Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar Alper Tuncel e karin germe yaptiran varmi acaba son care konu acmak oldu valla bircok doktorla gorustum Alper beyde karar kildim yaptiran varsa yorumlarinizi paylasirmisiniz..
Gecmis olsun alper beye mi oldunuz?
Sanki cok gerilmemis gibi duruyor karniniz? Tam germe olsaydi dahami iyi olurdu? Drunuz onermedimi size tam germeyi?
Kizlar Alper Tuncel e karin germe yaptiran varmi acaba son care konu acmak oldu valla bircok doktorla gorustum Alper beyde karar kildim yaptiran varsa yorumlarinizi paylasirmisiniz..
canım ben olmadım ama mail ile görüştüm kendisi çok bilgi veriyor ilğileniyo bana destan gibi cevaplar verdi ve kopyala yapıştır şeklinde değildi ben onunla da görüşücem
canım ben olmadım ama mail ile görüştüm kendisi çok bilgi veriyor ilğileniyo bana destan gibi cevaplar verdi ve kopyala yapıştır şeklinde değildi ben onunla da görüşücem
Canim ben gorustum çook ilgili bir doktor ancak bana hic resim gosteremedi bilg. Ariza varmis sonrada aytensultan resim ekkedi benim icime sinmedi valla ne yalan soyliyim ama sen git gorus belki resimleride gorursun begenirsin
Canim ben gorustum çook ilgili bir doktor ancak bana hic resim gosteremedi bilg. Ariza varmis sonrada aytensultan resim ekkedi benim icime sinmedi valla ne yalan soyliyim ama sen git gorus belki resimleride gorursun begenirsin
benim ki karın germe olayı değil .
tekrar git resim bakmak için olmaz mı mail ile bile bu kadar ayrıntılı ve güzel cevapları ben kendi dr umun muayenesine gittiğimde bile duymadım o kestirip attı yapılacak bir şey yok diye.
benim Oper sonrasğ karnımda çökme popoda çökme ve iç bacak dalgalanmıştı bu yüzden yazmıştım ona sağ olsun güzel yazdı. ama ben Tekirdağda olduğum için biraz uzun sürecek gidip görüşmem