Alt komşu çocuk ağlaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Kızlar sadece yorumlarınızı merak ettim. Her gün her saat ağlayan çocuklar için annesine aşağıdaki mesajı attım ve aşırı tepki aldım. Çocuklar bakicida ve anne sevgilisi ile yaşıyor bu arada. Yıllar önce boşanmış. Çocuklar çığlık çığlığa ağlarken şunu yazdım nasıl kötü oldum anlamadım :

İrem merhaba ben deniz. Üst kat komşunuz. Öncelikle bu bir şikayet değil. Siz evde yokken çocuklarin mutsuz olduğunu bilmeni istedim. Sorun bakicida değil. Çocuk bunlar ilgi ile büyürler. Sürekli evde oldukları için sosyal problemlerini sürekli ağlayarak dışarı vuruyor çocuklar. Burada üzerimize düşen ebeveyn olarak onlara ılgili olduğumuzu hissettirmek. Yoğunlukda bile bir yolunu bulmalıyız irem. Iki minik yavru konu olunca sağlıklı birey yetişmesi adına görmezden gelemedim. Onlar adına anneden biraz ilgi diliyorum
Sevgiler.

Sizene Allah aşkına. Sesten rahatsız olursunuz anlarım, siz kadına annelik derdi vermeye kakışmışsımız. İyi niyet yada samimiyette bir yere kadar. Ben yaptığınızı doğru bulmadım. Komşu sonuçta karşınızdaki ablanız kardeşiniz yada kızınız değilse

Yanlış mı anladım çocuklar sadece bakaciyla mı kalıyor, anne de sevgilisiyle yaşıyor. Bazıları anne olmasa keşke gerçekten...
Bu kız kuaförde çalışıyor ama anne olarak bütün yoğunluğa rağmen ilgilenebilir bence. Ilgisini hissetse bile yeterli çocuk için. Ondan çok ben dusunuyorum minikleri. Eşim de kız ne dese haklı dedi canımı sıktı

Sizene Allah aşkına. Sesten rahatsız olursunuz anlarım, siz kadına annelik derdi vermeye kakışmışsımız. İyi niyet yada samimiyette bir yere kadar. Ben yaptığınızı doğru bulmadım. Komşu sonuçta karşınızdaki ablanız kardeşiniz yada kızınız değilse
Ne demek size ne ya,ne kadar duyarsız insansınız siz..keşke Türkiyede gerçek anlamda işleyen bir sosyal hizmetler olsa.sizin gibi duyarsız dilsiz sağır üç m.ymunu oynayıp çocuk hayvan eziyetine göz yumanlar ne olacak onu da bilmem

Niyetiniz iyi olabilir, endişelerinizi de anlayabilirim gayet haklı gerekçeler ve hassasiyet göstermişsiniz ama attığınız mesaj oldukça itici kusura bakmayın. Bu mesajın alt metni "Sen annelikten anlamıyorsun" şeklinde ve kadın gayet de tepki gösterir yani "Sana ne?" diye. Durumu söyleyip çekilseniz olurmuş belki ama ders verir gibi yazmışsınız.

Çok üzüldüm yavrucuklara, hep mi bakıcı ile kalıyorlar anne akşamları da mı gelmiyor nasıl bir umursamazlık ya

Sorunun bakıcıda olmadığını, annenin ilgilenmediğini nereden biliyorsunuz? Evin içinde değilsiniz, sosyal hizmetlerde çalışmıyorsunuz. Sadece kendi çıkarımınız ile annelik öğretmeye çalışmanız bence de hiç olmamış. Bende olsam tepki koyar, sanane derim.

Ne demek size ne ya,ne kadar duyarsız insansınız siz..keşke Türkiyede gerçek anlamda işleyen bir sosyal hizmetler olsa.sizin gibi duyarsız dilsiz sağır üç m.ymunu oynayıp çocuk hayvan eziyetine göz yumanlar ne olacak onu da bilmem
Benim yada bir başkasını anneciğini sorgulamak dersvermek kimsenin haddine değil. Eğer samimi olarak düşüncelerinizi iyilik amaçlı paylaşmak isterseniz yazarak değil bir sohbet arasında ama kesinlikle anlattığınız üslupla değil, anlatabilirsini. Yazdıklarınızı okursanız ünlünün yanlış olduğunu görürsünüz. Kaldıki bir çok üyede size bunu söylüyor ama nafile...

Endiselerinizde çok haklısınız ancak mesajınız çok itici. Onun yerine çocuklar çok sik ve içli ağlıyor diyip gel bir kontrol et demeniz gerekirdi. Bakıcınin ne yaptığını bilmiyoruz sonuçta. eğer bu çocukların ihmal ediltiğini dusunuyorsaniz sosyal hizmetleri aramak vatan borcudur.

Kimse size ne diyemez. Siz çocukların ihmal edildiğini düşünüyor ve bununla ilgili harekete geçiyorsunuz. Ben tebrik ederim sizi kim ne derse desin. Eşiniz de size kizmakta haksız.

Kadının neresi yeterli pardon da ?
Sevgilisiyle yaşar yaşamaz umrumda değil de
Bakıcıya bırakıp hiç uğramamak
Arayıp sormamak
Nasıl normallestiriliyor ...
Sanane diyecek olanlar
Böyle bir durumu uygulayacak olanlardir bana göre!!!
Iyi valla kimse kimseye bir şey demesin
Kişisel haklara saldırı kabul edilsin
iki çocuk ilgisizliğe mahkum edilsin .
Ben olsam polis bile çagirirdim
Nerden bilicem çocukların dayak yiyip , istismara uğramadığını?
O yaştaki çocukların annesi basında olmak zorunda
Bunun aksi bir tarafı mi var ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X