Alt komşu..

Size ne kadinin evine girip cikandan? Ahlak bekçisi misiniz? Polisin diyeceği de bize ne! Insallah sikayet edersin de sana da karsilik olarak iftira davasi açarlar.
Iftira davası mi ? Iftira atmak ne demek biliyor musun sen ? Ağzı olan herkes konuşmasa keşke

Nasıl ilgilendirmez diyorlar hayret birşey o ilgilendirmez bu ilgilendirmez evin önünden kolayca çocukları kaçırıyorlar anasıdır babasıdır amcasıdır bilmem ne ilgilendirmez.
Aile apartmanında tabi ki de ilgilendirir, etrafta ahlaksızlık varsa şüpheli bir durum varsa herkes tetikte olsun dikkatli olsun tedbir alsın yeter artık ya!

Nasıl ilgilendirmez diyorlar hayret birşey o ilgilendirmez bu ilgilendirmez evin önünden kolayca çocukları kaçırıyorlar ilgilendirmez.
Aile apartmanında tabi ki de ilgilendirir, etrafta ahlaksızlık varsa şüpheli bir durum varsa herkes tetikte olsun dikkatli olsun tedbir alsın yeter artık ya!
Allah başlarına versin başka birşey demiyorum bu kadar genişlik olmaz

0505318Bulunduğunuz ilin plaka kodu 00 arayın Asayiş Şube ile görüşmek istediğinizi belirtin eğer fuhuş yapılıyorsa müdahale edilir ancak kadın rahat bir kadınsa yani para almadan birliktelik yaşıyorsa yapabilecekleri birsey yok maalesef

0505318Bulunduğunuz ilin plaka kodu 00 arayın Asayiş Şube ile görüşmek istediğinizi belirtin eğer fuhuş yapılıyorsa müdahale edilir ancak kadın rahat bir kadınsa yani para almadan birliktelik yaşıyorsa yapabilecekleri birsey yok maalesef
Teşekkürler

Iftira davası mi ? Iftira atmak ne demek biliyor musun sen ? Ağzı olan herkes konuşmasa keşke

Kadını fuhuştan şikayet ederseniz ve fuhuş yapmıyorsa size dava açabilir iftira attınız diye. "Evim basıldı, onurum zedelendi ve yaşantım olumsuz etkilendi" diyerek tazminat davası da açabilir.

Bir yerden ev tutarken veya alırken muhite önem vermiyor musunuz "size ne,sizi ilgilendirmez" diyenler!
İnsan apartmanında oturanları elbette seçemez ama az çok 'iyi,kibar,normal, sakin' insanlar olmasını istemez mi?
Bu kadın alenen fuhuş yapıyorsa bu sorun edilmez mi?
Cidden hayret verici...
Oraya gelen adamlar belki uyuşturucu işinde,belki kadın pazarlıyor,belki sapık,belki tacizci,belki manyak.
Garantisi ne?
Kimse istemez öyle biri ile altlı üstlü oturmak.

Rahatsızlığınızda haklısınız ama polis ne der,ne yapılır bilemem.
Kişinin kendi özgürlük alanı evine giren çıkana kimse karışamaz ama illegal işler dönüyor, tuhaf insanlar girip çıkıyorsa bir şeyler yapılabilir.

Allah başlarına versin başka birşey demiyorum bu kadar genişlik olmaz
İşte diyoruz ya bu çocuklara hayvanlara neler oluyor diye nasıl yapıyorlar bunları diyoruz, yahu şüpheleneceksin arkadaş tetikte olacaksın, bak 75 yaşında rezil pislik 9 yaşında çocuğu apartmanın bodrumuna götürmüş bir komşu ihbar etmiş de rezil pislik pantalonu aşağıda yakalanmış! Komşuyu ne ilgilendiriyor o zaman komşu da beni ilgilendirmez desin!

Hukukumuzda zina suc degildir.Bu da demektir ki evlilik disi iliskiler vs. suc degildir polisi ilgilendirmez.Ozel hayata girer.

Ama fuhus yapiliyorsa suctur.Yani evet para alip alinmamasi tabi ki de onemli.Kanit lazim.

Otoban kenari falan denmis bu zaten fuhus oldugu icin suctur.

Simdilik bu kadar.

Kadını fuhuştan şikayet ederseniz ve fuhuş yapmıyorsa size dava açabilir iftira attınız diye. "Evim basıldı, onurum zedelendi ve yaşantım olumsuz etkilendi" diyerek tazminat davası da açabilir.
Direk ev basmazlar, takibe alırlar zaten kayıtlı kürekli bir şikayette bulunmasına da gerek yok araması yeterli ilgilenirler

Yalnız emin olmadan harekete geçmeyin.
Zira namusa iftira atmak feci bir durum olur.
Ama emin gibisiniz zaten..
Siz daha iyi bilirsiniz, yaşayan sizsiniz.

Hukukumuzda zina suc degildir.Bu da demektir ki evlilik disi iliskiler vs. suc degildir polisi ilgilendirmez.Ozel hayata girer.

Ama fuhus yapiliyorsa suctur.Yani evet para alip alinmamasi tabi ki de onemli.Kanit lazim.

Otoban kenari falan denmis bu zaten fuhus oldugu icin suctur.

Simdilik bu kadar.
Para alıp alınmadığını tabiki bilmiyoruz kendi tercihide olabilir evet sanırım yapılacak tek şey evden çıkarmak

iyice eminseniz öyle harekete geçin.belki de bunu iş olarak yapmıyor günü birlik ilişkiler yaşıyordur yaşam tarzı budur.ki öyleyse buna karışılmamalı diye düşünüyorum.ya da gelenlerin bazıları yakınıdır.hassas konular bunlar.bir de ev sahibi çözmeli bu işi.çok rahatsızsanız apartman sakinleri olarak topluca ev sahibiyle görüşün.bizim komşunun kiracısı var bekar erkek. gayet düzgün biri olarak tanıyorum bizlere karşı kibar saygılı. her gün her hafta olmasa da sık sık sevgili değiştiriyor. evine getiriyor kimse de birşey demez. ki burası daha kırsal bir yer mahalle içi.ona rağmen karışan sorgulayan olmaz. ki bence de bizi ilgilendirmez.tabi sizin bahsettiğiniz farklı bir durum meslek diyorsunuz. Ayrıca farklı cok iyi imaj çizip gizli gizli işler yapanlar var ya onlar çok tehlikeli işte!

İşte diyoruz ya bu çocuklara hayvanlara neler oluyor diye nasıl yapıyorlar bunları diyoruz, yahu şüpheleneceksin arkadaş tetikte olacaksın, bak 75 yaşında rezil pislik 9 yaşında çocuğu apartmanın bodrumuna götürmüş bir komşu ihbar etmiş de rezil pislik pantalonu aşağıda yakalanmış! Komşuyu ne ilgilendiriyor o zaman komşu da beni ilgilendirmez desin!

:super:
Ne doğru söylediniz.
Tetikte olmak lazım,biraz daha algıları açmak lazım.
Etrafta ne oluyor ne bitiyor,binamıza kim giriyor çıkıyor,hırsız mı,sapık mı,biraz çevreye duyarlı olmak lazım.
Dikkatim sayesinde çocuğunu kaybetmiş bir ailenin çocuğunu buldum daha geçen hafta bir avm de.çocuğun kıyafeti dikkatimi çekmişti çünkü.

Böyle şeyler önemli.
Kimse kimsenin hayatına müdahale etmesin ama komşusunu da bilsin görsün bir zahmet.
Yarın orda cinayet işlense (Allah korusun) ilk komşularından soracaklar.
Hani Müge Anlı izlerken çıldırıyoruz ya "hiç mi gören,duyan olmadı" diye,bir delile muhtaç kalınıyor ya,işte bu yüzden insan çevresinden haberdar olmalı.
Bu zamanda hele buna çok ihtiyaç var.
Kötülük her yerde.

Iyi akşamlar arkadaşlar size çok önemli bir sorum var bizim alt katta oturan bir kadın var ve kadın sağlam ayak değil evine giren çıkan belli değil anladiniz siz gece yarısı bile başka erkekler geliyor ve biz apartman olarak çok rahatsiziz ve durumun farkındayız sizce polisi arasak ne yapabilirler? Isım verirler mi acaba ? Aydinlatirsaniz sevinirim.
Kadının evine girip çıkıyorlarmış size ne oluyor ki. Kapınızı mi zorladilar? Laf mi attılar? Sağlam ayak olmadığını nasıl anladiniz. Pazarlık yaparken mi gördünüz mesela? Gördüyseniz orada sizin ne işiniz vardı?

Direk ev basmazlar, takibe alırlar zaten kayıtlı kürekli bir şikayette bulunmasına da gerek yok araması yeterli ilgilenirler

Tabii direkt basmazlar ama mesela kadın tek gecelik ilişkiler yaşıyorsa ve polis bunu fuhuşa yorup eve gelirse diye söyledim. Ama nasıl delil toplayıp ne aşamada ev baskını yapıyorlar bilmiyorum tabii ki. Polis %100 emin olana kadar kadının haberi olmuyorsa sorun çıkmaz zaten.

Burası aile apartmanı hoş birseymi o... yapan birinin burda yaşaması veya göz göre göre yapması milletin kız çocuğu var ne olur ne olmaz

Gözünüzle mı gördünüz acaba bu kadar net konuşuyorsunuz? Yapsa bile sizi ilgilendirmez. İnsan kendi evinde yaptığı hiçbirşeyin hesabını vermek zorunda değil. O kadar kötü niyetlisiniz ki nerden biliyorsunuz öyle birşey yaptığını???

Benim bildiğim apartman imza toplarsa evden çıkmak zorunda kalıyor ev sahibi rızasına gerek olmasan imza toplayın sepep olarak toplum düzen ve ahlakına aile apartmanına uymayacak davranışlar yazarsın seve seve atmak zorunda kalır ev sahibi

Tabi ben burda insanların özel yaşamından bahsetmiyorum
Eğer durum bir ticarethane olayına gelmişse burda suç var demektir

Back
X