Alt kata taşınacak kiracı ve ikiz bebeklerim

Hepfitim

❤️3.TAKIM❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
10.492
25.381
598
3gundur alt katta ses gürültü hatta flex sesi var gerçekten cildiracagim..Dün gece saat 1de hâlâ sesleri vardı
Bugun yine aynilar hâlâ ses geliyor ve benim 10aylik ikizlerim var sese de cok duyarlilar oglum az once aglama krizine girdi ne yapacağımı şaşırdım bana bi akil verin...
Önceden buralarda bilindik birisi olduğu icin apartmanda kimse uyarmiyor..Akşam üstü bide goooooooolll diye bi bagirdilar cocuklar sıçradı uykudan...CÇıktım soyledim cocuklar uyuyo abla diye bide demez mi mac günleri böyle bagirirlar idare edin diye tam delirmelik durumdayim

Benim de ikizlerim oyleydi ama sese alistirdim kimse sizin için sessiz olmuyor tadilat matkap işi bitmez yapacak bir sey yok müstakil eve geçebilirsiniz ancak.
Ama bebeklerim olduğunu biliyor ve kac kez kibarca söyledim uyumadiklarini tamam diyor binbir türlü Özür diliyor bu kez baska sesler geliyor

Delirin o zaman,sinir krizi her şeye iyi gelir:) ya da polis çağırıp kapılarına dikin..kuyruklarını direk kıstırırlar:)

Delirin o zaman,sinir krizi her şeye iyi gelir:) ya da polis çağırıp kapılarına dikin..kuyruklarını direk kıstırırlar:)
Polis bu tarz olaylari dikkate alir mi dersiniz?? Cidden düşünebilirim ilgilenirlerse

O seslerden rahatsız olmamaları için sizin de evde hafiften bir müzik olsun. YouTube da ninniler var. Veya biz 2 saatlik bir yağmur sesi var onu açıyoruz. Uyurken bunu açın. Ben gündüz de açıyorum. Dışarıdan korna ambulans falan geçince veya ezan okununca bu ses olmazsa zipliyarak uyanıyor. Gece açmıyorum genelde. Ama bazen bizim üst kat komşu kuduruyor. O zaman kısık açıyorum üst katın kudurmuş derecesine göre yavaş yavaş sesi yükseltiyorum. Alıştığı için artık hiç tinmiyor

Bebekleriniz sese çok duyarlıysa, ses yalıtımı olan bir eve taşınmanız çok iyi olabilir. Ev sizinse de ses yalıtımı yaptırabilirsiniz. Çünkü alt katta Goool diye bağırılınca sizde bebeği uyandıracak kadar duyuluyorsa çok ciddi yalıtım problemimiz var demektir. Yani komşudan ziyade evinizde kusur var. Müzik sesi olsa şikayet edin diyeceğim de Goool diye bağırdı diye şikayet de edilmez.

Polis bu tarz olaylari dikkate alir mi dersiniz?? Cidden düşünebilirim ilgilenirlerse

Tabiki geliyor. Bizim üst kat geri zekalısı bizim bebeği uyandırmak için bize ses yapıyorlar diye gece yarısı polis gönderiyorDu. Bizi pijamalarla kucağımız da minnoş bebekle gören polis kızıp buna kızdı. Bu deli komşu polis çağırmaya devam etti. En son polis artık hiç bize uğramadan bunun ziline basınca çağırmaya vaz geçti.

3gundur alt katta ses gürültü hatta flex sesi var gerçekten cildiracagim..Dün gece saat 1de hâlâ sesleri vardı
Bugun yine aynilar hâlâ ses geliyor ve benim 10aylik ikizlerim var sese de cok duyarlilar oglum az once aglama krizine girdi ne yapacağımı şaşırdım bana bi akil verin...
Önceden buralarda bilindik birisi olduğu icin apartmanda kimse uyarmiyor..Akşam üstü bide goooooooolll diye bi bagirdilar cocuklar sıçradı uykudan...CÇıktım soyledim cocuklar uyuyo abla diye bide demez mi mac günleri böyle bagirirlar idare edin diye tam delirmelik durumdayim
Simdi soyle birsey de var sizin bebekler aglayinca da onlar rahatsiz oluyor olabilir biraz buyuduklerinde kosturup duracaklar o zamanda alt kata ses gidecek bence iki tarafta anlayisli olmali

Bakın benim üst komşum çarşaf,yorgan,halı bilimum ne varsa üstümden silkiyordu,artı bir tane torunları sabah 7 akşam 24 tepemde durmaksızın koşturuyordu,iki kere polis,1 kere sinir krizi sorunumu şimdilik çözdü..ondan önce iki kere kapısına gidip,3 kere yöneticiye şikayet etmiştim,yönetici tutanak bile tutmamış?bunu da polise şikayetim de öğrenmiştim:işsiz:

Canim diger arkadaslar da demis gece yarisi matkap tabii kabul edilemez ama normal saatlerde uyarma bence. Bi kac aya seninkiler evi baslarina yikacaklar zaten, sabredeceklerse de etmezler bugunleri hatirlayip.

Belli bir saate kadar gürültü çok normal değil mi? Belli bi saatten sonra da arada olabilir bence anlayışlı olunmalı. Bebeklerinizde alışır zamanla, çok takılmayın. Sonuçta gece bebekler ağladığında onlarda rahatsız olabilir. Çocuk bu gece hasta olur ağlar korkar ağlar acıkır ağlar. Yarın bigün koşturmaya başlıycaklar onların sesi alttakileri zaten bastırır, o zaman aynı sorunla onlar kapınıza dayanırsa ne yapabilirsiniz ki?

Bide evet çok zor çocuklar hassassa ama şöyle de bi gerçek var, çocuk sizin çocuğunuz başkaları bi yere kadar dikkat eder. Onlarında evi, evde rahat edemiyceklerse diken üstünde oturacaklarsa bu onlar içinde sorun.

Akşam galatasaray maçı vardı yendik onun sevincidir insan maç olunca malesef sevincini tutamıyor:-) uyarırsanız eminim ki dikkat edeceklerdir

Yarın öbür gün gecele boyu çocuklar susmadığında onlar da sizi idare ederler. Çocuklar sese zamanla alışır, en başından alıştırmak lazımdı hatta.

Back
X