilet gibi çıkmıştı ve çok beğenmiştim ama bir aydan sonra şişmeye başladı,belki de ben masajı yanlış yaptım bilemiyorum,bir ara o kadar abarttım ki burun derim tahrişe bağlı yara oldu,drum masaja ara vermemi önerdi,arnica kremle dikloron jel sürüp akşamları bant yapıştırdım bassın diye,şimdi daha iyi ama hala şişlik devam ediyor,geçmesini dört gözle beklitorum,nadiren de olsa törpüye bağlı hamp oluşabiliyormuş,bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı acaba?

Eveet 12 gün önce yazmıştım en son ve son birkaç gündür o güne kıyasla epey fark var burnumda,şunu farkettim ki burun ameliyatı gerçekten sabır gerektiriyor,her gün farklı bir burunla uyanabiliyorsunuz,yiyip içtiğinizden,yatış pozisyonunuza kadar bir çok şey şeklini etkiliyor.bir yıla kadar olabilecek şeyiere çok üzülmemek gerekiyor,çünkü iyileşme devam ediyor,mesela burun içindeki dikiş olan yerlerdeki şişliği farkediyorsunuzdur,aynı şişlik burun sırtı ve ucunda da oluyor ve ortası daha erken indiği için humplı bir görüntü oluşuyor ama genellikle geçici bir durum,benim son bir haftadır epey iyiye gidiyor burnum ki 1-3 ay arası epey moralim bozulmuştu.Nihai sonucu görmeden üzülmeyelim arkadaşlar.

4,5 ayı doldurmak üzereyim,burnumdaki şişler epey azaldı ama hala biraz var,burun ucum çok kısaldı ki bu tam istediğim şeydi,hiç masaj yapmıyorum ve sanırım hiç yapmıycam çünkü masaj yaramadı bana.

Altıncı ayımı doldurmak üzereyim burnumun üzerindeki şişlik çok çok azaldı,bu işlemden sonra kesinlikle çok sabırlı olmak gerektiğini anladım ve tabi ki doktorunuzu dinlemek gerektiğini,çünkü biz ilk dafa yaptırdığımız için bilmiyoruz ne olacağını ve en ufak birşeyde strese giriyoruz ama kendine güvenen dr sonucu bildiğinden rahat oluyor,o yüzden ilk birkaç ay olan şeyleri fazla kafanıza takmayın arkadaşlar:)

Altıncı ayımı doldurmak üzereyim burnumun üzerindeki şişlik çok çok azaldı,bu işlemden sonra kesinlikle çok sabırlı olmak gerektiğini anladım ve tabi ki doktorunuzu dinlemek gerektiğini,çünkü biz ilk dafa yaptırdığımız için bilmiyoruz ne olacağını ve en ufak birşeyde strese giriyoruz ama kendine güvenen dr sonucu bildiğinden rahat oluyor,o yüzden ilk birkaç ay olan şeyleri fazla kafanıza takmayın arkadaşlar:)
son haliyle fotoğraf atar mısın canım ??

son haliyle fotoğraf atar mısın canım ??
IMG_20160430_123947_edit1.webp
IMG_20160430_123947_edit1.webp

Back
X