- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Evetİlla tanışacağım diyorsunuz yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetİlla tanışacağım diyorsunuz yani
Ara sayfaları okumadım. Neden bu tanışma ısrarı
Korona var korona evde oturun azıcıkAslında çok oldu taşınalı.Geçen yaz düğünleri oldu.Üç beş ay mevlüt yapacaktı diye bekledim yapmadı.(kaynanam öyle demişti)Hiç dışarda falanda denk gelmedik.Bende evde pek duran biri değildim koronadan önce haftanın 4-5 günü yoktum gün içinde yani ne kadar dışarı çıksamda hiç rastlaşmadık.Şimdi Instagram'da öneri olarak düşüyor kız.İnstagramdan ekleyip konuşmak saçma mı olur?Sonuçta şuan gidip oturamam onunla.Yada güzel bir yemek yapıp kapıdan verip gelsem mi ne dersiniz?
Komşum ve yaşıtız bu sebeptenAra sayfaları okumadım. Neden bu tanışma ısrarı
Aynen öyle zaten amacım mıçmıç olmak değil arada yediklerimizden paylaşıp bir kahve içsek güzel olur tabi bu benim düşüncem o istemezse oda olmaz zaten...
Çok haklısınız, ben bu karşı komsu arkadaşım sunu satiyor katalog atayım ama kargo sana ait, onu nerden aldin kaça aldın markası ne, eşin ne iş yapıyor ( eşimin işini ve konumunu kesinlikle anlatan bir insan degilim mevki makam asla dile getirilmez biz öyle gördüm büyüdük) söyledim yüzü bı kaydı, işten gelip kapımı tıklar baya uzun kapıda konuşur.Bak bu ayrı bir şey..karşı taraf adımını atmış sen kafana uygun bulmamış ona göre davranmissin.Ben su an lojmanda oturuyorum.Oturulan evin bile esin mevkisine göre belli olduğu bir ortamı düşün..oyle kaşıntı bir ortam ..ama 10 evlik binada 2 komşum eşim içerde tuttuğumuz işçi ile çalışırken çay,limonata ,kurabiye getirmiş..diğerleri ben taşınınca kapımı tıklatıp "binamıza hoş geldiniz ..ben x bir yardıma ihtiyacınız var mı ?" dedi..Yakın bir ilişki kurarız kurmayiz bu ayrı mesele ama ben yerlesene kadar görünmez olan ,gezecek yeri kalmayınca kapımı tiklatan birisinin niyetinin de cikarcilik üzerine kurulu olduğunu düşünürüm