- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saati tam olarak bilemiyorum sanirim 8civariBahsettiginiz mac 7 de baslayan mac degil mi?
aslinda beni asil üzen çocukların uyumasi degil korkarak uyanip aglama krizine girmeleri oan öpüp kokluyorum ic ceke ceke agliyorlar biraz abartiyor olabilirim ama bebeklerimi öyle görünce kahroluyorumCocuklar sese alissin ama gece 1 normalbi saat degil. Gunduzler cuvala mi girdi? Aksam 10 dedin mi birakmalari lazim
Gidip solesen mesela sabah devametseler. Sonucta komsu olcaksiniz bebeklerinde varmis. Bugun onlar gurultu yapar yarin bebeklerin. Ama saati sacmaaslinda beni asil üzen çocukların uyumasi degil korkarak uyanip aglama krizine girmeleri oan öpüp kokluyorum ic ceke ceke agliyorlar biraz abartiyor olabilirim ama bebeklerimi öyle görünce kahroluyorum
Benim söylemeye çalıştığım da bu. Siz haklısınız ama karşı taraftan fazla anlayışlı olmasını istiyorsunuz. 7.30 sonrası diyorsunuz ama çalışan insanlar o saatte eve geliyor zaten. Misafirleri gelmiş belli ki ve saat 8 diyorsunuz. Çok çok normal bi saat, şikayet etseniz siz komik duruma düşersiniz. Evlerinde rahat rahat konuşup eğlenebilirler. Ee hergünde maç olmadığına göre idare edilebilir. Sonuçta her gece 1-2de ses yapsalar yine bi nebze anlarım sizi. Yaz geldi yarın bigün evde nişan vs yapsalar napıcaksınız, dışarda düğünler kınalar olunca napıcaksınız. Çocuklar uyanır düğün yapmayın diyemezsiniz. Aynı şekilde maçta öyle, belki adamın tek eğlencesi.Saati tam olarak bilemiyorum sanirim 8civari
Evet erken bi saat ama zaten gündüz uyumuyorlar en fazla 15 dakika o yüzden yeterince yoruluyorum 7bucuk sonrası uyurlarsa 2saat uyuyorlar ancak o zamn dinlenip yemek yiyebiliyorum ki bide söyle birsey var ev halki 4kisiler bayanlari saymazsan 2kisi bagirsa bile cok ses cikmaz ama bunlar 7/8kisi varlardi arabadan inerlerken görmüştüm camasir asiyodum balkona bianda gol diye bagirinca yemin ederim hamile olsam düşük yapardim bide bebeklerim uyuyodu Düşünsenize uyku aninda öyle bir ses geldigini...
Aslinda ben buna da cok kizmadim cikip kadina söylediğimde bana verdigi cvp mac günleri boyleler idare edin artik lafiydi
Iste o zaman deli oldum 1saat once kusura bakmayın diye kapima geliyo 1saat sonraki gol diye bagirmaya isinize gelirse biz buyuz der gibi cvp veriyor
O kadar tatli bayan ki ozurler kusura bakmayinlar ama iste Özür dilerim diyor teyzeniz desem bu bebekler anlar mi?Gidip solesen mesela sabah devametseler. Sonucta komsu olcaksiniz bebeklerinde varmis. Bugun onlar gurultu yapar yarin bebeklerin. Ama saati sacma
Laftan anlamiyosa sikayet ederdim ben kimse kusura bakmasinO kadar tatli bayan ki ozurler kusura bakmayinlar ama iste Özür dilerim diyor teyzeniz desem bu bebekler anlar mi?
Sonuc olarak yine yapiyor
Bilemiyorum gerçekten ben herkesin özel hayatina saygi duyarim degil şikayet etmek bana gelse ya kusura bakma ses oldu duydunuz mu dese yok ya sana öyle gelmistir takma biz duymadik diyen bir kisiligim var ama çocuklar olunca degisiyo bu durum
dediginizde cok haklisiniz misafir gelmesi durumu degil oturmadan önce boya badana tamirat ama en azindan flex denen aleti bari 10dan önce yapsalar iyi olmaz miBenim söylemeye çalıştığım da bu. Siz haklısınız ama karşı taraftan fazla anlayışlı olmasını istiyorsunuz. 7.30 sonrası diyorsunuz ama çalışan insanlar o saatte eve geliyor zaten. Misafirleri gelmiş belli ki ve saat 8 diyorsunuz. Çok çok normal bi saat, şikayet etseniz siz komik duruma düşersiniz. Evlerinde rahat rahat konuşup eğlenebilirler. Ee hergünde maç olmadığına göre idare edilebilir. Sonuçta her gece 1-2de ses yapsalar yine bi nebze anlarım sizi. Yaz geldi yarın bigün evde nişan vs yapsalar napıcaksınız, dışarda düğünler kınalar olunca napıcaksınız. Çocuklar uyanır düğün yapmayın diyemezsiniz. Aynı şekilde maçta öyle, belki adamın tek eğlencesi.
Siz çocuklarınız için insanların evlerinde rahat rahat oturmalarını eğlenmelerini istemiyorsunuz. Kendi evinizde parmak ucunda yürüyebilirsiniz ama bunu başkaları yapmak zorunda değil bence.
Evet o konuda haklısınız ama o 3-4 günlük bi süreçmiş ve gelip geçmiş. Taşınmışlar artık olmaz diye düşünüyorum.O zamsn şikayet etseniz haklısınız ama saat 8de gol dediler 10ds gülüştüler diye şikayet etseniz yarın bigün bebekler ağladığında onlarda sizi şikayet eder kapıya dayanır.dediginizde cok haklisiniz misafir gelmesi durumu degil oturmadan önce boya badana tamirat ama en azindan flex denen aleti bari 10dan önce yapsalar iyi olmaz mi
Ne yazik ki hâlâ devam ediyorEvet o konuda haklısınız ama o 3-4 günlük bi süreçmiş ve gelip geçmiş. Taşınmışlar artık olmaz diye düşünüyorum.O zamsn şikayet etseniz haklısınız ama saat 8de gol dediler 10ds gülüştüler diye şikayet etseniz yarın bigün bebekler ağladığında onlarda sizi şikayet eder kapıya dayanır.