Alt bedenimi ince göstermek için nasıl giyinmeliyim

inciuysall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
11
1
1
32
Arkadaşlar üst beden kısmında bir problem yok ama altta basenlerim herşeyi mahvediyor onu kapatacak tavsiyeniz nedir ?

koyu renk giyceksiniz.aynı problemim var.siyah pantolonlar giyerim sürekli.eğerki kalçalarınızdan şikayetçiyseniz üst olarak önü kısa arkası uzun modeller daha ince gösterir.

Tayt ustune kalcayi kapatan tunikler hos olabilir ya da yuksek bel pantolonlar baya toparliyor

Koyu renk düz kesim pantolon ve hafif topuklu bir bot...
Üzerine şu model bir hırkanın canlı rengi :

http://www.bershka.com/tr/en/woman/woman/basics/bershka-open-jacket-c1132020p4587529c800.html

Bu hırkalar bu sezon neredeyse tüm mağazalarda bulunabiliyor.

Veya yine düz renkli pantolon ve üzerine dökümlü şifon bir gömlek giyip dikkat çekecek bir kolye takabilirsiniz.
Kol altında duran,omuzdan çift askılı büyük çantalar da görüntüyü dengeler.

Merhaba canım alt bedenini zayıf ve daha uzun göstermek için ipuçlarını yayınladım bu adreslere bir bak. Tamamen benim kombinlerim fotoğraflarda bana ait. Özellikle palazzo pantolon kombinin tavsiye ederim. Bi sorun olursa burdayım :) Bende basenlerimden şikayetçiyim özellikle yaptım bu kombinleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…