Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaklaşık 6 ay önce Alperen Tekin'e ameliyat oldum. Hiç memnun değilim.Burun deliklerim farklı,kavisi olmayan düz ve uzun bir burun ve burun ucum çok kötü eski burnum daha dikti. Ayrıca sonradan kemik çıktı üst kısmından. 2.defa ameliyat olucam doktor arayışı içerisindeyim.
Yaklaşık 6 ay önce Alperen Tekin'e ameliyat oldum. Hiç memnun değilim.Burun deliklerim farklı,kavisi olmayan düz ve uzun bir burun ve burun ucum çok kötü eski burnum daha dikti. Ayrıca sonradan kemik çıktı üst kısmından. 2.defa ameliyat olucam doktor arayışı içerisindeyim.
Üzüldüm sizin adınıza geçmiş olsun. Bilgilendirdiğiniz için sağolun . Başka bi arkadaş memnun olduğunu söylemişti araştırıyorum ben de. Umarım bulursunuz . Ben bir senedir araştırıyorum doktor bulma süreci sıkıntılı.
Üzüldüm sizin adınıza geçmiş olsun. Bilgilendirdiğiniz için sağolun . Başka bi arkadaş memnun olduğunu söylemişti araştırıyorum ben de. Umarım bulursunuz . Ben bir senedir araştırıyorum doktor bulma süreci sıkıntılı.
Teşekkürler...Ameliyat öncesi doktorunuzu iyi araştırın derim.Şu an onun pişmanlığını yaşıyorum.Hastanede başka bir hastasıyla karşılaştığımda oda memnun olmadığı bilgisini benimle paylaşmıştı.
bende aynı hastanedeki diğer doktora ameliyat oldum ve aynı problemleri yaşadım. ailemin baskısından dolayı revizyon içinde aynı yere gittim. en doğrusu olduğunu düşündüler ama beni nasıl bi hataya süreklediklerini farketmediler. burnum doğuştan uzundu kesinlikle bir kısalma veya incelme olmadı yani. umarım başkalarıda aynı hatayı yapmaz.