Alt komşu sorunsalı

Kimse kusursuz olduğumu söylemiyor bu da nereden çıktı? Niye durduk yere taraflı anlatayım bir de. Olay neyse olduğu gibi yazdım. Ki ben olası bir durumun yaşanmayacağını söyledim. Dinlemeyen ve anlayış göstermeyen alt komşu. Ne yani siz evde yokken hiç evinizi birine emanet etmez misiniz? Babamın bilmeden yaptığı şey için ben özrümü zaten diledim.

Bunu da düşünmedim değil. Hanımefendi yumurtaya dahi dokunamazmış o derece rahatsız olurmuş. Diyorum ki bak senden 10 yaş büyüğüm ben önce biraz saygın olsun dinlemeyi öğren diye. Eşimdeki sıkıntı şu olay büyüsün istemiyor konu kapanıp gidecekmiş. Oturup konuşacakmışız falan.

Aynen neler neler var mesela. Bundan öncekiler kiracı idi ama daha bir gün bile karşı karşıya gelmedik. Arkadaşlar da ev sahibi bende öyle. Sırf bunların edepsizliği yüzünden neden ben evimden çıkayım ki? Zaten kendi evlerini satışa koydular ama satılmıyor bir türlü. Yukarda Allah şahidim bir gün bir şekilde yapılan haksızlık umulmadık yerden çıkar.

Yan komşumuz ile alt komşumuz çok yakın arkadaş. Eşimin dediğine göre ikisi bir oyun kurup yapmış olabilir. Üstümde oturan kimse yok. Ve çatımızda bir sürü güvercin var. Ben dedim ki güvercin yumurtası olabilir. Ama yok olamazmış onlarınki küçük oluyormuş. Bunu bile araştırdım inanın aslında tam yumurtlama dönemleri temmuz ayıymış. Bende aynı fikirdeyim ya araç içine kamera takıp onların binanın altına park edeceğim ya da balkona kamera taktıracağım.

valla kullanıcı adınız dahi manalı bana kalırsa ; ) şimdi size bu yorumu yaptığım için bende sorunluyum sanırım

Allah yardımcınız olsun, yapan yaptığını normal gördüğü için anlaşmak imkansız oluyor bu profiller ile inşallah çeker giderler.

valla kullanıcı adınız dahi manalı bana kalırsa ; ) şimdi size bu yorumu yaptığım için bende sorunluyum sanırım
Daha önceki rumuzumun benzerini bir kullanıcı yaptığı için değiştirmiştim. Konuya nerden yaklaştığınızı anlamak zor. Ben sorunlu bir birey değilim etrafımdaki insanlarda en büyük kanıtım. Hakkımızı arayıp akıl danışmakta suç oldu ilginç.

ay seneler seneler önce bizim de öyle bir komşumuz vardı. Taa 2004 falan. Kadın tam bir sorundu. Sorunun ta kendisiydi. Balkonuna toz düşse bin tane bedduayı sıralıyordu. Daha önce apartmanda oturmamış. İlk kez apartmana gelmiş. Müstakil evden apartmana geçince tabi devreler yanık. Balkonunun her daim temiz kalacağını sanıyordu. Evi 3.kattı. Yoldan sağdan soldan toz düşme ihtimali aklına gelmiyordu. Sürekli bizi darlıyordu. Sonunda başka eve çıktı. Evi boşalınca çok rahatlamıştık. Sorunlu komşu bela yahu.

yok kullanıcı adınız yüzünden siz sorunlusunuz demedim. sorunu karşıda arayan bir tarzınız var gibi dedim. konulara tam ortasından bakıyorum. tek bir kuş yemi için bu kadar yaygara olacak gibi gelmior bana ama İnş komşu manyaktır sizin hiç kabahatiniz yoktur. ne diyeyim.

Keşke bizde kurtulabilsek. İlk olay yaşandığında ben sinirden çatlayacaktım ki evde değildim iyi ki. Sonra eşim eşini aradı. Adam özür diledi. Abi kusura bakma eşim köyden geldi, apartmanın kurallarını bilmiyor diye. Ve gerçekten hayat enerjimi sömürdü.

Sorunu karşıda aramıyorum ki bende sorun yarattıysam özür dilerim-ki zaten kuş yemi problemi yüzünden dedim ki 'kusura bakma babam bilememiştir ben şu an evde değilim bir daha olmaz'. Ama sağ olsun dinlemek yerine saydırdı da saydırdı. Benim burada kabahatim varsa eyvallah. Kabahat ve suçlanmak aynı klasmanda olmasa gerek.

Ayyy bizde de var bitane böyle deliriyorum resmen çöpünü akşamdan çıkartıp kapının önüne koyar bütün apartman çöp kokar bazen çoçuğunun bezlerini koyar bok kokar herkes söyluyo şikayet ediyor yine aynı camdan sürekli kapının önüne çöpleri fırlatır peçete olsun çikolata kabı vs dükkan sahipleri uyarıyor biz kapının önünü sürekli süpürüyoruz abla atma diyorlar yok yine fayda illallah ettirdi

Çöp konteynırı da hemen yakınımızda bu arada

Sizinki de benden betermiş ya. Ben hiç kavga etmem ve üslubumu bozmam dahi istiyorum ki karşı tarafta anlayışlı olsun birazcık. Ben atmadım diyorum, kendimi senin yerine koyuyorum kabul etmem böyle bir şeyi ben sana niye yapayım diyorum. Ama nerde anlayış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…