- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
Baştan söyleyeyim sokak hayvanları gönüllüsüyüm. Yani köpekle herhangi bir sorunum yok. Aksine çok çok severim. Üç haneli bir apartmanda oturuyoruz. Alt komşumuz ve biz kiracıyız. Karşımızda ev sahibimiz var. Ama oturmuyorlar. Bahçemiz var. Alt kattakilerin orta boy köpeği var. Çoğu zaman bahçede serbest geziyor. Apartmanın kapısını açar açmaz üzerimize atlıyor. Her tarafımız çamur, salya. İşe gidiyoruz, gezmeye gidiyoruz tekrar yukarı çıkıp üzerimizi değiştirmek zorunda kalıyoruz. Yapacakları sadece bahçenin kapı tarafına Tel yada file çekmek. O zaman köpek giriş tarafına gelip üzerimize atlamayacak.Annem yaşlı, ayağında sıkıntı var. Onun üzerine atlasa kadını devirir. Nisan ayından bu yana 8 defa rica ettik. Tel için. En son bu akşam kapıyı açmamla üzerime atladı. Her tarafımı salya yaptı. Hamileyim. Benim de daha sabrım tükendi.Çaldım kapılarını. Bir sürü saydım. Bir tel bağlamak bu kadar mı Zor.Ondan sonra da ev sahibini aradım. Durumu anlattım. Köpeği salmayacaklarını söylemişler kiralarken. Köpek bütün gün kafeste olur mu. Bir tel çekseler hayvan da özgür olacak. Bu kadar duyarsız insanlar.