Alper Yenigün’e Burun estetiği olan var mı?

ayse_gunan97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2018
21
5
1
44
Merhabalar. Uzun zamandır doktor araştırıyorum Bezmialemde Vakıf ta KBB Doç. Dr. Alper Yenigün’e ameliyat olmayı düşünüyorum. Aranızda Alper Bey’e ameliyat olan var mı? Çok kararsızım.

Ameliyat oncesi 8 farkli acidan fotograf cektiriyorsunuz nerede cektireceginizi soyluyorlar zaten 6 ay sonra ayni fotografcida tekrar cektiricem burnun tam oturmasi 6 ayi buluyormus

Ameliyat oncesi 8 farkli acidan fotograf cektiriyorsunuz nerede cektireceginizi soyluyorlar zaten 6 ay sonra ayni fotografcida tekrar cektiricem burnun tam oturmasi 6 ayi buluyormus
çok sevindim ameliyatinizin iyi gecmesine :halay:inşallah estetik olarakta çok güzel olmuştur sizden haber bekliyorummm bugun icin umarim hersey istediginiz gibi oluurr:-) bende alper beyde olucam sanirim subat gibi bir tanidigim onda olmustu cok memnun kaldi tavsiye uzerine buldum muayene gittigimde cok icime sindi fakat yinede arastirmak istedim :))

Merhabalar bende Alper beye ameliyat oldum bugün 14.günüm çok doğal ve tam istediğim gibi oldu Ödemli olmasına rağmen çok memnun kaldım

• Ayse hanim merhaba kusura bakmayin yazmayi unuttum 40 gun oldu Alper Bey e ameliyat olali nefes alisim harika burnumun sekli tam istedigim gibi benden gorup dr. Beyin numarasini isteyenler oldu hic korkulacak bisey yok

Merhabalar. Uzun zamandır doktor araştırıyorum Bezmialemde Vakıf ta KBB Doç. Dr. Alper Yenigün’e ameliyat olmayı düşünüyorum. Aranızda Alper Bey’e ameliyat olan var mı? Çok kararsızım.
Merhaba ameliyat sonrası 7.ayım ve memnun kaldım yumuşak dokularıma zarar gelmemiş burun ameliyatı olduğumu çoğu zaman unutuyorum ve nefes alıp vermem gayet güzel ve burnum doğal duruyor söylemediğim sürece kimse anlamıyor

Herkesin ki bir olacak diye bir şey yok.Bahsettiğiniz doktora bende güvendiğim bi insanın tavsiyesiyle gittim araştırdığımı sanıp güvenip ameliyat oldum ve sonuç rezalet!!Burnumdaki gerekli gereksiz tüm kıkırdakları alan kişidir!!Ona ameliyattan sonra burnumun yamuk olduğunu söylediğimde yanındaki iki kız asistanı ve kendisi burnumun cok düzgün olduğunu 6-12 ay arası şişliklerin gideceğini savundular.Evet doğru şişler tam olarak 6 ay sonra inmeye başlamıştı ama sorun burnumun şiş olması değil bariz yamuk olmasıydı iki burun deliğim arasındaki dünyalar kadar fark ve burnumun sola doğru yamuk olması psikolojimi bozmam ve bu durumu takıntı haline getirmem için yeterli bi sebepti!Bu olanlardan sonra tek savunması ise burnumun yamuk olmadığını söylemekten başka birşey değildi.İkinci ameliyatımı oldum Allaha şükür şuan iyiyim ama bu işler birazda şans işi arkadaşlar.Hiç bir doktorun garantisi yok o yüzden insanlara bi doktor önerirken iyice düşünün.Bu arada kendisi bi KBB doktoru,Plastik Cerrahı değil.

• Ayse hanim merhaba kusura bakmayin yazmayi unuttum 40 gun oldu Alper Bey e ameliyat olali nefes alisim harika burnumun sekli tam istedigim gibi benden gorup dr. Beyin numarasini isteyenler oldu hic korkulacak bisey yok
ben de o doktora burun ameliyatı olmayı düşünüyorum kafamda ortalama bir fiyat olması açısından soruyorum ne kadar ücret ödediniz acaba merak ettim

Back
X