Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende laserlipo oldum 5 ay önce,ama cilt çabuk yaşlanır yorumunu okuyunca biraz tedirgin oldum,sen yaptırdın mı canım?Ne kadar iyi doktor olsada kimseye onermiyorum lipo yaptirmayi! Yapilan bolgede deri cabuk yashlaniyor! Cukurlu ve dalgali oluyor!
Bende laserlipo oldum 5 ay önce,ama cilt çabuk yaşlanır yorumunu okuyunca biraz tedirgin oldum,sen yaptırdın mı canım?
Canım aslında senin tercihinden çok doktorun tercihi önemli,iki yötemi de uygulayan bir drla görüşürsen senin için uygun yöntemi belirkeyecektir ama lazerlipo yapmayan bir dra gidersen direkt klasik lipo önerecektir.Ben de bugun tv'de izledim ama laserlipoliz yontemi cok aklima yatmisti. Liposuction mi yoksa laserlipoliz mi yaptirmak avantajli sizce? Yani sislik morluk daha az oluyor diyorlar. Liposuction yaptiran arkadaslar acaba ne kadar zamanda iyilestiler bilgi alabilirsem cok sevinirim. Tesekkurler.
Aaa. karin germe ile birlikte liposuction nasil ikisini ayna ayni yere mi yapiyor. Yani gobege hem germe islemi hem de yag alma nasil oluyor?Bende lipo+karın germe oldum Alper Tuncel'e,göbeğim çok fena olmuştu artık toparlayacak gibi değildi,cesaretimi toplamam zaman aldı ama şimdi memnunum,ameliyattan sonraki bir hafta biraz sıkıntılıydı ama çok ta abartılacak bişey değildi,dikiş yerim biraz sert şimdi,masaj yapıp scar fade krem sürüyorum belirsizleşmesi için,pek görünen bir yer değil zaten kocaman sarkık bir göbekten çok daha iyidir
Geçmiş olsun @Aytensultan,sizde uzun zamandır düşünüyordunuz,ne güzel kurtulmuşsunuz,karın germe ürkütücü bir ameliyat gibi geliyor genel olarak insanlara,siz nasıl yaşadınız bu süreci?ben germe olmadan slimlipoyla yırttım şimdilik ama ilerde doğum yada doğumlardan sonra ne olur bilmiyorumBende lipo+karın germe oldum Alper Tuncel'e,göbeğim çok fena olmuştu artık toparlayacak gibi değildi,cesaretimi toplamam zaman aldı ama şimdi memnunum,ameliyattan sonraki bir hafta biraz sıkıntılıydı ama çok ta abartılacak bişey değildi,dikiş yerim biraz sert şimdi,masaj yapıp scar fade krem sürüyorum belirsizleşmesi için,pek görünen bir yer değil zaten kocaman sarkık bir göbekten çok daha iyidir
Çok teşekkür ederim,evet ürkütücü geliyor insanlara ama aslında o kadar korkulacak bir ameliyat olmadığını görsüm ben yaptırınca,benim kocaman çatlaklarla dolu ve sarkık bir göbeğim vardı,başka bir şey deneyip para ve zaman kaybetmek istemedim,çünkü mantık olarak da o göbekten kurtulmanın başka yolu yoktu,ilk gün ağrım oldu tabi ama sonuçta hastanedesiniz ve hemen ağrı kesici yapılıyor,ertesi gün daha az ama yine de ağrım oldu,sonraki günlerde parol yeterli oldu,ama kendimi rahatlmış hissettim o katlantılı göbekten kurtulunca,herşeyin bir bedeli var,şimdi unuttum bile ameliyat olduğumu izim var ama drum zamanla azalıp belirsizleşeceğini söylüyor,zaten iç çamaşırı ve bikininin altında kalıyor,o yüzden çok ta sıkıntı yaratmıyor.Geçmiş olsun @Aytensultan,sizde uzun zamandır düşünüyordunuz,ne güzel kurtulmuşsunuz,karın germe ürkütücü bir ameliyat gibi geliyor genel olarak insanlara,siz nasıl yaşadınız bu süreci?ben germe olmadan slimlipoyla yırttım şimdilik ama ilerde doğum yada doğumlardan sonra ne olur bilmiyorum![]()
Canım önce yağ alınıp sonra fazla olan cilt çıkarılarak germe işlemi yapılıyor,hem böylece simitlerdeki ve sırttaki yağlar da alınabiliyorAaa. karin germe ile birlikte liposuction nasil ikisini ayna ayni yere mi yapiyor. Yani gobege hem germe islemi hem de yag alma nasil oluyor?
Sevindim sizin adınıza,kurtulmuşsunuz göbek sorunundan ne güzelÇok teşekkür ederim,evet ürkütücü geliyor insanlara ama aslında o kadar korkulacak bir ameliyat olmadığını görsüm ben yaptırınca,benim kocaman çatlaklarla dolu ve sarkık bir göbeğim vardı,başka bir şey deneyip para ve zaman kaybetmek istemedim,çünkü mantık olarak da o göbekten kurtulmanın başka yolu yoktu,ilk gün ağrım oldu tabi ama sonuçta hastanedesiniz ve hemen ağrı kesici yapılıyor,ertesi gün daha az ama yine de ağrım oldu,sonraki günlerde parol yeterli oldu,ama kendimi rahatlmış hissettim o katlantılı göbekten kurtulunca,herşeyin bir bedeli var,şimdi unuttum bile ameliyat olduğumu izim var ama drum zamanla azalıp belirsizleşeceğini söylüyor,zaten iç çamaşırı ve bikininin altında kalıyor,o yüzden çok ta sıkıntı yaratmıyor.![]()
Cnm hayirliolsun sonuclarini merak ediyorum takipteyimBende görüşebildim sonunda Alper Beyle,okuduklarımdan çok etkilenmiştim,gerçekten çok dürüstçe anlattı bana sonrasında neler yaşayacağımı ve çok güvendim kendisine,slimlipomu klasik lipomu uygulayacak kararı ona bıraktım,ramazan ayında olacam inşallah ,ağustos sonu tatil planlıyorum,yapabileceğimi söyledi,yaptıran arkadaşlara sorum ne kadar süre sonra tatile gidilebilir acaba?
3 hafta sonra gayet rahat tatile gidebilirsiniz,bende göbeğime ve kollarıma yaptırdım ve epey yağ alındı ama 2 hafta sonra herşey normale dönmüştü,geçmiş olsun şimdidenBende görüşebildim sonunda Alper Beyle,okuduklarımdan çok etkilenmiştim,gerçekten çok dürüstçe anlattı bana sonrasında neler yaşayacağımı ve çok güvendim kendisine,slimlipomu klasik lipomu uygulayacak kararı ona bıraktım,ramazan ayında olacam inşallah ,ağustos sonu tatil planlıyorum,yapabileceğimi söyledi,yaptıran arkadaşlara sorum ne kadar süre sonra tatile gidilebilir acaba?