Alt karin şişmesi neyden olur

kendimdebilmiyorum

Bir başak kadını ♍🔥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
823
En iyi cevaplar
1
284
18
Arkadaslar bata 6-7 gün kaldi. Alt karnim fırlamış gibi. Baya cikti. Normalde boyle olur muydu bilmiyorum bence olsaydi olağandışı gelmezdi bana. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Bata 6-7 gün kala böyle bi belirti olabilir mi ki?

Arkadaslar bata 6-7 gün kaldi. Alt karnim fırlamış gibi. Baya cikti. Normalde boyle olur muydu bilmiyorum bence olsaydi olağandışı gelmezdi bana. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Bata 6-7 gün kala böyle bi belirti olabilir mi ki?
Bazen gazda öyle şişkinlik yapıyor
Gebelik istiyorsanız insallah hamilesinizdir 🙏🏻

Regl olacağım zaman çok şişer benimde, gebelikte de şişer diye biliyorum

Evet bende normalde karnım şişerdi ama sadece alt karnım değil. Genel olarak şişerdi regl olacağım zaman. Hamileymişim o yüzden şişmiş ve hâlâ şiş bebişten herhalde artık.🤭
Regl olacağım zaman çok şişer benimde, gebelikte de şişer diye biliyorum

Yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah 💖 benim de öyle çünkü orası sert gibi sağ tarafta hafif şişlik var ben de bir şüphelendim başka belirti yaşamış mıydınız? Ağrınız oluyor muydu?
Çok teşekkür ederim. Evet benim de hatırlamıyorum şu an ama ya sağ ya da sol yumurtalığımın üstü azacik kabarık gibiydi. Ben çok belirti yaşadım yumurtlamadan sonra. Aşırı ağrılarım vardı. Üşüyordum. Sürekli acıkıyor ve sürekli uyukluyordum.

Çok teşekkür ederim. Evet benim de hatırlamıyorum şu an ama ya sağ ya da sol yumurtalığımın üstü azacik kabarık gibiydi. Ben çok belirti yaşadım yumurtlamadan sonra. Aşırı ağrılarım vardı. Üşüyordum. Sürekli acıkıyor ve sürekli uyukluyordum.
Aynı canım benim de öyle hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben de bir kaç güne test yaparım

Back
X