- 1 Mart 2007
- 6.087
- 12.463
- 773
- 37
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Su akmasını mı soruyorsunuz? Biz ödedik. Bizden kaynaklı ama ustalar 5 aya sorunun ne olduğunu anlayıp çözdü. Yani bizim bir suçumuz yok. Elimizden geleni yaptık.Yok, bir müteahhit bilir ya
Duvar içinde
Binanın borusu
Evin bir süre kadar dışarda olunca, masrafı apartman ödüyor.
Gelen ustalar bunun tespitini yapmalılar. Yönetici ve bir şahit olacak, tutanak tutulacak.
Daire içindeyse siz ödüyorsunuz tabi.
Burda ücreti kim ödedi?
Bir araştırın bence bunu bilginiz yoksa, tesadüfen yakın zamanda öğrendim ben
Inşallah kurtulmussunuzdur o ruh hastalarından. Insana evini bile sattırmayı düşündürüyorlar.Böyle de ruh hastaları varbaşka bir durum başımıza geldi hatta ölüm tehditleri savuruyordu küfrediyordu kiracımız ( kirayı bir yıl ödemedi ve çılmadı da) polise gittiğimizde sadece ifadesi alınıp bırakılıyordu aynı hareketlerine devam ediyordu. Bir polis bize devleti oyalıyorsunuz bile demişti.!
Dün akşam onu da söyledim. Begenmiyorsan çıkar gidersin. Inşallah kendiliğinden çıkıp gider de başımızı belaya sokmaz.Beğenmiyorsa müstakil evde otursun. İnsanlarla uyum sorunu var belli ki. Toplu yaşamanın kurallarından haberi yok . İşiniz çok zor .
Biliyorsunuz iş imzaya gelince herkes kaçırıyor. Ama bakarsan herkes şikayetçi. Insanları anlamak çok zor.Konunuza cuk oturacak bir atasözü ısmarlayım size: "Duvarı nem insanı gam yıkar"
Toplayın imzanızı apartmanca gönderin gitsin kat maliki değil sonuçta zor gönderilsin, kimsenin huzurunu bozamaz..
Söylemeyeceğim direkt şikayetçi olacağım. Hatta o aklıma gelmedi, gelse kayıt yapar polise giderdim.Yahu ben bu insanları anlamıyorum gerçekten, yok yere sarıcak yer arıyorlar.
Siz sakinliğinizi koruyun diyeceğim de, ben olsam ne kadar sakin kalabilirdim bir düşündüm.
Fevri bir insan olduğum göz önüne alınınca, kadına bir dalmadığım kalırdı herhalde.
Siz ama gerektiği şekilde davranmışsınız, o anlamda canınızı sıkmayın.
Belli ki sizin tepkilerinize geri adım atacak bir tip, ben anlattıklarınızdan bunu çıkarttım.
Gerektiğinde siz de susmayın ve o çirkeflik yapıyorsa, siz de edebinizle cevabınızı verin.
Sustukça bu tip insanlar malesef ki yüz bularak üste çıkma çabasında olurlar.
Kendi ev sahibi zaten gerekeni söylemiş, beğenmiyorsa çıksın.
Ancak, sizin de huzurunuzu bu şekilde kaçırmaya kimsenin hakkı yok, bunu da kendisine söylersiniz zaten.
Bir dahaki hır-gür de polisi arayarak, ev sahibini arayarak, gerekli şekilde işlem yapılmasını sağlayacağınızı söylerseniz belki susar, sizi bu kadar taciz etmez.
İcra yoluyla ancak çıkarttık çok şükür o günler de geçtiInşallah kurtulmussunuzdur o ruh hastalarından. Insana evini bile sattırmayı düşündürüyorlar.
Geçmiş olsun o zaman. ❤İcra yoluyla ancak çıkarttık çok şükür o günler de geçti
ev sahibini ara şikayet et madem evi kendileri degilmişş..Zaten ben de öyle dedim. Ama çıkmaya niyeti yok. Ev sahibi kirayı az alıyor. Bu devirde 600 tl kira veriyorlar.
Konuştuk. sadece uyarırım, çık diyemem bize bir zararları yok, kirayı ödüyorlar, diye cevap aldık. Yani çıkarmaları için ahlaksızlık falan yapmaları gerekiyormuş. Halbuki karakolluk olup iş çığırından çıkacak ama umursamıyorlar.ev sahibini ara şikayet et madem evi kendileri degilmişş..
Konuştuk. sadece uyarırım, çık diyemem bize bir zararları yok, kirayı ödüyorlar, diye cevap aldık. Yani çıkarmaları için ahlaksızlık falan yapmaları gerekiyormuş. Halbuki karakolluk olup iş çığırından çıkacak ama umursamıyorlar.
demek inanmiyo kendileri zarari yokmuşş peki ayni apartmanda otursaydi kadinin huyunu bilseydi ne düşünürdü çik diyebilir miydi..Konuştuk. sadece uyarırım, çık diyemem bize bir zararları yok, kirayı ödüyorlar, diye cevap aldık. Yani çıkarmaları için ahlaksızlık falan yapmaları gerekiyormuş. Halbuki karakolluk olup iş çığırından çıkacak ama umursamıyorlar.
Teşekkür ederim darısı size olsunGeçmiş olsun o zaman. ❤
Diğer komsular sikayetci ise imza toplayin.Konuştuk. sadece uyarırım, çık diyemem bize bir zararları yok, kirayı ödüyorlar, diye cevap aldık. Yani çıkarmaları için ahlaksızlık falan yapmaları gerekiyormuş. Halbuki karakolluk olup iş çığırından çıkacak ama umursamıyorlar.
izinsiz ses görüntü kaydı almak siber suça giriyor dikkatli olunEvet çok haklısınız. Bunu yapacağım ve şikayetçi olacağım. Polisler dikkate alıyorlar demek ki.
Bir dakika tutmazlardı.demek inanmiyo kendileri zarari yokmuşş peki ayni apartmanda otursaydi kadinin huyunu bilseydi ne düşünürdü çik diyebilir miydi..
kesinlikle.. görmediği için zararlari yok. ev sahibi sorumlu... kadinin oturduğu ev demek hoşlarina gidiyor. kavga edecek insan buldu mu daha beter oluyor.Bir dakika tutmazlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?