- 6 Kasım 2018
- 21
- 5
- 1
- 44
- Konu Sahibi ayse_gunan97
Merhabalar. Uzun zamandır doktor araştırıyorum Bezmialemde Vakıf ta KBB Doç. Dr. Alper Yenigün’e ameliyat olmayı düşünüyorum. Aranızda Alper Bey’e ameliyat olan var mı? Çok kararsızım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memnun musunuz peki estetik olarak istedigi iz gibi oldu mu? hayirli olsun bu arada :))Merhaba ben gecen c.tesi Alper hocaya burun ameliyati oldum hic morlugum olmadi p.tesi gunu de tamponlarim çıkacak
çok heyecanlıyım sizden cevap bekliyorum :))Merhaba ben gecen c.tesi Alper hocaya burun ameliyati oldum hic morlugum olmadi p.tesi gunu de tamponlarim çıkacak
çok sevindim ameliyatinizin iyi gecmesineAmeliyat oncesi 8 farkli acidan fotograf cektiriyorsunuz nerede cektireceginizi soyluyorlar zaten 6 ay sonra ayni fotografcida tekrar cektiricem burnun tam oturmasi 6 ayi buluyormus
çıktı mı acaba tamponlarınızzz :))tamponlarim yarin cikacak yani buyuk gun yarin size yazarim nasil oldugunu
sevda hanımm??Ama oyle korktugum gibi morluk agri hic olmadi sadece 2. Gun biraz agri oldu sonra sanki ameliyat olmamis gibi unutuyorum bazen![]()
cok tesekkur ederimm :))Merhabalar bende Alper beye ameliyat oldum bugün 14.günüm çok doğal ve tam istediğim gibi oldu Ödemli olmasına rağmen çok memnun kaldım
Merhabalar. Uzun zamandır doktor araştırıyorum Bezmialemde Vakıf ta KBB Doç. Dr. Alper Yenigün’e ameliyat olmayı düşünüyorum. Aranızda Alper Bey’e ameliyat olan var mı? Çok kararsızım.
Merhaba ameliyat sonrası 7.ayım ve memnun kaldım yumuşak dokularıma zarar gelmemiş burun ameliyatı olduğumu çoğu zaman unutuyorum ve nefes alıp vermem gayet güzel ve burnum doğal duruyor söylemediğim sürece kimse anlamıyorMerhabalar. Uzun zamandır doktor araştırıyorum Bezmialemde Vakıf ta KBB Doç. Dr. Alper Yenigün’e ameliyat olmayı düşünüyorum. Aranızda Alper Bey’e ameliyat olan var mı? Çok kararsızım.
Merhaba acaba ameliyatinizi oldunuz mu ?Merhabalar. Uzun zamandır doktor araştırıyorum Bezmialemde Vakıf ta KBB Doç. Dr. Alper Yenigün’e ameliyat olmayı düşünüyorum. Aranızda Alper Bey’e ameliyat olan var mı? Çok kararsızım.
ben de o doktora burun ameliyatı olmayı düşünüyorum kafamda ortalama bir fiyat olması açısından soruyorum ne kadar ücret ödediniz acaba merak ettim
- Ayse hanim merhaba kusura bakmayin yazmayi unuttum 40 gun oldu Alper Bey e ameliyat olali nefes alisim harika burnumun sekli tam istedigim gibi benden gorup dr. Beyin numarasini isteyenler oldu hic korkulacak bisey yok