- 11 Kasım 2025
- 11
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi rosalinda94
-
Kavga ediyorlar diye polise bildirin. Kapıya polis geldi mi çıtı çıkmaz bir daha, siz sakın muhattap olmayın Allah korusun ne haberler izliyoruz birbirlerini öldürüyorlar arayın polisi geliyorlar zatenMerhaba
alt katımıza (giriş) evli bir çift taşındı bir tane bebekleri var.
Adam sürekli bağırarak konuşuyor, bağırarak şarkı söylüyor bebeğe böyle yiiiiuuuuuuuup gibi çığlık atar gibi bağıyor ama çok şiddetli kavga ediyor gibi telefonla konuşuyor balkonda hopörlörden gece 2 de süpürge açıyorlar ama asıl sorun bağırması çok ama çok bağırıyor tv açıkken bile adamın sesi salonda bizim evde yaşıyor gibi uyurken falan irkiliyoruz
Gece yaşıyorlar
ve bitirim bir tip genç belalı gibide karısına senin ağzını burnunu kırarım diye bağırıyor bu arada
Kadının, bebeğin sesi gelmiyor demek ki adam da sorun
Ben şimdi apartman grubundan isim vermeden yazsam bi beyfendinin sesi geliyor biraz dikkatli olurmusunuz yazsam daha beter olur mu?
Napabilrim?
Alt kattan da rahatsız olunmaz abartıyorsun derler mi?
Yoksa böyle alt katından ses gelen ve bunu normal karşılayan var mı?
vallahi şuan dejavu oldum. Bende aile apartmanında bahçe katındayım aramızda 1 metre mesaje olan binanın bahçe katına yeni kiracılar taşındı. Diğer kiracının 3 çocuğu vardı ki biri otizmli bir çocuk olmasına rağmen inanın hiç rahatsız olucu bir ses davranış v.s. asla olmadı. Bu kiracıları ben hiç görmemiştim benimde oturma odamın camı yaz kış açıktır zaten güvenilir bir yerdeyim yeri gelir yazın kapım bile hep açıktır üst katta da ailem oturuyor zaten. Geçen bir rapor hazırlıyorum geç saat ve baya sessiz olması gereken saatler bir bağırma sesi geliyor sanırsınız ki birileri bahçemde hatta odamda kavga ediyor o kadar gürültülü ve hararetli. Gün içerisinde de ara ara bu tür sesler duyuyordum ama benim bahçemin altı cadde oradan geçen ergen çocukların bir biri ile konuşma sesleri de öyle oluyor onlardır falan diye bakmıyordum. O gün bahçeme çıktım bir baktım adam telefonla konuşuyormuş görüntülü konuşuyor diğerinin sesi de gür ve kavga eder gibi bir konuşma şekli dedim bir süre beni görebileceği şekilde bahçemde bekledim birazdan kapatır her halde anlamıştır artık rahatsız olduğumu diyip içeri girdim. Bir süre sonra baktım aynı. Dedim ben üzerime düşen nezaketi gösterdim nazikçe o sesten rahatsız olduğumu anlaşılır şekilde durdum ama nezaketten anlamadı bu kez onun bahçe katı benim binanın bir üst katının karşısına denk geliyor yani ailemin girişinin karşısına. Çıktım seslendim beyfendi beyfendi öyle ki beni bile duymuyor çıldırmamak elde değil. En son fark etti işaret yaptım ses rahatsız edecek kadar çok falan gibi. Özür diler gibi bir ifade takındı neyse o gün ses normale döndü. Ama hala ara ara aynı şey oluyor ve cidden sırf günahlarına girmiş olmamak için ev sahiplerini arayıp şikayet etmiyorum ama yaza kadar hala değişmezse yazın kesin söyleyeceğim. Birde üst katta 2 erkek kardeşim var biri büyüğüm biri küçüğüm hani onlarada rahatsız olduğumu hisssettirmemeye çalışıyorum çünkü karşımdaki insanları tanımıyorum huyunu suyunu bilmiyorum durduk yere birde kardeşlerimin başını belaya sokarım istemeden. Sizi çok iyi anlıyorum sizin konunuzun yorumlarını bu söylediğim hassasiyetleri değerlendirerek bir çözüm önerisi olan olursa inanın bende çok mutlu olurum. Akıl akıldan üstündür :)Merhaba
Adam sürekli bağırarak konuşuyor, bağırarak şarkı söylüyor bebeğe böyle yiiiiuuuuuuuup gibi çığlık atar gibi bağıyor ama çok şiddetli kavga ediyor gibi telefonla konuşuyor balkonda hopörlörden gece 2 de süpürge açıyorlar ama asıl sorun bağırması çok ama çok bağırıyor tv açıkken bile adamın sesi salonda bizim evde yaşıyor gibi uyurken falan irkiliyoruz
Gece yaşıyorlar
ve bitirim bir tip genç belalı gibide karısına senin ağzını burnunu kırarım diye bağırıyor bu arada
Ben şimdi apartman grubundan isim vermeden yazsam bi beyfendinin sesi geliyor biraz dikkatli olurmusunuz yazsam daha beter olur mu?
Napabilrim?
Poliste hemen isim tv bilgi veriyorKavga ediyorlar diye polise bildirin. Kapıya polis geldi mi çıtı çıkmaz bir daha, siz sakın muhattap olmayın Allah korusun ne haberler izliyoruz birbirlerini öldürüyorlar arayın polisi geliyorlar zaten
Alt kattan genelde ses gelmez ya üstten gelir. Ben alttan ses geldiğini hiç duymadım. Gruba yazmayın bence diret muhattabınıza söyleyin. Gece çok ses oluyor uyuyamıyoruz diye
Benim bu zamana kadar komşular sakindi demek ki alttan hiçbir evimde ses gelmedi. Halbuki çokta ev değiştirdimOlur mu öyle şey alttanda gelir tabiki. Bekarken annemin alt katında çocuklar yüzünden uykumuzdan uyandırdık. Ev sallanıyordu.
Benim alt katımda üç çocuklu bir aile var. Benim çocuklarım evde yokken gayet sesleri geliyor. Hatta bugün misafirleri vardı, bayağı kahkaha, sohbet sesleri geldi. Benimde üç çocuğum var alt kattada ,üst katada sesimiz gidiyordur. Ses gündüz saatlerinde yapacak çok bir şey yok.
Benim bu zamana kadar komşular sakindi demek ki alttan hiçbir evimde ses gelmedi. Halbuki çokta ev değiştirdim
Poliste hemen isim tv bilgi veriyor
Ben boyle bı sıkayette bulundum annemlerdeyken
Hemen söylemiş memurlar sıkayet bildiren olarak beni
Yaa gerçekten miPoliste hemen isim tv bilgi veriyor
Ben boyle bı sıkayette bulundum annemlerdeyken
Hemen söylemiş memurlar sıkayet bildiren olarak beni
Tembihlenmesi gerektiğini düşünmemiştim.Yaa gerçekten mibiz annemlerin yan komşusunu şikayet etmiştik adam sürekli kadına şiddet uyguluyordu polise dedik isim vermeyin adamdan çekiniyoruz vermemişlerdi
Grubunuzda yönetici yok mu? İsim vermeden şikayet var dikkatli olalım dese?Merhaba
Gece yaşıyorlar
Napabilrim?
Ayakkabı koydukları için komşunun biri yöneticiye şikayet etmiş kim şikayet etti beni diye gruba hesap soruyor öyle biriGrubunuzda yönetici yok mu? İsim vermeden şikayet var dikkatli olalım dese?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?