- 28 Ocak 2023
- 823
- En iyi cevaplar
- 1
- 284
- 18
- Konu Sahibi kendimdebilmiyorum
-
Bazen gazda öyle şişkinlik yapıyorArkadaslar bata 6-7 gün kaldi. Alt karnim fırlamış gibi. Baya cikti. Normalde boyle olur muydu bilmiyorum bence olsaydi olağandışı gelmezdi bana. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Bata 6-7 gün kala böyle bi belirti olabilir mi ki?
Gazim yok. Evet istiyorum. İnşaAllahBazen gazda öyle şişkinlik yapıyor
Gebelik istiyorsanız insallah hamilesinizdir
Sonuç nedir acabaArkadaslar bata 6-7 gün kaldi. Alt karnim fırlamış gibi. Baya cikti. Normalde boyle olur muydu bilmiyorum bence olsaydi olağandışı gelmezdi bana. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Bata 6-7 gün kala böyle bi belirti olabilir mi ki?
Regl olacağım zaman çok şişer benimde, gebelikte de şişer diye biliyorumArkadaslar bata 6-7 gün kaldi. Alt karnim fırlamış gibi. Baya cikti. Normalde boyle olur muydu bilmiyorum bence olsaydi olağandışı gelmezdi bana. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Bata 6-7 gün kala böyle bi belirti olabilir mi ki?
Regl olacağım zaman çok şişer benimde, gebelikte de şişer diye biliyorum
Ya tebrik ederimEvet bende normalde karnım şişerdi ama sadece alt karnım değil. Genel olarak şişerdi regl olacağım zaman. Hamileymişim o yüzden şişmiş ve hâlâ şiş bebişten herhalde artık.
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallahHamileyim.
Aminn.Ya tebrik ederimdarısı bana
Çok teşekkür ederim. Evet benim de hatırlamıyorum şu an ama ya sağ ya da sol yumurtalığımın üstü azacik kabarık gibiydi. Ben çok belirti yaşadım yumurtlamadan sonra. Aşırı ağrılarım vardı. Üşüyordum. Sürekli acıkıyor ve sürekli uyukluyordum.Yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallahbenim de öyle çünkü orası sert gibi sağ tarafta hafif şişlik var ben de bir şüphelendim başka belirti yaşamış mıydınız? Ağrınız oluyor muydu?
Aynı canım benim de öyle hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben de bir kaç güne test yaparımÇok teşekkür ederim. Evet benim de hatırlamıyorum şu an ama ya sağ ya da sol yumurtalığımın üstü azacik kabarık gibiydi. Ben çok belirti yaşadım yumurtlamadan sonra. Aşırı ağrılarım vardı. Üşüyordum. Sürekli acıkıyor ve sürekli uyukluyordum.
Sonucunuz nasıl oldu?Aynı canım benim de öyle hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben de bir kaç güne test yaparım
Negatif maalesefSonucunuz nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?