Selam herkese. ben 2 sene alt göz kapağı ameliyatı oldum. bi tık yağ ve cilt fazlası vardı göz altımda. çok problemi olan bi hasta profili değildim. şu an cilt fazlalığı yine var. maalesef gittiğim dr oküplastik cerrah. A... D.... Bilge. alanında çok bilinen birisi. doktorlar takviminde yurt dışı ve yurt içi hastalarının yorumları güzeldi. realselfte bile baya iyi hasta potansiyeli var. fakat ben istediğim sonucu alamadım. ve revizyon içi dr gittiğim zaman 'ben sizi ameliyat edicem demedim siz bana ameliyat olmak istediniz şeklinde garip açıklama ile karşılaştım ve 100 bin tl ödemiştim. Başka doktorlara ameliyat olmak istersen alt göz kapağı dışa döner gibi bi yorum yaptı. yaşadığım şehir de bi kaç göz doktoruna gittim. çok ince işçilik istediğini kendileri yapamayacakları için ankarada ALTUĞ ÇETİNKAYA (oküplstik cerrah) ve Gökçe ÖZEL'i (KBB doktoru. Aynı zamanda Türkiye Yüz Plastik Cerrahi Derneği Yönetim Kurulu ve Avrupa Fasiyal Plastik Cerrahi Derneği üyesi) önerdiler. ALTUĞ ÇETİNKAYA alt göz kapağnı 190 bin gibi bir ücrete yapıyormuş, sekreterininin verdiği bilgi bu yönde. yaşadığım şehirde bi plastik cerrah da 140 bin tl bi fiyat verdi. formu okuyorum insanlara 100 bine 200 bine yüz germe ameliyatı oluyor. ben bi garip sağlık çalışanıyım. zar zor denkleştirip olacağım zaten. faiyatlar çok uçuk değil mi? alt göz kapağının plastik cerraha mı olmalı oluplastik cerraha mı? aklım çok karışık. lütfen bana fikirlerinizi belirtin....